Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      doba

doba

(12 wyniki)
    • czy ktoś wie ile mniej wiecej kosztuje przedłużenie doby i na jak długo?
    • Witam Mam pytanie, przesunęli nam wylot i dołożyli międzylądowanie w Rzeszowie. Z tego co wyliczyłem to zamiast 28 lipca będziemy w hotelu dopiero 29 ok 1 w nocy. Czy jest to podstawa do złożenia reklamacji?
    • Witam Mamy zaplanowany powrót (wylot) z Turcji na godzinę 5.30. Tym sposobem musimy być na lotnisku o 3.30, a więc w naszym przypadku wyjazd z hotelu będzie miał miejsce po północy. Doby hotelowe kończą się zazwyczaj +/- ok godz. 12.00, czy w takim przypadku jeśli zostalibyśmy wykwaterowani o tej godz. 12 dnia poprzedniego, przysługuje nam jeszcze prawo do korzystania z opcji All inclusive, czy jesteśmy zdani wyłącznie na siebie i swoje finanse przez kilkanaście godzin? P...
    • Bardzo proszę o info zwłaszcza o tych co byli na wyjeździe z Itaką jak jak wyglądał ostatni dzień - czy byliście wykwaterowani z pokoi do czasu odjazdu na lotnisko i czy korzystaliście z ALL ?
    • Witam. Doba hotelowa kończy się o 12. Na lotnisko wyjeżdżamy ok 14. Pani z biura w dość niejasny sposób zapewniła, że do tej pory możemy korzystać z infrastruktury hotelu oraz pakietu all inclusive (choć na to drugie nie daje gwarancji). Zapytuję więc tych, którzy byli w podobnej sytuacji - jak to jest w rzeczywistości. Czy po zdaniu pokoju nadal mogę korzystać np. z restauracji, basenu itp. ? Bardzo proszę o podzielenie się doświadczeniami.
    • Mieszkałem na 3 piętrze- klimatyzacja działała po telefonicznej prośbie o włączenie. Telefonów wykonałem dziesiątki. Poza tym działała tylko w godzianach 14-19 21-1. Na 3 piętrze można było okresowo się ugotować. Wyposażenie pokoju bardzo średnie, wszystko mocno naruszone przez czas. Balkonik malutki, 2 osoby gniotły się na nim wieczorem. Opieka rezydenta fatalna. Pani Magdalena Dymir była w czasie naszego pobytu 2- krotnie. Za pierszwszym razem 2 dnia naszego pobytu koncentrowa...
    • Czy można wypożyczyć samochód w Alanyi,jaka jest cena ?
    • mam pytanie do osób, które były na wyjazdach 16 lub 9 dniowych z itaki - kiedy następuje wykwaterowanie z pokoju? wyjazdy są z reguły nad ranem w sobotę (16 dzień) - czy ta noc przed wyjazdem w itace wlicza się w pobyt czy może kończy sie on w piątek rano a dale trzeba sobie radzić samemu do transferu na lotnisko? ile mieliście w umowie noclegów 14 czy 15?
    • TVN oczywiście w prymitywny sposób skłamała.W każdym kraju w godzinach 10-12 kończy się doba hotelowa i turyści otrzymują jeden pokój na złożenie bagazy w oczekiwaniu na wylot.Sądze że Triada ma wygraną sprawę w sądzie,jeśli zdecyduje się na walkę z tymi pseudodziennikarzami. Wyjaśniam przy okazji że Triady jako biura nietoleruje,tak jak i supermarketów.Turystyczny supermarket Triada sprzedaje towar niskiej jakości za wysoką cenę,ale ponieważ w naszym kraju klient wszystko łyknie b...
    • Wybieramy się z rodzinką t.z. 2+2 do Side( lipiec) interesuje nas wynajem samochodu czy ktoś oriętuje się jakiego rzędu są to koszty i jak wygląda procedura a może znacie jakieś namiary skąd i jakie auto najlepiej wypożyczyć. Z góry wielkie dzięki pozdrawiam Aga
    • czy ktos ma jakies doświadczenia z miejscowymi wypożyczalniami aut, na co trzeba uwazać, czy właścicele sa rzetelni jeżeli chodzi o zapewniany stan pojazdów, czy koniecznie trzeba miec miedzynarodowe prwao jazdy, czy tez honorowane jest nasze "unijne" będe wdzieczny za wszelkie informacje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się