inna

(138 wyników)
  • w "Barwach szczęścia". 1.Adam zdaje się mieszkał i ukrywał się w Irlandii czy też Wielkiej Brytanii, a tu nagle wyskakuje ni stąd ni zowąd z Nową Zelandią. Niby tyle się ukrywał i był ścigany Bóg wie przez kogo, a teraz może normalnie pojawić w swoim miejscu zamieszkania i nie bał się (gdy jeszcze musiał się ukrywać przed zemstą jakiś bandziorów) wysłać do rodzinnego domu swojej dziewczyny w ciąży (bandziory lubią też mścić się na rodzinie). 2.Niby wszyscy mieszkają na nowym osiedlu, ale do...
  • czy ktos zna odpowiedzi na nurtujące mnie pytania: 1. co sie stało z Liskowem 2. Co sie stało, że zakończył się ostatni chyba romans Knorra, z lekarką odserca, i czy ona miała na imie Alicja 4. Kto potrafiłby mi wymienić wszystkich facetów Moni, Agnieszki (chyba kiedyś bylo, ale nie każcie mi szukać), Oli, Michałka i Daniela i ewentualnie w dwóch zdaniach przebieg z przyczyną rozpadu włącznie. Bo bardzo wiele tego było, częściowo pokończyło się to zgonami, ale nie wiem już nic dokładnie 5...
  • link www.wildaboutmakeup.com/celebrity_without_make_up.html a to do Britney Spears www.wildaboutmakeup.com/celeb-without-make-up.html do Pameli Anderson www.wildaboutmakeup.com/celebrity-without-make-up.html Christina Aguilera -TO POBIJA WSZYSTKIE!!!!!!!!!! www.wildaboutmakeup.com/celeb_without_make_up.html
  • No szok normalnie, dziewczyna, niby mądra, wykształcona, wie, co spotkało jej koleżankę (gwałt), angażuje się w odszukanie sprawcy i nagle umawia się z facetem z miejscowości, gdzie szukała gwałciciela. Jedzie sobie do domu obcego faceta, którego spotyka dopiero drugi, może trzeci raz, nic o nim nie wie,jak się nazywa, co porabia i pije sobie u niego drinka, siedząc na kanapie, wieczorową porą, jak gdyby nigdy nic! Naprawdę, sama się prosiła o kłopoty! P.S. Strasznie nie lubię tej postaci, j...
  • Oglądam "Klan" piąte przez dziesiąte, ale zauważyłam, że lubują się w oni w jakichś charakterystycznych belfrach. Chodzi tu o Olkę Lubicz. Pamiętam, że jak jeszcze chodziło do liceum, to agnieszka przestrzegała ją przed jakimś ostrym, wymagającym nauczycielem. Ale oczywiście Ola miała u niego same 5. Teraz na studiach jest profesor Smosarski, który też jest wymagający, ale Ola ma u niego Same 5. Widać historia lubi się powtarzać A tak na marginesie, to czy ktoś wie, czy rudzielec będ...
  • Poryczałem się ze śmiechu ,od godziny komentujemy z moją dziewczyną szczegóły anatomii Rysia ,Olki, Agi,Cesi ,dra Lubicza i Strasburgera . Musiałem to tu wrzucić : www.efakt.pl/Klan-na-golasa,galeria,490,1.html
  • Jak rozumiem koncepcja serialu miała być podobna do Brzyduli :D ? Czyli: Miła i sympatyczna, Monika - Brzydula Wredna, Konstancja - Paula No plus jeszcze ta wredna Aneta z recepcji... Ale o ile w Brzyduli wszystko było jasne postacie dobrze nakreślone itp to tutaj już niekoniecznie... Monika - nie wzbudza u mnie sympatii ale to już akurat bardziej wina Muchy... Ale już Konstancja ? No ok jest wredna ale bez przesady też by mnie szlag trafił jak by się mój facet z inną babką prwadz...
  • Kojarzycie w serialach jakieś scenki, gdy dziecko dostaje od rodziców po tyłku lub gdy jest straszone, że dostanie po dupie ?
  • Witam. Ogląda ktoś? Leci w nocy (nagrywam sobie) na jedynce chyba. Kiedyś oglądałam druga część, więc postanowiłam dla porządku obejrzeć i pierwszą, skoro już puszczają. Moje wrażenia jak na razie ok. Mówiąc szczerze, tak właśnie myślałam że tak było w tamtych czasach. Niby bogata rodzina, ale i tak wszystko w domu i obejściu trzeba samemu robić. Ciężka praca kobiet i ich los nie do pozazdroszczenia. Plus świetny Grabowski jako gospodarz - autokrata. :)
  • Kolejny kretyński tekst. Kto studiował pedagogikę ten wie doskonale, że egzaminy i w ogóle całe studia są łatwe jak barszcz. Może Gośka też o tym wie i pytanie do Hanki było czysto retoryczne. A Hanna strasznie poważnie je potraktowała odpowiadając "Nie pytaj". Poza tym jak na wkuwającą CAŁĄ noc, Hanna wyglądała na zupełnie świeżą i wyspaną. I jeszcze prowadziła samochód do Warszawy i zdawała ten STRAŚNIE TRUDNY egzamin. Ja bym fizycznie nie wydoliła...
  • PB zaczęłam oglądać w wakacje - przedtem byłam sceptyczna co do szaleństwa na punkcie PB, ale teraz przyznaję, że serial wciąga. Moje pytanie - jak w temacie: dlaczego Michael i Linc mają różne nazwiska? Przecież mieli jednego ojca i matkę...
  • 1) Czyżby zmienili dziewczynkę, która gra Zuzię? Nie było jej zbytnio widać, ale wydaje mi się, że to jakieś inne dziecko niż do tej pory. 2) Cześka chyba nie pomyślała... mówi kobiecie, która przyszła zapisać dziecko do przedszkola, ze tu pracuje człowiek, który zabił innego człowieka, co prawda w dobrej wierze, ale jednak.. (tzn. powiedziała to inaczej, ale wiadomo, ze sprawa była głośna).. I twierdzi "wujek, no ja się tobą chwalę, ale chciałam ją jakoś zachęcić".. no sorry, ale w ogó...
  • chodzi mi o tzw. telenowele - seriale emitowane codzinnie, których liczba odcinków już dawno przekroczyła setkę, i których zakończenia się nie przewiduje czyli...np. tvp1- to Plebania, Klan, tvp2 - Złotopolscy, Na dobre i złe, M jak Miłość, Polsat - Pierwsza Miłość, Samo Życie, Tvn - przede wszyskim Na wspólnej Które z nich warto by zakończyć, a które wciąż budzą nasze zainteresowanie. Które rozwijają się w dobrym kierunku - biorąc pod uwagę odcinki emitowane jesienią. Którzy aktorz...
  • dlaczego na tym forum tyle hipokrytow?chodzi mi o downa maciusia...jakie jest podejscie ludzi do downow to wiadomo od lat (juz w szkole wyzwiska:corky,ty downie),na ul;icy ogladanie sie i wytykanie palcami,na youtubie tysiace filmikow osmieszajacych macka.downy sa jakie sa ale sa smieszne.a na tym forum ludzie tak sie oburzaja i nie mozna nic o nich napisac.dlaczego jest takie zaklamanie?
  • Jak to jest z tą Angeliką? Aktorka którą widzieliśmy wczoraj grała tę postać w latach 2000-2004, a potem zrezygnowała. Teraz pojawiła się znowu. Czy w między czasie ta postać się nie pojawiła i nie grała ja przypadkiem inna aktorka? Nie oglądałem wtedy Plebani za uważnie i nie wiem o co tam wtedy chodziło. Wyjaśni ktoś?
  • w dzisiejszym odcinku była pani studentka, która prostytuowała się, ale elegancko, czyli nie dawała dupy za talerz zupy, ale za coś więcej [i]G.B.S. na przyjęciu do damy siedzącej obok: -Czy poszłaby pani ze mną do łóżka za 50 tysięcy funtów? -Tak! -A za 10 funtów? -Ależ, za kogo Pan mnie uważa! -Już ustaliliśmy jakiego rodzaju jest pani kobietą, teraz się targujemy o Cenę![/i] na co jej koleżanka powiedziała, że jej rodzice są prości i tego nie zrozumieją? jak dla mnie wiele do r...
  • Moze pytanie dosc dziwne, ale z dzisiejszego odcinka wynikalo, ze to ostatni a w programie na nastepny tydzien serial jest. Pogubilam sie:)
  • Oglądaliście? Na modzie się nie znam, ale chyba fajnie poprzebierały tych uczestników. Przeraziła mnie też sytuacja gdy panna w wieku około 30 lat nie potrafiła odpowiedzieć na proste pytanie "What's your name?" czy też "How old are you?". Dobrze nie jest...
  • Witam, bardzo lubiłam ten serial. Nagle bez słowa (chyba, że coś mi umknęło) zniknął z anteny. Może ktoś wie co się z nim stało.
  • zaczelam serie ogladac w piatek wieczorem na plytach nagranych przez meza. skonczylam o 4 rano w sobote. spalam 3 h. znowu zaczelam ogladac. obejrzalam wszystko w ciagu 3 wolnych dni. nie moge teraz patrzec na inne seriale "kryminalne"..a tak lubie ta tematyke... Pitbull zepsul caly moj gust! Nie moge sie doczekac 3 serii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się