Dodaj do ulubionych

nowe kanony kobiecej urody!!

31.01.05, 13:22
dziewczyny nareszcie, wlasnie uslyszalam ze sie normalizuje w naszym
spoleczenstwie i ze kobieta piekna to kobieta z odpowiednimi kraglosicami!! i
co wy na to?? koniec z wariackimi dietami!! pozdrawiam, i zycze smacznej
kawki z ogromna bita smietana smile bea
Obserwuj wątek
    • jollyvonne Re: stare wraca 31.01.05, 14:00
      Jakie tam nowe, stare wraca!
      Zeby daleko nie siegac, modelki Rubensa. Ilosc kraglych Wenus tez niemala.
      Facetom zawsze sie podobaly kobiece kraglosci, tyle ze jak feministki sie
      dorwaly do mass mediow to wyszla z tego moda na kosciotrupa, bleee.

Niech zyja kraglosci i bita smietana!
      jollyvonne

P.S. Ziemia tez jest okragla!
      • st0krotka Re: stare wraca 31.01.05, 14:06
        i co ja mam zrobic, jak apetytu nie mam??? chcialabym troche przytyc, ale nie
        moge!
        • jollyvonne Re: stare wraca 31.01.05, 14:13
          Trudno, bedziesz niemodna wink
          • greentea2 Re: stare wraca 31.01.05, 14:16
            Stokrotko witaj w klubie niemodnych!
            • mijaczek Re: stare wraca 31.01.05, 14:23
              No to ja sie umadniam na zawolanie... poczekajcie z 5 miesiecy jeszcze to bede
              taka modna, ze wam szczeki poopadaja! :o)
              Znaczy sie, ze moge tyc na potege bez interwencji sumienia? :o)
              • szpulkaa Re: stare wraca 31.01.05, 14:28
                ooo!!! i to jest dobra wiadomosc! teraz wiem, ze ja sie po prostu znam na modzie
                i od zawsze wiedzialam, jaka bedzie tedencja!wink))
                i teraz laski, modne i nie modne mozemy wszystkie jesc bita smietane, paczusie w
                nieograniczonych ilosciach w tlusty czwartek, czekoladki, cukiereczki, etc..!wink)
                Mijaczku, mam tylko nadzieje, ze poranne mdlosci nie wplyna na Twoja nowa modna
                dietewink))
                • aalex_b :)))) tez sie cieszylam ... 31.01.05, 14:33
                  ... kiedy Laetie Casta okrzyknieto kilka lat temu nowym kanonem mody. A ona
                  taka ladnie ksztaltna wink ... Tylko od tego czasu ... jakos sie martwie ... bo
                  wszedzie jej pelno ... ale jakos niekonsekwentnie ... schudla sad((
                  • kurczak1976 Re: :)))) tez sie cieszylam ... 31.01.05, 15:27
                    Taka tendencja niby juz jest kilka lat ale jakos na ulicach nie widac tych
                    kraglosci.
                    Poza tym mam wrazenie ze dalej kroluja gwiazdy i modelki szczuple/chude z
                    kraglosciami typu silikon w tylku albo w mleczarni. Jak taka moda ma byc to ja
                    mam to gdzies.

Kurczak kanciasty i bez kraglosci (przynajmniej typu P.Anderson or J.Lo)
                    • payuta Re: :)))) bym sie jeszcze bardziej cieszyla... 31.01.05, 15:40
                      .....gdyby mi jeszcze Rubensa sklonowano,bo wtedy zostala bym jego
                      muza,kochanka,modelka ,powietrzem i ziemia,bylabym slawna, bogata,wielbily by
                      mnie tlumy...ach......P.P.
                      • ponponka1 najmodniejsze sa takie ksztalty 31.01.05, 16:05
                        jakie sie podobaja Waszym M smile))
                        Moj Wiking ciagle mi powtarza, ze jestem slodka i sexy i tak sie tez czuje od
                        kiedy GO poznalam smile))))))
                        Najciekawsze jest z tego to, ze starzy znajomi tez nagle zaczeli to zauwazac (i
                        mowic mi!!!)- choc ja ani nie schudlam ani nie utylam smile))))

Cmok !!!! (jaki smok????)
                        • mulinka Re: najmodniejsze sa takie ksztalty 31.01.05, 16:10
                          mile rzeczy milo sluchac
                          smile)
                          ale najwazniejsze, to podobac sie sobie samej!
                          (znow sie madrze)
                          smile
                          • st0krotka Re: najmodniejsze sa takie ksztalty 31.01.05, 16:13
                            i jak zwykle masz racje Mulinko!

:o)
                            • wiwi1 Re: najmodniejsze sa takie ksztalty 31.01.05, 17:17
                              Mi tez bozia jakas wariacka przemiane materii dala, ze moge jesc i jesc ( a
                              slodyczami to sie opycham jak...) no i nic, nie mam pojecia gdzie to idzie.
                              A asica obiecala, ze poleci jakas fajna ksiazke o dietach, takich na przytyce
                              miedzy innymi
                              • asia.sthm Re: najmodniejsze sa takie ksztalty 31.01.05, 17:40
                                Mulinka napisala:
                                smile)
                                ale najwazniejsze, to podobac sie sobie samej!
                                (znow sie madrze)
                                smile

A ja dodam, ze kobieta jest sobie samej katem. Zwroccie uwage jak trudno sobie
                                samej dogodzic wygladem. Nawet te najpiekniejsze , maja do siebie o cos
                                pretensje, a to nosek nie taki a to jeden paluszek bardziej...
                                Ktos kiedys powiedzial nam cos glupiego na ten temat , a my natychmiast to
                                sobie do konca zycia zapamietamy.
                                Te zle wspomnienia wygloszonych glupot trzeba gdzies zakopac. Adio pomidory .
                                Spojrzec na siebie przychylnie, polubic. I swiat tez zacznie nas wtedy
                                traktowac.
                                No juz starczy wink
                                • asia.sthm Re: najmodniejsze sa takie ksztalty 31.01.05, 17:44
                                  I swiat tez zacznie nas wtedy LEPIEJ
                                  > traktowac.

ucieklo mi gdziec LEPIEJ wink
                                • ponponka1 Re: najmodniejsze sa takie ksztalty 31.01.05, 18:48
                                  Zgadzam sie z Mulinka i asia. Tylko ze tak trudno czasami w siebie uwierzyc jak
                                  sie jest samemu smile. Ale jak sie jest zakochanym i kochanym to ta wiara we wlasne
                                  piekno przychodzi bez wysilku smile))))

Cmok (gdzie ten smok!!!!!!)
                                  • aalex_b zanim Laetitia Casta przytyje .... 31.01.05, 18:53
                                    ... i znowu bedzie mile ksztaltna,
                                    ja wierze, ze:

A: najpiekniejsza kobieta to ta ktora kocha (czytaj: podoba sie) sama siebie.
                                    B: jeszcze piekniejsza - to ta, ktora ktos kocha (czytaj: podoba sie).

Jesli punkt B cie nie przekonuje, wroc do punktu A,
                                    a ani sie nie obejrzysz jak punkt B zacznie cie dotyczyc wink
                                    Bo najladniej nam w szczesciu.

• asica74 Re: najmodniejsze sa takie ksztalty 31.01.05, 23:50
                                bije sie w moje 75E z calym impetem! Wiwi, ja wiedzialam, ze czegos
                                zapomnialam, ale nie moglam sobie przypomniec co! Dzieki za przypomnienie!

Pani od wszelakich diet (ale jest to nieco szersze, niz tylko diety)nazywa soe
                                Gilian McKeith. Ja mam jej ksiazke YOU ARE WHAT YOU EAT.

www.drgillianmckeith.com/
                                trzeba sie wczytac, to znajdziesz odpowiedz na wiele pytan. W tej ksiazce co
                                mam, porusza problem nadwagi, ale wiem, ze robila doswiadczenia w przeciwnym
                                kierunku.

Mozna sie wciagnac!
                                • jollyvonne jem co lubie i dorabiam teorie do praktyki 01.02.05, 00:30
                                  asica74 napisała:
                                  > Pani od wszelakich diet (ale jest to nieco szersze, niz tylko diety)nazywa
                                  sie
                                  > Gilian McKeith. Ja mam jej ksiazke YOU ARE WHAT YOU EAT.

No wiec wlasnie, You Are What You Eat, czyli jestes tym co jesz. Nigdy w zyciu
                                  nie zyczylam sobie zostac warzywem, sama mysl o wegetacji (takiej np pod
                                  respiratorem) sprawia ze staje sie goraca zwolenniczka eutanazji. Nie mam
                                  natomiast nic przeciwko kurczakom i inszemu ptactwu, stad na talerzu miesko,
                                  miesko, miesko i biale wino w kieliszku wink
                                  Ewentualnie zgadzam sie na Sea Food Diet, w wersji fonetycznej rzecz jasna.

Pozdrawiam znad talerza
                                  jollyvonne
                          • bietka1 Re: najmodniejsze sa takie ksztalty 01.02.05, 01:00
                            > ale najwazniejsze, to podobac sie sobie samej!

Swiete slowa smile
                            Najtrudniejsze do osiagniecia, bo graniczace z idealem...
      • bietka1 Re: stare wraca 01.02.05, 00:56
        Odpowiedzialni za ta okrutna mode sa tez gayowscy kratorzy mody, ktorzy kierujac sie wlasnym
        gustem najchetniej w kazdej kobiecie widzieliby chlopca...
        smile
    • zodiakalny_kot Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 06:08
      no, musze zabrac glos w tej dyskusji - bo - po pierwsze, kiedy slysze, ze ktos
      chcialby przytyc - to zwyczajnie to nie miesci sie w moim universe - nawet nie
      jestem w stanie sobie tego wyobrazic - choc mam niesamowicie plastyczna
      wyobraznie ( np. potrafilam zobaczyc karalucha wielkosci krokodyla - to chyba o
      czyms swiadczy?) Dla mnie kobieta szczupla - albo nawet - nie bojmy sie tego
      slowa - chuda - to moje odwieczne marzenie. Oczywistym wiec jest, ze ja do tej
      grupy nie naleze - od zawsze bylam raczej pulchna - cale zycie diety (najlepsza
      Atkinsa - minus 12 kg) ale raczej w normie - a teraz w US - kiedy nie pracuje -
      ogolnie zbyt komfortowy tryb zycia - to oczywiscie przytylam - i nienawidze
      sie za to. Moda moda - ale wazne jest wlasnie zeby siebie sama akceptowac -
      ja - absolutnie nie - i nie ma znaczenia, ze moj M. twierdzi, ze bardzo ladnie -
      nie i nie. No i znowu wracamy w znane tematy - jak to zrobic, zwlaszcza kiedy
      nic juz nie dziala, kiedy zero motywacji, itp. no ale to juz temat na zupelnie
      inny watek. Dziewczyny, ktore chcialyby przytyc - Boze! jak ja Wam straszliwie
      zazdroszcze!!!
      • cobaea Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 08:00
        Eee, to ja modna nie jestem ani nie bede, bo ani chudzielec ze mnie, ani
        kraglosciami nie moge sie pochwalic.
        na diecie zawsze jestem od jutra i to jutro juz trwa 10 lat????
        smile)Rany, jak ja kocham jesc!

I macie racje, dziewczyny, najpiekniejsza kobieta to taka, ktora kocha i jest
        kochana!
        • kurczak1976 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 09:16
          cobaea napisała:

> smile)Rany, jak ja kocham jesc!
          >
          > I macie racje, dziewczyny, najpiekniejsza kobieta to taka, ktora kocha i jest
          > kochana!

Dokladnie:o)
          A co do jezenia to ja tez uwielbiam. I juz tak mojego lubego nafutrowalam , ze
          biedak przytyl kilka kilo i sie stresuje. Moja waga za to stoi w miejscu
          ufff...na szczescie mam dobre geny i nie tyje.

Dodam jeszcze ze moim zdaniem ladna sylwetke maja kobiety wysportowane. I
          niezaleznie od tego czy sa chude czy bardziej pulchne, gdy cielo jest
          dobrze "napiete" to wszystko wyglada fajnie. No i jeszcze proporcje ale tu jest
          wiele sporow...
    • beatrice73 nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 11:26
      ale dyskusja, no no! smile dziewczyny, a wiecie ze i tak jestesmy wszystkie piekne
      i te chude i te puszyste, kazda ma w sobie to cos co sprawia ze facet sie za
      nami obejrzy smile a my? nam trzebaby troche jak kawe na lawe, ze przeciez
      jestesmy piekne, tylko te nasze chore filtry przepuszczaja tylko te informacje
      ( i od razu w nie werzymy) ze cos mamy nie tak... a moze by tak wymienic
      filtry , coby dzialaly tylko te na pozytywy smile ach... bo przeciez my jestesmy
      super!! pozdrawiam baaardzo cieplutko smile
      • wiwi1 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 13:57
        Dzieki za podrzucenie tytulu Asica! Bosze jak ja bym sie chciala bic w cos
        wiecej niz A, na ten temat nie masz przypadkiem zadnych ksiazek godnych uwagi?wink
        Pozdrawiamsmile
        • asica74 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 19:49
          chetnie doradze w sprawach stanikowych! tylko cicho powiem, ze zawsze sa szanse
          na b lub c jezeli sie nawet tego nie spodziewasz! (chyba wypadlo to jak
          wszelakie poradniki w stylu: jak zmienic swoje zycie w jednen dzien?)
          • bietka1 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 19:56
            zawsze sa szanse
            > na b lub c jezeli sie nawet tego nie spodziewasz!
            Dokladnie.
            Nie jestem pewna, czy mam to samo na mysle, ale absolutnie sie z tym zgadzam smile))
            • asica74 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 20:13
              masz na mysli odpowiednio dobrany stanik? czy jakies inne koronkowe mysli?
              • bietka1 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 20:28
                Raczej to drugie i burze hormonow, ktora wcale nie musi byc wynikiem bycia w ciazy smile)
                • asica74 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 20:32
                  bietka! Pisze o tym do znudzenia, ale kobiecie jest potrzebny ODPOWIEDNIO
                  DOBRANY STANIK! Dobrze trzymajacy pod biustem i z miseczkami usztywnionymi
                  drucikami, ktore po rozciagnieciu maja sie niemal konczyc pod pacha

poczytaj tutaj

www.bravissimo.com/web/fitting/threestepcheck.html
                  ps. a jak tam film Closer? Warto pojsc? (bo ja mialam ochote, ale nie wiem czy
                  zniose Jude Law)
                  • gherarddottir Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 20:54
                    swieta prawda, ale taki z drucikami powieksza a ja chce miec mniejszysmile!!!
                    (wiem, jestem wyjatkiem pewnie)
                    Bo mi to moje 70 B przeszkadza

asica74 napisała:

> bietka! Pisze o tym do znudzenia, ale kobiecie jest potrzebny ODPOWIEDNIO
                    > DOBRANY STANIK! Dobrze trzymajacy pod biustem i z miseczkami usztywnionymi
                    > drucikami, ktore po rozciagnieciu maja sie niemal konczyc pod pacha
                    >
                    > poczytaj tutaj
                    >
                    > www.bravissimo.com/web/fitting/threestepcheck.html
                    > ps. a jak tam film Closer? Warto pojsc? (bo ja mialam ochote, ale nie wiem
                    czy
                    > zniose Jude Law)
                  • bietka1 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 21:00
                    Ale czy taki stanik moze pomniejszyc biust?
                    Bo ja lubie malutkie..., a jakos tak mi urosly...

P.S.
                    Jesli nie lubisz J.Law'a to nie polecam, bo moim zdaniem jest w tej roli raczej odpychajacy. Caly
                    czas mi cos przeszkadzalo. Po prostu nie podobal mi sie.
                    Sam film pozostawil troche niedosytu, trudno sie wczuc w te historie, aczkolwiek samo zycie
                    (moim zdaniem): zazdrosc, zdrada, strata, strach przed strata. Padlo kilka fajnych tekstow, z
                    ktorymi moge sie utozsamiac, ale to wszystko.
                    Scenariusz bardziej na scene, niz na ekran.
                    Nie jestem zachwycona, chociaz ani przez moment nie myslalam o moich facetach smile

• asica74 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 22:55
                      ojejku, no chyba nie pomniejszy sad

to nie ide na ten film. Widzialam gi w filmie I.Heart.Huckabees i mowie
                      zdecydowanie NIE. Jakos nie lubie takich chloptasiow, staje sie przy nich
                      impotentka do kwadratu.

A wybierasz sie moze na A Very Long Engagment? Ja moze jutro Em zaciagne! A
                      niech palcze ze mna!
                      • bietka1 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 23:33
                        Jak poplakac mozna to chetnie bym poszla, tylko najpierw musze sprawdzic jaki jest niemiecki
                        tytul, bo ten angielski nic mi jeszcze nie mowi...
                        A kto tam gra?
                        • asica74 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 23:36
                          Audrey Tautou - od Amelie! Film zrobiony przez Jean-Pierre Jeunet! Znajoma
                          kinomaka na tym byla i wrocila... jakas taka rozmarzona smile
                          • bietka1 Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 23:44
                            Hmmm..., ciekawe, czy jeszcze moge sie rozmarzyc...
                            Ale chetnie bym obejrzala...
                            Widze, ze duzo tego bedzie, bo tutaj niedlugo Berlinale i myslalam, ze cos polskiego tez
                            zobacze. A swoja droga to ciekawa jestem co bedzie?...

P.S. Jesli wybierzesz sie jutro na ten film to powiedz czy dobry smile
                          • gherarddottir Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 23:46
                            hmm rozmarzona tak?...no to trzeba sie wybrac!

asica74 napisała:

> Audrey Tautou - od Amelie! Film zrobiony przez Jean-Pierre Jeunet! Znajoma
                            > kinomaka na tym byla i wrocila... jakas taka rozmarzona smile
    • gherarddottir Re: nowe kanony kobiecej urody!! 01.02.05, 20:09
      to ja zupelnie nie w kierunku mody podarzam...odkad pamietam ciagle sie
      odchudzamsmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka