doba

(24 wyniki)
  • witam szukam domków na czas wakacyjny - 100zł za dobę....byliśmy w Wiciach 2 lata temu i to nam odpowiedało....mały aneks, łazienka.... znacie fajne miejsca, przyjazne dzieciom, w okolicach Kaszub, Kociewia?...raczej jeziora niż morze :)
  • Zapraszam do skorzystania z atrakcyjnego pobytu w super atrakcyjnej cenie w super miejscu:) Mieszkanie znajduje się na ulicy zwycięzców w Kołobrzegu czyli bliziutko morza jakieść 300 metrów, zależy którą drogą idziemy i na jaką plaże chcemy dojść:).Około 300-400 metrów do starowki, basenu, kina, sali zabaw dla dzieci, na dole bar z domowymi obiadkami, piekarnia. Miszkanie jest w malutkim 4 piętrowym bloku, znajduje się na 3 piętrze. W mieszkaniu jest pokój dwu osobowy + łóżeczko dla d...
  • witajcie ogłaszałam się już na tym forum i bardzo dziękuję za zainteresowanie. mamy do wynajecia samodzielną małą kawalerkę na poddaszu w Świnoujściu. Chętnie przyjeżdżacie poza sezonem (wrzesień-czerwiec), bo cena przystępna 35zł/doba za całe mieszkanie. proponuję na lipiec i sierpień, nie 70zł jak pisałam, ale 50zł/doba. co Wy na to? czy ktoś zechce skorzystać. piszcie, mogę przesłać zdjęcia beata
  • witam, za miesiąc lecimy z 20 miesięczną córeczką do turcji. niestety dziś się dowiedziałam, ze powrót do polski przewidziano na 4:15 rano a wykwaterowani jestesmy o 12:00 w południe dzień wcześniej. czy któś miał podobną sytuację? jak poradzić sobie z takim małym dzieckiem? gdzie je na choć trochę położyć spać przed wyjazdem? rozważam z mężem wzięcie pokoju na tę niecałą dobę ale martwię się czy będzie coś wolnego. poradźcie coś pozdrawiam
  • Szukam ośrodka z czystymi:) domkami o dobrym standarcie, nie musi byc full wypas, bo wtedy cena jest nie do przyjęcia, placem zabaw na ośrodku i stołówką w pobliżu. Czy są jeszcze domki za 200zł za dobę czy to już nierealne?:)
  • Unikajcie pensjonatu Dom Góreckich przy Krakowskiej 23. Byliśmy z malutkim dzieckiem, kiedy skończyła się "doba hotelowa" o 11.00 kazano nam opuścić pokój, mimo że dziecko miało właśnie drzemkę południową...Mimo próśb nie pozwolono nam pozostać chociaż godzinki dłużej, aby nie budzić dzieciątka ze snu. Dziecko musiało dosypiać na parkingu w samochodzie mimo, że nie czekali kolejni goście. Zero wyrozumiałości dla rodzin z dziećmi:(
  • Jestem zdenerwowana i całą moją radość ze zbliżającego się wymarzonego wyjazdu do Grecji zaczynam gubić. Niedawno okazało się, że powrót planowany i wg oferty 10 lipca – tak naprawdę nastąpi 11 lipca. Z tym, że z całą rodziną mamy opuścić hotel o 12 w południe 10 lipca i po ok. 12 godzinach zabierze nas łaskawie autokar na lotnisko, gdzie ok. 3 nad ranem 11 lipca (!) odlecimy do Polski. A tam jeszcze czeka nas ok. 5-godzinny powrót samochodem. Nie umiem sobie wyobrazić, c...
  • Za dwuosobowy pokoj w lipcu w Sandomierzu mam zaplacic 100 zl. Czy to dobra cena, czy szukac czegos tanszego? Jest to 'podobno' rodzinny pensjonat.
  • Moi rodzice mają do wynajęcia domek letniskowy nad Bugiem w miejscowości Serpelice, 160 km od Warszawy jadąc na Siedlce, Łosice, Konstantynów. Domek jest drewiany, położony w lesie, mieszczą się w nim trzy pokoje (jeden na dole i dwa na górze), kuchnia, łazienka, weranda. Posiada wszystkie media oraz lodówkę. Na placu jest też grill i miejsce na ognisko. Teren jest bezpieczny dla dzieci, ogrodzony. W lesie obok: poziomki, jagody i grzyby. Atrakcje miejscowości: MIKROKLIMAT, piękn...
  • Poszukuję czegoś na lato 2011nad morze, najchętniej domki. Ważne żeby był aneks kuchenny do własnej dyspozycji, plac zabaw i blisko plaży. No i jeszcze jedno - do 200 zł za dobę za 4 osoby: 2 dorosłych i dzieci 9,5 i 3,5 roku. Wiem, wiem - nie łatwo coś takiego znależć, dlatego liczę na Was:) Ja ze swej strony mogę polecić Sianożęty i domki "Pod Różą Wiatrów" oraz Białogórę i ośrodek "Panorama", z tym że tu daleko do morza, więc przejście na plażę z dziećmi to wyprawa. Uśmiecham się o jakieś...
  • Polecicie jakieś w miarę tanie noclegi nad morzem (pensjonaty, pokoje gościnne) Chcemy wybrać się z dzieckiem a ceny w hotelach są okropnie wysokie. Szukam noclegu do 30 zł za dobę od osoby... Może macie jakieś sprawdzone miejsca?
  • drogie mamy bardzo proszę o radę. wybieramy się z naszym 16 m-czniakiem do zakopanego z związku z tym że wyjazd byłby jeszcze w sezonie zimowym a w Zakopanem tak naprawdę jeszcze nie byliśmy więc nie bardzo wiemy jak, co i gdzie? czekam na propozycje gdzie nocleg, gdzie się wybrać, co warto zobaczyć i oczywiście w rozsądnej cenie tak do 50-60 zł osobodoba. z góry dziękuję.
  • Szukam coś w okolicach Mierzei może być Stegna, Jantar, Krynica morska i okolice, cena 100-120 zł za dobę, w ubiegłym roku płaciliśmy 90 zł nad morzem za dobę, dzieci są w wieku 4 i 6 lat, do morza mieliśmy 600 metrów.
  • Właśnie stamtąd wróciliśmy, urlop generalnie udał się nam fantastycznie, nawet pogoda dopisała jak na zamówienie, więc te negatywne odczucia związane z kwaterą nie psują mi ogólnych wrażeń, ale wiem na pewno, że już nigdy do agroturystyki Jasio nie pojadę i innym nie polecam. Kilka razy zdarzyło mi się brać prysznic w zimnej wodzie (dziecko na szczęście załapało się jeszcze na taką w miarę letnią) - oczywiście zero przejęcia problemem ze strony właścicieli. To już jest dla mnie wystarcz...
  • szlag mnie zaraz trafi bo przeszukałam już tysiąc ośrodków i nie znalazłam spełniającego moje warunki :( - domek z aneksem kuch, dla 4os, min. sypialnia i salon, lepiej 2 sypialnie, wolno stojący - bez wykładzin, starych tapczanów=plesni - możliwość korzystania z pralki - do morza max 400m - w niedużej miejscowości lub na obrzezu większej - najlepiej w ramach większego ośrodka gdzie można np wykupic obiady ale nie jest to warunek konieczny - cena max 250zł (chce wynajac na 4tyg w...
  • Czy ktoś może zna pensjonat "Błękit" w Darłówku? www.maxmedia.pl/blekit/
  • Poszukuję sprawdzonej kwatery (pokoje typu studio)z wyżywieniem na tygodniowy wypad w góry zima. Nie będziemy jeżdzić na nartach ale chaciłabym aby dziecki miały gdzie skorzystać z saneczkowego szaleństwa. A gdyby w "obiekcie" był jeszcze pokój zabaw dla dzieci to juz ideał Ale please , nie polecajcie miejsc z cena 500 zł/doba. Z góry dziękuję
  • Wakacje(12)

Drogie mamy znacie jakies fajne miejsca w Polsce gdzie mozna spedzic fajnie kilka dni z małym dzieckiem, noclegi zeby były ok ??? Mój ma 4 miesiace.
  • kochani mamy do wynajęcia 2 pokojowe wyposażone mieszkanie w Świnoujściu. W cichej dzielnicy, blisko plaży. czy ktoś ma ochotę skorzystać? piszcie.pozdrawiam
  • witam. polecam Wielorybek w Kątach Rybackich dlatego,że blisko do morza b. mili właściciele czysto, pensjonat nowy jedzenie smaczne i duże porcje plac zabaw miejsce na gril dodam ,że mieszkaliśmy w pokoju z widokiem na morze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się