inna

(76 wyników)
  • Słucham regularnie polskich stacji radiowych, czasem bezpośrednio, a czasem z ich stron internetowych. Od kilku dni, podstępnie, haniebnie i bez uprzedzenia cosik takiego się porobiło, że np "gość radia zet" mi się zatrzymuje co 4 sekundy circa about i dźwięk czka. A jak chcę toto złapać na Winampa, to zamiast zwykłych 2 min audycja ładuje mi się przez blisko pół godziny. Ki czort czy inny pis mi się zalągł w komputerze i jak go wygnać ?
  • o.Rydzyk i inni Rydzyk nie jest sam. Trzy czwarte episkopatu i 90% prowincjonalnych klechów za nim stoi. A tu wybory za pasem. On Państwu pluje w twarz, a Państwo na Twitterze odpowiada , że deszcz pada. Wstyd i zgroza.
  • Potrzebna mi pilnie jak najobszerniejsza lista filmowych szwarccharakterów tzn. aktorów tzw. "twarzowców", którzy ze względu na wredne pyski grywają głównie seryjnych morderców, mafiosów, oprawców najrozmaitszych i innych takich. Chodzi o rysy twarzy, które predestynują do takich ról. Narodowość i epoka dowolna. Jarosław Kaczyński to jedyny polityk, który ma wizję. Fonię niestety też.
  • Poeta.
  • z Haliną Kwiatkowską? Co za przecudowna, młoda duchem, wspaniała osoba - wydzierać garściami i chcieć chociaż namiastkę tej mądrości w namiastce jej wieku. Od tygodnia byłam w ciężkim dołku - ta kobieta mnie zachwyciła i już mi o wiele lepiej. Wepnę ją sobie w klapę.
  • wiadomosci.wp.pl/title,Stare-panny-zaplaca-podatek-koscielny,wid,14015744,wiadomosc.html?ticaid=1d70d //-- Oszaleli?
  • nie wyglądamy aż tak źle. Ponieważ ostatnie dwa tygodnie spędziłam w towarzystwie Amerykanów, Kanadyjczyków i Brytyjczyków mogę stwierdzić że nie jest z nami Polakami aż tak źle gdyż: - nie przychodzimy do restauracji bezpośrednio po wyjściu z basenu odziani jedynie w coś co tylko w wyobraźni można nazwać kompletnym strojem - nie jadamy w czapkach - nie trzymamy w restauracji obutych lub bosych nóg na sąsiednich krzesłach - nie słychać nas że nam smakuje - nie używamy serwetek w re...
  • Łobianka truskawek, pięknych, dorodnych (cirka 2,5), słownie: sześć. Na skupie, 2,5 za koszyczek. A u Was jak ta paranoja?
  • Dlaczego w Polsce takowe nie obowiązują ? Czy nie prościej byłoby zdobywając władzę zachowywać się w trakcie sprawowania urzędu przyzwoicie niż narażać się na ostrzał ludzi nam nieprzychylnych. Piszę to w kontekście krytyki jaka spotyka premiera za jego ciągłe loty do domu. Kandydował z Warszawy i tu powinien przenieść się wraz z rodziną na czas sprawowania funkcji. A wypowiedzi że lata do domu bo go Warszawa męczy raczej mu zwolenników nie przysporzą. Mógł kandydować ze swojego grajdo...
  • Niezłym przykładem może być wojna w Jugosławii. "O ile niepodważalne jest w historii [u]pewne nadużywanie[/u] religii, to jednak nie jest prawdą, że odrzucenie Boga przywróci pokój" Zachwycił mnie ten eufemizm: pewne nadużywanie ...
  • lewicowe! Pan Maruder tak stwierdził. Czerwony Dwór? Zaraz mi się tu ujawniać kto z prawa, kto z lewa, a kto ze środka :) Mnie najbliższy jest światopogląd amerykańskich Demokratów.
  • mnie osobiście wyborcza.pl/1,75478,13861146,Konstanty_z_zespolem_Aspergera_i_niedowladem_rak_mial.html#MT Sama mam ZA i edukując się za komuny kiedy jeszcze nikt tak naprawdę nie potrafił tego nazwać miałam większe wsparcie ze strony "edukatorów". Tego urzędasa wywaliłabym z miejsca na zbity pysk. Dla takiego tłuka nawet praca w sortowni śmieci byłaby zbyt ambitna. Gdzie nasza "cudowna" minister od edukacji ?
  • Właśnie skończyłam rozmawiać z Wnusią. Chodzi toto do szóstej klasy , podstawówki wiejskiej, podkarpackiej. Dostała temat z języka polskiego: namalować jak bóg stwarzał świat. Grzecznie sie pytam- jaki bóg?? Odpowiada mi wnusia, Nasz. Dopytowywuję, mamy jakiegoś wspólnego?? " Nasz polski katolicki"- bo tak jest w podręczniku do języka polskiego. To ja dziękuję, więcej pytań na temat nauki języka polskiego nie mam.
  • Violetta(13)

[*] i ostatnia wersja przepięknej piosenki: www.youtube.com/watch?v=mae27a4Hv9Q&feature=related
  • To ma być, qźwa jej matuchna, tytuł?? To jak ja mam do wnuków?:( miasta.gazeta.pl/lublin/1,85592,6754174,UMCS_robi_porzadki_wokol_Maryski_Curie.html
  • Po śmierci Leppera Tusk : [i]Premier razem z minister Ewą Kopacz objęli specjalny nadzór nad leczeniem Tomasza [/i][Leppera][i]. Na efekty nie trzeba było czekać.[/i] Wiadomo: z jednej strony bardzo ludzkie, sympatyczne działanie. Nie wierzę, żeby to było z innych pobudek niż ludzka chęć pomocy bliźniemu. Z drugiej strony - zapewne są w Polsce dziesiątki, jeżeli nie setki czy tysiące ludzi w takiej sytuacji jak Tomasz Lepper (wątroba zniszczona pestycydami, standardowe leczenie przez NFZ ocz...
  • [b]:-([/b] [b]Skandaliczne warunki pracowników olimpiady[/b] Ekipy obsługujące londyńskie miasteczko olimpijskie zakwaterowano w obozie przypominającym slumsy. W jednym pomieszczeniu mieszka 10 osób, na jeden prysznic przypada 75 pracowników, a na jedną toaletę 25 ludzi. Kemping złożony z baraków znajduje się w dyskretnym miejscu, z dala od widocznych z daleka, nowoczesnych obiektów sportowych. Cześć kontenerów jest dziurawa, gdy pada woda wlewa się do środka. Do sprzątania i obsługi najwię...
  • posłanki. No to proszę usiąść, bo materiał jest mocny. Szczególnie ostatni duet. Oto "Jojo": bi.gazeta.pl/im/0/4610/z4610350X.jpg A to jest" Nielot" https://bi.im-g.pl/im/5/6525/z6525705X.jpg A teraz rodzynek, perełka, wspaniały duet spin doktorów,czyli "Głupi" i "Głupszy" https://bi.im-g.pl/im/9/5263/z5263749X.jpg A to materiał źródłowy: www.rp.pl/artykul/373502_Jojo__Perukarz_i_Nielot_z_Sejmu.html
  • z Żubrówki oblewanej Veterano [img]https://www.plastech.pl/images/news/1110/zubranko_rozpiety.jpg[/img] [img]https://beowein.eshop.t-online.de/WebRoot/Store8/Shops/Shop538/466E/FA6F/A73E/FE12/B76B/0A80/03BD/CCE4/10245_0020_Veterano_0020_Osborne.jpg[/img]
  • osobiście przytkało jak zobaczyłem pierwsze wnętrze. Czy jest jakaś granica.Chodzi o tą górną? www.dziennik.pl/foto/article470270/Najwiekszy_statek_swiata_zobacz_wnetrza_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się