Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      maju

maju

(6 wyników)
    • Witam Liczę na pomoc osób które były na Dominikanie i mogą coś podpowiedzieć. Chcę się wybrać z mężem w połowie maja na Dominikanę Punta Cana hotel Grand Paladium. Czy to dobry termin-podobno zaczyna się tam pora opadów i huraganów, może ktoś był w tym czasie i powie jak to na prawdę wyglądało.Z tego co czytam to jedni bardzo sobie chwalą Dominikanę inni narzekają...już sama mam mętlik w głowie.czy tam jest na prawdę tak ładnie jak na folderach?I jak to jest z opłatą kiedy jest się już na...
    • Witam wszystkich! Wraz z zona wybieramy sie w maju na wakacje. Chcielibysmy poszalec lecz nie wiemy co wybrac. Zalezy nam zwlaszcza na: - duze skupisko hoteli, restauracji, knajp, turystow, halasu itd. - ladna plaza - dobre jedzenie - uprawianie sportow w tym wedkowanie Jaka w maju jest pogoda? Jak w maju z huraganami? Pewnie smiesznie brzmi moje pytanie bo nie chodzi mi o poznawanie kultury itp. jak wiekszosci tu obecnych. Ale coz, szukam wlasnie czegos co opisalem powyzej. ...
    • Czy ktoś z Was może wybiera się maju na Dominikanę??
    • Witam, Jak długo leci się na Dominikanę(+-), ma to dla mnie znaczenie ze względu na małe dzieci, czy ktoś wie? No i czy są loty bezpośrednio z Polski czy przesiadkowe? Ile tak naprawdę zajmuje podróż? Jestem z Wawy, Pozdrawiam
    • Witam! Pod koniec stycznia planujemy wyjazd na Kubę z naszym dzieckiem... Czy ktos był z tak małym bąblem na Kubie?? Jakie biuro polecacie? Zastanawiam się pomiedzy Traidą i Tui? Acha...a jaki hotel? Zamierzamy nie tylko leżec na plaży, ale także wypozyczyc samochód i w swoim zakresie troche pozwiedzac... pzdr
    • Potępiać czy nie. Kraj który się wyrwał Ameryce, która straciła tam swoje milionowe interesy i która do dziś nie może się z tym pogodzić. Mająca nadzieje że przez sankcje doprowadzi do takiej biedy która wymusi wojnę domową dzięki której będzie mogła położyć tam łape. Ale to nie nadejdzie ludzie starsi tu naprawdę lubią Fidela, po rządach hunt wojskowych wspieranych przez Amerykę zaznali względnego spokoju, zlikwidowano, analfabetyzm, wybudowano szpitale itp…. uznany ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się