inna

(12 wyniki)
  • Inne hobby Wam zalecam Alice, Grzybie, Azaheco Skrzypce sobie dziś kupiłem Sąsiad sicher zaś, że piłę No, na szczęście elektryczne Potrwa zanim dźwięki śliczne Z owych skrzypiec wyczaruję Ośmiorniczką dziś się truję Eech, poćwiczę z słuchawkami Nim przez szybę wpadnie kamień
  • Macie muzykalne kotki? Jeśli tak, to dajcie fotki Abo próbki ich talentów Tylko bez żadnych przekrętów Czy pianistka ta ma patent? Kotka Nora – co za talent!
  • Jak tam Dzień Kobiet minął, kobiety? ja nie dostałam kwiatka, niestety zamiast zieleni były słodycze a ja od wczoraj kalorie liczę więc się prezentu szybko pozbyłam na pocieszenie flaszkę kupiłam i świętowałam ze swą sąsiadką flaszeczka weszła nam całkiem gładko.;-)
  • Dziunia(5)

Dziś spojrzałem Dziuni w oczy Pozwoliła podejść blisko Choć mój widok ją zaskoczył Jej oczy mówiły wszystko Chciała pewnie coś dobrego Miałem wszystko oprócz tego Zawiedziona szybko mykła Niczym błyskawica znikła
  • BN(5)

Już hucza knieje, już szumią lasy To Chrystmasiku nadchodzą czasy I choć zima wcześniej zagościła Cały kraj w białości pogrążyła To świąteczne gwiazdki pracowite Przyniosą wam podarki obfite O gorzałce nie zapominajcie Tłuste posiłki nią rozpuszczajcie Żeby nie było później udręki To piwko miejcie w zasięgu ręki [URL=http://www.mojawyspa.co.uk/grafika/usergaleria/41555/kartkasw][IMG]http://www.mojawyspa.co.uk/grafika/usergaleria/41555/kartkasw.jpg[/IMG][/URL]
  • Na swą pocztę dziś zajrzałam bardzo dziwny list dostałam Mario listu był nadawcą oraz strachu mego sprawcą co mnie w liście wystraszyło? to, że nic tam w nim nie było kreski tylko w nawias wzięte to po prostu nie pojęte ja poważne mam obawy że to nie są ziemskie sprawy lecz od ducha to przesłanie i ostatnie pożegnanie nie wiem co się z Mariem stało ani gdzie złożono ciało jednak jego ducha czuję żywy człowiek nie pisuje takich listów do nikogo [-----] tak wygląda list,...
  • Piszę czego inni nie piszą Mówię czego inni nie mówią Słyszę czego inni nie słyszą Widzę czego inni nie widzą Czuję czego inni nie czują Lubię czego inni nie lubią Jadam czego inni nie jedzą Zwiedzam czego inni nie zwiedzą Nerek praca jest wzorowa A wątroba cała, zdrowa Zwieracz odbytu dopisuje Mocz bez problemu utrzymuję Jako człowiek dobrze się czuję A jako pies, mam męską ruję Piszę czego inni nie piszą Mówię czego inni nie mówią Słyszę czego inni nie słyszą Widzę czeg...
  • mam ponoć zrobić życiowy krok a ułatwić ma go Szczur przeczytałam kilka bzdur obiecanek,ogólników dobry czas to dla wierszyków perły talentu będą lśniły..;-) ależ to horoskop miły:-) www.wp.pl/r/Vq181
  • Zegnam sie ze wszystkimi poniewaz juz wiem Ze na nic tu moje walenie o mur lbem Na nic podchody i wyznanie swych bledow Na nic wspomnienia pieknych weekendow Tak wiec arivederci moja droga Zegna Cie twoj byly arogant Noga tu moja nie postanie Pozostalo mi tylko z bolu chlanie.
  • Do Marrakeszu bym pojechała nawet na suku się targowała chociaż tego szczerze nie znoszę ale Marrakesz? bardzo poproszę...;-) o pęczku mięty pamiętać muszę bo z tego smrodu cierpię katusze starą dzielnicę nędzy zwiedzając o kozie łajno się potykając..;-)
  • Ci co noszą okulary są mądrzejsi? nie do wiary! wykazały tak badania czy tendencyjne były pytania? przecież te wady są genetyczne a w okularach dzieci tak liczne że inne w kompleksy mogą popadać i zwykłe szkiełka na nos zakładać;-)
  • Na Malarstwie Otwartym arcytrolle siedzą Kto tam nierozważnie to go zaraz zjedzą Co by tam nie pytać, zaraz robią akcje Wietrząc jakiś szwindel albo prowokacje Niby o malarstwie Ale czy się znają Skoro co kto pyta Do Plastyki odsyłają Może i się znają, sawa.art –znany kubista Kwadratów ,trójkątów namalował ze trzysta I ten trójkąt na drzwiach męskiej toalety To jego autorstwa, nie znavvcy- niestety Durność tych co ciągle na tym forum siedzą Ze im będzie lepiej jak ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się