Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      maju

maju

(105 wyników)
    • Jakiej należy spodziewać się pogody w maju(na początku), jakie ubrania zabrać i czy będzie się można kąpać w morzu? Wybieramy się do Alnayi. Dziękuję za pomoc M
    • Planujemy wyjazd w maju z 2 dzieci 3 i 5 lat. Szukamy czegos taniego i fajnego blisko plazy i ladna plaza. Ktos moze doradzic
    • Czy ktoś był na samym początku maja w Turcji? jeśli tak to w jakim rejonie, gdzie się wybrać żeby było ciepło (zarówno temp.powietrza jak i wody w morzu)? ktoś z Was był w tym okresie z dziećmi, w jakim wieku dzieci, coś możecie polecić z czego byliście zadowoleni? Szukamy hotel all 5* przylegający do plaży,plaża piaszczysta z łagodnym zejściem do morza i żeby w samym morzu też nie był od razu spadek w dół tylko łagodne dno, żeby można było mieszkać w tzw.pokoju rodzinnym czyli 2 pokoje oddz...
    • Chcemy jechać z naszym synkiem, czterolatkiem. Nigdy nie byłam w Turcji, planowany był Egipt ale zmiana miejsca spowodowana sytuacją e Egipcie, właśnie na Turcje. Polećcie mi hotel w którym mój 4-ro letni synek nie będzie sie nudził a w basenie znajdzie jakieś atrakcje dla siebie - zjeżdżalnie. Mile widziany plac zabaw. Hotel min 4* z opcją all inclusive. Chcieliśmy lecieć z Triadą warto??(mamy tam zniżki) I co najważniejsze, jak z pogodą, bo znalazłam sprzeczne informacje. Jaka woda w m...
    • Chciałbym uprzejmnie zapytać forumowiczów, czy w temperatury morza w maju umożliwiają kąpiele? Pogoda powinna być przyzwoita, ale martwię się tylko, czy będzie można skorzystać z uroków Morza Egejskiego. Proszę o podpowiedź. Dzięki.
    • mam propozycję - wczasy alanya w maju, czy ktoś zna pogodę w tym regionie w tym czasie??
    • Z powodów osobistych chciałabym odsprzedać tygodniowy wyjazd do Turcji - Felicia Village - w terminie 12 maja - 19 maja. Pokój rodzinny,wyżywienie All inclusive. Wycieczka wraz z ubezpieczeniem optymalnym rodzinnym i ubezp. od kosztów rezygnacji kosztowała mnie 5975 zł, mogę ją sprzedać za 4500 zł. Poniosę też koszty manipulacyjne.
    • mielismy rezerwowac teraz wyjazd do Turcji, koniec maja na tydzien, all inclusive, hotel 4* -2 pary no ale z pewnych przyczyn musimy jednak zdecydowac sie na wersje "last minute" i przyznaję boję sie czy nam sie uda znaleźć cos fajnego?...nie mamy typów np. konkretnych hoteli, ale interesuje nas rejon Alanya, Side...i chcemy z biur "Wezyr" "GTI" "Sky Blue" (o ile dobrze zapamietałam nazwy biur) czy znajdziemy cos? kiedy zacząć sie rozglądać za taka ofertą? moze cos polecicie? cz...
    • Bardzo proszę o informację jaka jest temperatura morza w drugiej połowie maja w okolicach Side (dokładnie Incekum). Czy woda nadaje się do kąpieli dla 6 -latki i 4 latka?
    • hejka.Wybieram sie z rodzina 2+2 od 5 maja do tego hotelu.wylot z Warszawy?leci ktos?
    • Mam zamiar wybrać się z 2 letnim (prawie ) dzieckiem w maju do turcji Jeszcze nie wiem dokładnie gdzie Moje pytanko do was to jakie tam temperatury w tym miesiącu oraz jakie morze da się kąpać :p Proszę też o porady związane z regionem i hotelem bo jestem totalnie skołowany, chcę wydać za 14 dni do 3000 zł/os. Dzięki
    • Witam, chciałabym polecieć do Turcji na tydzień na początku maja ale obawiam się trochę pogody... Czy ktoś może był w tym terminie i może mi powiedzieć jak jest w maju? Czy pada często deszcz i jaka jest woda w morzu i w basenach bo jadę z dzieckiem :))
    • Czy ktoś planuje spędzić długi weekend majowy i kilka dni dłużej w Turcji?
    • Witam wszystkich, w maju a dokładniej w długi weekend majowy chcemy wybrać się do Turcji, martwię się bo hoteli jest tam od licha a ja wcześniej tam nie byłam, Najpierw chciałam zdala od haosu Alanyi ale z dnia na dzień zmieniam zdanie gdyż nie chciałabym zostać "uwięziona" w kurocie hotelowym i mieć daleko do sklepów , biur turystycznych itd...Proszę was o pomoc i rady: Jaki hotel wybrać 4-5* na obrzeżach centrum , przy plaży. Będę wdzięczna za podpowiedzi i rady! Pozdrawiam
    • -jaka jest temperatura - znajduje info ze kolo 20 i leje, ale tez ludzie pisza ze do 30tu i sloneczko? -jakie sa ceny wycieczek, m.in. rejs na Rodos, Pammukale, Efez? -czy dzieci 3 lata jada na te wycieczki gratis_ Dzieki za info, moze ktos jeszcze jedzie od 3go maja 3 tyg z Wawy?
    • Chciałabym się zorientowac ile kosztuje wypad do Turcji w połowie maja. Interesuje mnie przyszły rok i wiem że ceny mogą się bardzo zmienić ale napiszcie jak było w tym roku bo strony internetowe biur podróży nie podają już wstecznych info o zeszłych miesiącach :( Chodzi mi o dwie opcje : 1. Pobyt 2 tyg. w rejonie Bodrum hotel 4**** i wersja ALL /osób 2 dorosłe i dziecko 3 latka 2. Pobyt 1 tydz. e rejonie Bodrum hotel 4**** i wersja ALL / osób 2 dorosłe i dziecko 3 latka. Najbli...
    • Interesuje mnie bardzo pogoda na poczatku maja.Wybieramy sie z dziecmi(6 i 8 lat) do Bodrum i bylaby ogromna rozpacz gdyby sie okazało,ze woda w morzu jest zbyt zimna i baseny nie sa podgrzewane.Prosze napiszcie pare słow na temat czy ma sens taki wyjazd na poczatku maja i czy nalezy zabierac sporo cieplejszych rzeczy do ubrania. Z góry dziekuje :)
    • Witam, zamierzam wykupić pobyt 7dni w Eftalia resort lub Kahya A w maju / chyba 14.05 wylot z Ggańska. Kto wybiera się z dziećmi w tym terminie? My lecimy z 3,5latkiem. Pomogłoby to nam podjąć decyzję Pozdrawiam
    • Bardzo prosze o podpowiedz czy w terminie 7-21 maja bedzie juz mozna w Turcji sie kąpać ? Czy nie bedzie za chłodno ( Riwiera ) Jedziemy z 3 letnia córeczka, obie nie lubimy takich upałów no ale nie chce tez zeby było chłodno:) Po prostu chce sie opalic:) Bardzo prosze o odpowiedz
    • jakie temperatury w maju w turcji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się