Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      maju

maju

(4 wyniki)
    • Witam, interesuje mnie nocleg dla 2 osób na mazurach ( około 4 nocy) najlepiej w leśniczówce. Bliskość jeziora będzie dla nas dodatkowym atutem. Inne propozycje również rozważę. Pozdrawiam
    • Witam!Chciałbym pojechać na weekend majowy na mazury pod namiot.Moze znacie miejsce gdzie można rozbic namiot,jest dostępny jskis sanitariacik o tej porze roku i można poznac fajnych ludzi.(gril,ognisko,gadanie o pierdołach:-) i ogolne cieszenie się przyrodą?Pozdrawiam miłośników Mazur...
    • Od ponad 10 lat pływam po Mamrach i to co tu jest napisane to lipa. Każdy kto chociaż raz był na Mamrach wie, że brzegi są tam niskie i bagniste. Oprócz tego na Upałtach również jest rezerwat i zakaz dobijania do brzegu. Ciekawe gdzie niby są te "ścieżki" po których można chodzić, skoro za sam wstęp na wyspę strażnicy mogą wlepić spory mandacik. A o takim czymś jak "most sztynorcki" to pierwszy raz słyszę;] most łączący Mamry z Darginem jest w Kirsajtach:) Dziwi mnie, że autorka tego...
    • Czy warto tam się wybrać w maju ? Nie ma grzybów, jeszcze nie za zielono, nie wiem... Gdzie się zakwaterować ? Nigdy tam nie byłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się