Forum Turystyka Europa Ukraina
ZMIEŃ
      maju

maju

(4 wyniki)
    • Wybieramy się ze znajomymi na wędrówkę po Czarnohorze w maju przyszłego roku. Musimy już zaplanować dokładnie termin. czy ktoś z was był tam w maju? Czy lepiej zaplanować wędrówkę na początku maja czy odczekać i ruszyć w ostatniej dekadzie miesiąca?? Ze względu na chęć noclegów na grani interesuje nas m.in. czy w maju leży tam jeszcze śnieg. Raz juz tam byliśmy ale na przełomie sierpnia/września.
    • Cześć Po raz kolejny odezwa do miłośników podróży. Planuję wyprawę na Krym w maju ok 7-10 dni moim celem jest zobaczyć jak najwiecej i przy okazji poznać ciekawych ludzi. Jeżeli chodzi o transport noclegi to kwestia do dogadania. W zeszłym roku taki apel dotyczący wyprawy do Lwowa był sukcesem, mam nadzieję ze uda zebrać sie kilka osób chętnych na taki wyjad. Pozdrwiam Michał
    • Witam Szanowni Forumowicze! Chciałabym skorzystać z Waszej wiedzy i doświadczenia. Wybieram sie na 15 dni z rowerem i chciałabym zobaczyć np. północ półwyspu. Na co warto zwrócić uwagę? czy ktoś z Was ma namiary na tamtejsze turbazy? Albo inne noclegi? w Interesują mnie namiary na konkretne miejsca położone na całym obszarze Krymu. W końcu to nie ostatni mój wyjazd w te strony... Liczę na Waszą pomoc pozdrawiam Diafora
    • Czesc, Za tydzien jade do Kijowa - od ponad 2ch szukam mieszkania dla 4os w miescie i NIC, albo nie ma odpowiedzi albo zachowuja sie niepowaznie -jak np. www.ukr-apartments.kiev.ua, fakt odpoowiadaja-ale pisza jakies glupoty (na pytanie o mieszkanie - odpowiedz "yes of course" i nic wiecej). Babuszek sie boje.. ;) ale moze ktos ma dobre z nimi w Kijowie doswiadczenia? Czy beda w polowie wrzesnia na dworcu? Jesli masz informacje - podziel sie nimi prosze! >>> tak t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się