doba

(10 wyników)
  • Dziewczyny jestem w 5 tygodniu ciaży i mam mdłosci non stop.Budze sie o 4 nad ranem i nie moge juz spać tak mnie mdli.Co chwila mam ochote wymiotowac,żołądek podchodzi mi dosłownie do gardla mam wrazenie.To moja czwarta ciaza.W pierwszych dwóch(z synami )nie wiedziałam prawia wcale to mdłosci byly bardzo niewielkie i szybko ustapiły.W trzeciej(z corcia)czułam sie tak jak teraz,mdłosci non stop,nawet na herbate nie moglam patrzec.Teraz dodatkowo mam zachcianki dosłownie co kilka minut n...
  • hej wszystkim, jestem w 33 tyg ciazy i zaczynam sie martwić w warszawie ze szpitalami nie zrobiło sie ciekawie bez znajomosci albo poteżnej koperty to odsyłaja dramat, mam juz córeczke 4 latka i jak pomysle o porodzie to mi słabo a jak mam jeszcze byc odsyłana to nie wiem... po za tym po 1,5 doby juz wypisuja???!! koszmar jakiś przeciez po porodzie jest juz wogóle do bani nie ma sie na nic siły wszystko boli i chce sie uciec - szkodA ze media pisza o cudzie macierzyństwa i wogole jak je...
  • hej dziewczyny, jaka dawkę kwasu foliowego bierzecie. Moja P dr przepisała mi az 15 mg.
  • Witajcie. W zeszły poniedziałek, w 11 dniu cyklu byłam na monitoringu owulacji. Gin Stwierdził, że na prawym jajniku jest pęcherzyk 11mm, endometrium ma 10mm.Powiedział,że owulacji można spodziewać się około 16, 17 dnia cyklu. Po raz drugi na USG byłam w 15 dniu cyklu i pęcherzyk miał dopiero 14mm, endometrium 13mm i określono, że owu będzie dopiero około 21-22 dc. Mam w związku z tym pytanko, bo trochę zgłupiałam. Ile na dobę ten pęcherzyk powiniem prawidłowo przyrastać (jest w...
  • Witam.Byc moze będę miała zakładany szef na szyjce, jestem w 20 tygodniu ciąży. Chciałam się zapytać czy któraś z Was miała taki szef, jak go się zakłada jakie znieczulenie i wszystko o nim. Bardzo sie boje o dzidzie, proszę o odpowiedz.
  • mam pytanie do mam ktore rodzily przez cc! czy dlugo sie dochodzi do siebie po porodzie? duzo ciezej zajac sie od razu dzieckiem. boje sie, bo ja na 90% bede rodzila przez cc ze wzgledu na operacje jakie przeszlam w dziecinstwie na oczy! a slyszalam ze dluzej sie jest w szpitalu i trudniej zajac sie swoim bobaskiem po porodzie! czekam na jakies opinie i doswiadczenia mam po cc!
  • Najprawdopodobniej w następnym cyklu bedę miała robioną laparoskopię. Mam kilka pytań: 1. czy wykonyje się ją w określonym dniu cyklu? jeśli tak to kiedy? 2. jak trzeba sie do niej przygotować? 3. czy po zabiegu lekarz daje zwolnienie i na jaki czas? proszę napiszcie mi co wiecie na temat laparoskopii. Na dzień dzisiejszy jestem przerazona. Z góry dziękuję.
  • Witam Czy jezeli zrobie badanie beta hcg w 26 dniu cyklu( 2 dni przed spodziewana miesiączką )a 10 po przytulaniu to wynik będzie realny? Jestem dosc niecierpliwa i jeszcze dwa dni czekania aby zrobić test z moczu to dla mnie koszmarnie długo:-)
  • Hej! Jestem w 38tc. Od kilku dni zauważyłam ze moja córeczka się mało rusza,strasznie sie martwie,jak to jest z tym liczeniem ruchów? w niedziele miałam robione ktg i podobno bylo w normie około 150/156 tętno dziecka. Dziś nie czuje jej prawie wcale,moze spi. Nie wiem co robic ? odpiszcie proszę, pozdrawiam !
  • W tym tygodniu a dokładnie jutro mam odstawić feno jestem w 37 tygodniu biorę feno a i tak mi juz twardnieje brzuch czy myslicie że to już blisko? Jak twardnieje mi na tym leku to co bedzie jak przestane jutro brać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się