Dodaj do ulubionych

Zakochana!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 10:37
Może Wam się to wydać dziwne, dziecinne ale chciałam się z Wami podzielić tą
wiadomością. Jestem baaardzo zakochana i szczęśliwa. Jakie to uskrzydlające
uczucie wiedzieć, że ktoś Cię kocha. Cudowne. Życzę tego wszystkim samotnym
dzieczynom. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Bebiak Re: Zakochana!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 23:32
      Ej, Kate, to niesprawiedliwe! Dlaczego nie życzysz dziewczynom w związkach
      stanu uniesienia i skrzydeł, które się niewątpliwie posiada w przypadku stanu
      zakochania? To wspaniałe uczucie, a ten stan fruwania ponad wszystkim winien
      dopadać każdego/każdą - nie tylko samotnych, i trwać jak najdłużej się da czyż
      nie? Pozdrówka
      • Gość: kate Re: Zakochana!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 14:37
        No dobrze przepraszam. Życzę wszystkim dziewczynom wolnym i w związkach tak
        cudownych uczuć jakie są związane ze stanem zakochania. :-) Pozdro
        • Gość: Bebiak Re: Zakochana!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 23:55
          I już Cię lubię!!! Bądź zakochana jak najdłużej i fruwaj wysoko ponad
          wszystkim.:))) Pozdrowionka
    • Gość: pilar Re: Zakochana!! IP: *.gl.digi.pl 22.03.03, 02:30
      czesc! To fantastycznie:) ciesze sie bardzo i powiem, ze jeszcze dwa miesiace
      temu chcialam napisac dokladnie to samo.....ale nie wyszlo:(
      W kazdym razie zycze szczescia i jak najwiecej cudownych chwil!
      pozdrawiam!

Pilarka
    • Gość: Kochajacy Milosc! IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 20:04
      Witam! Dzis jakos tak wszedlem na to forum skoro dzielicie sie takimi
      wiadomosciami to rowniez chce sie podzielic. Moze nie jestem zakochany gdyz
      zakochanie moze minac poprostu Kocham Moja Biedroneczke powiedzialem juz
      wszystko jej i wiem ze nie sa to slowa rzucone na wiatr Kocham Mojego Aniolka
      jak nikogo na Swiecie i nikogo innego. Dla mnie slowo Kocham to Bardzo wazne
      slowo pojawia sie w zyciu tylko raz wiec musi to byc ta jedyna osoba. I tak
      jest w mym przypadku Kocham Moja Pszczolke Bardzo. Gdy nie moge byc przy Niej
      otaczam ja swymi myslami ktore caly czas kraza przy Niej Mojej Jedynej. Milosc
      powoduje w zyciu cos niesamwitego ze chce sie krzyczec jak bardzo jest sie
      szczesliwym z tego faktu jak dzien milo mija. Kocham moja Jedyna Bardzo i nigdy
      Kochac nie przestane moja Milosc zostala stworzona tylko dla Niej i tak juz w
      Mym zyciu Pozostanie ze me Serce bije tylko dla Niej! Wszystkim zycze aby mogli
      to czuc co ja czuje tym sie delektowac i przy serduszku swa Jedyna Milosc do
      Kochajacej osoby schowac! Kochajacy swego Aniolka Jedynego!

www.strony.wp.pl/wp/dlajulci/
    • Gość: Magda :))) Re: Zakochana!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 22:46
      Wiem co czujesz!! Ja nie dostrzegam innych ludzi, wszedzie widze tyklo moje
      slonko najukochansze i chce mowic wszystkim o tym cudnym uczuciu! Czuje sie
      kochana, bezpieczna, jedyna na swiecie gdy jestem przy nim. Juz nie martwie sie
      o swoja przyszlosc bo wiem ze spedze ja w bezpiecznych ramionach mojego
      mezczyzny. Byl ze mna w najtrudniejszych chwilach i odmienil moje zycie!! :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka