Forum Zdrowie Medycyna Naturalna
ZMIEŃ
      badanie

badanie

(4 wyniki)
    • jak w tytule, czy warto, dowiedzieliscie sie czegos konkretnego(jakie macie pasozyy, toksyny obciazenia organizmu stanyz apalne) zastanawiam sie nad tym badaniem czy nie beda to pieniadze wyrzucone w bloto prosze o opinie tych ktorzy mieli test salvia
    • Czy może ktoś robił z Was takie badanie sobie, lub dziecku. Mnie zapisała matka i może bym sprawdziła u swojego dziecka, ale to trochę kosztuje (140,00) i nie mogę znależć na ten temat obiektywnej opinii. wiec nie wiem czy sobie takie badania darować.
    • wybieram się na badanie przy użyciu tego aparatu... nie wiem, co myśleć, raczej pozytywnie jak na razie, zresztą co mi pozostaje, chudnę w oczach, mam potworne bóle i ogólnie samopoczucie do bani, lekarze prześcigają się w diagnozach.. raz arytmia, potem trzustka, wreszcie nadciśnienie.... zwaariować można :( a ja chcę żyć normalnie! był ktoś z was może na takim badaniu ja jestem umówiona na czwartek... więc tak czy tak próba nie strzelba ale boję się bo już tyle nowości o sobie s...
    • oberton(23)

Witam.Postanowiłam zadac jeszcze jedno pytanie.Chyba dobre forum wybrałam,jak cos to prosze mnie odesłac na odpowiedni link.Mam pytanko o oberton,czy ktoś wie na czym polega diagnozowanie i leczenie tym powiedzmy komputerem??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się