maju

(47 wyników)
  • Sympatyczna, wesoła singielka l.42 poszukuje zdecydowanej na dwutygodniowy urlop koleżanki w podobnym wieku. Egipt raczej bez zwiedzania, czysta rekreacja i relax. Super jeśli nie boisz się wody i możemy posnoorkować ale nie jest to oczywiście warunek konieczny. Za to fajnie byłoby trochę wieczorem poclubingować. Jeśli ktoś ma podobny pomysł na wakacje to zapraszam do kontaktu.
  • Witam, szukam osób chętnych na wyjaz na Malte. Wylot z Wrocławia, optymalny termin 18-25 maja, lot w dwie strony z Rayanairem 430 zł. Mam 37 lat, lubie troche pozwiedzać i odrobinke poleniuchować, zamierzam przede wszystkim odpocząć . Miło będzie spędzić ten czas w towarzystwie innych osob lubiących podobną formę wypoczynku.
  • Poszukuję koleżanki do pokoju, lub dołączę do osób które planują wyjazd do Egiptu (ewentualnie do Maroko). Wyjazd wypoczynkowy na tydzień, opcjonalnie wyprawy jednodniowe łodzią, nurkowanie, wycieczka całodzienna do Jordanii. Poluję na last minute, wylot z Warszawy, w celu omówienia mogę spotkać się w Wawie. Poszukuję osób pozytywnie nastawionych do otoczenia i które mają podobny plan na urlop w maju :) Osoby zainteresowane proszę o kontakt na adres: aniacaroo@onet.pl
  • Witam serdecznie wszystkich, którzy tu zajrzeli. Bardzo chciałabym zwiedzić w tym roku, najlepiej w maju, parki narodowe w USA. Myślę o wycieczce zorganizowanej, np. przez Kiribati Club ("Spacer po kanionach" - grupa do 7 osób plus pilot - kierowca, większa swoboda organizacji czasu niż przy tradycyjnych wyjazdach z biurami) albo z Laurazją. Żadna z osób, z którymi zwykle wyjeżdżam, nie jest niestety zainteresowana tym kierunkiem. Marzy mi się zorganizowanie fajnej, tolerancyjnej i pozytywnie...
  • interesuje mnie europa moge zalatwic taniej wyjazd , dlatego skupilam sie na rainbow i itace -majorka, kreta ,bodrum to widzialam na 2tyg w tym czasie lubie all inslusive zeby sie nie martwic , lubie tez zwiedzac ale nie chce objazdowki a bardziej pobyt , zawsze miescilam sie w 2,500tys mam 28lat i jestem z warszawy
  • Poszukuje Pani , która podobnie , jak ja nie ma z kim pojechać albo do Grecji , Francji , może Turcji .... Chodzi mi o wspólny pokój , albo osobno , tylko , żeby mieć Kogoś w podróży , bo sama troche mam obawy . Mam 39 lat , nie pale , dostosowuje się do różnych warunków , jestem pogodną osobą , nie marudze .... A może Ktoś coś by doradził , gdzie pojechać , bo to ma być na moje urodzinki , sama sobie chcę taki prezent sprawić , bo wyjazdy najbardziej mnie cieszą, pozdrawiam i prosze o porade...
  • Witam, Szukam towarzystwa na wyjazd do Lizbony na przełomie kwietnia i maja. Planuję poświecić 3 dni na miasto i 2 dni na wycieczki w okolice. Wyjazd niskobudżetowy ale bez przesady :) Noclegi w tanich, schludnych miejscach. Przelot najprawdpodobniej Lufthansą. Dokładny termin nie jest ustalony więc zmiany są możliwe. Mam 36 lat , jestem spokojny i takich podróżników szukam - nastawionych pozytywnie i na zwiedzanie. Pozdrawiam. Tomek
  • Witam Szukam towarzyszki na drgą poowe maja do tunezji. Jest może ktoś chętny. Pozdrawiam GG7133676
  • Szukam chętnych na dołączenie się do kilkudniowego wypadu na Maltę. Planuję wylot po 20 maja. Tak 4-6 dni. Koszty niskobudżetwo - 400 zł podróż po Malcie -autobusiki z wsześniejszej epoki (takie tam jeżdzą- tylko do lipca tego roku). hotele - kilka już mam na oku - coś około 15 euro/ dwójkę. o mnie, 37 lat choć nikt mi tyle nie daje, lubię zwiedzanie i podróże.
  • Hej:) jestem zalamana normalnie...chcac wykupic wycieczke na Krete w pojedynke do normalnej ceny musze doplacic prawie drugie tyle...czy jest jakas singielka chetna na wyjazd na Krete w drugiej polowie maja? Fajne oferty wyjazdow sa na stronie wakacje.pl ale jak sie dowiedzialam ile trzeba doplacic do pokoju jednoosobowego to rece mi opadly...mam 35 lat i jestem osoba niekonfliktowa...:)Mam duze poczucie humoru i ogromna ochote oderwania sie od szarej polskiej rzeczywistosci... pozdra...
  • Serdecznie zapraszam osoby chetne do poznania tego fascynujacego i malo jeszcze obleganego przez turystow panstwa afrykanskiego. Wylot 15 maja 2008 do Entebbe, koszt biletu w dwie strony okolo 2200 zl, powrot 31 maja. Opracaowalam wstepny plan podrozy po Ugandzie w towarzystwie zaprzyjaznionej ugandyjki. Tanie noclegi i generalnie chce duzo zobaczyc przy jak najmniejszych kosztach - budzet, ktory na to przeznaczylam to okolo 4000zl z biletem wlacznie. Poszukuje kogos do wspol...
  • Szukam towarzyszki podróży na dwutygodniowy wyjazd po 20 maja. Kierunek do uzgodnienia, chętnie coś egzotycznego :-)
  • Hej! Czy jest tutaj towarzyszka, ktora mialaby ochote wyskoczyc do Turcji pod koniec maja-poczatek czerwca?
  • Witam serdecznie! Planuje wyjazd do Egiptu w drugiej połowie maja dokładnie do sherm.Moze ktoś tez ma taki zamiar i jest sam wiec czkam na pytania? Pozdrawiam wszystkich.
  • Hej, szukam chętnych na wyjazd, kierunek w sumie nieokreślony. Ważny jest termin i cena jakaś super last:)Muszę zmieścić się w terminie 16-26 maja. Byłam już w Turcji,na Krecie i Rodos więc chętniej inny kierunek. Mogą byc kierunki wschodnie? Ustalimy wspólnie. Szukam towarzysza/szki, bo wyjazdy dla 2 osób są dużo atrakcyjniejsze cenowo. Ja jestem wesoła, sympatyczna blondynka.MAm wyższe wykształcenie, pracuję. Lubie tańczyć , śmiać się. Chętnie w planie wyjazdu zwiedzanie i leniucho...
  • Szukam chętnych na dołączenie się do weekendowego wypadu na Maltę. Malta wiosennie, wolna od masy turystycznej zalewającej wyspę latem, kwitnąca, wygląda ponoć cudownie. Planuję wylot po 15 kwietnia, ewentualnie na początku maja. Najlepiej od środy do niedzieli (raczej wystarczy) ewentualnie przedłużyć na tydzień. Koszty niskobudżetowe. Samolot z Krakowa ok. 300 zł, do tego tanie noclegi plus podróżowanie oldschooolowymi autobusami. Całość powinna się zmieścić w przedziale 600- 800 zł. O m...
  • 39 letnia singielka szuka towarzyszki na wyjazd w terminie od 28 maja do 16 czerwca. Lubię zwiedzać - wiec proponuje do rozważenia dwa kierunki ze zwiedzaniem - wylot z Warszawy. Portuglia- 7+7 od 2 czerwca (biuro Triada ) lub Sardynia (9 dni- biuro Itaka) - od 29 maja. Obie oferty są już w cenach promocyjnych. Wczasy, poza Egiptem, też mnie interesują
  • Hej, poszukuję koleżanki na wycieczkę objazdową autokarową po Chorwacji w dniach 20.05.2012 - 26.05.2012, ja k. lat 28 z pod Poznania www.matimpex.pl/impreza/chorwacja-autokarem-7-dni/trasa-glowna
  • Szukam koleżanki do pokoju na tygodniowy wyjazd gdziekolwiek gdzie ciepło, końcem przyszłego tygodnia. Opcja raczej ekonomiczna, choć niekoniecznie spartańska. Nastawienie: trochę odpoczynku, trochę zwiedzania i trochę zabawy. K+30 Szczegóły uzgodnimy na @ gazetowym :-) : ona_30_net@gazeta.pl
  • Witam, mam 31l., jestem pogodna, niekonfliktową kobietą. Chciałabym pojechać na tydzień w ww. miejsca. Może być również Tunezja, Maroko czy pd Wlochy. Szukam koleżanki. pozdrawiam Justus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się