maju

(9 wyników)
  • Poszukuję samodzielnego pokoju z łazienką lub domku dla dwóch osób w terminie od 22(23) maja do 29(30) maja. Na wsi, okolice Hajnówki, Bielska Podlaskiego, Dubicz Cerkiewnych, itp. Bez wyżywienia. [b]Maksymalna cena[/b] 25 zł/osobodobę. Proszę jedynie o oferty spełniające moje warunki, zwłaszcza cenowe.
  • Szukam firmy proponujacej splywy kajakami w weekend majowy, przejrzalam kilka ofert w internecie, ale dodatkowo przydalyby sie jakies rekomendacje od was..:) jak mozecie polecic jakas firmy, ( kwestia ceny, jak najnizszej, nie ukrywajac jest dosc istotna dla mnie :).
  • może ktoś poleci jakieś fajne sprawdzone miejsce na wakacje w maju..Czy ktoś jeździ w takim terminie??Wybieramy się z małym dzieckiem 1,5roku.;) miejsce nam jest jak na razie obojętne
  • Proszę o poradę dokąd jechać na długi weekend. Interesuje mnie wyjazd nad jezioro. Musi być możliwość wypożyczenia sprzętu wodnego, porządny lkoal gastronomiczny, wynajęcie domku, bo kota chcę też zabrać i niedaleko - tylko Polska Północna. Może ktoś ma propozycje? Mi fantazji brakuje i tylko Augustów przychodzi do głowy...
  • w woj.malopolskim lub podkarpackim. Raczej gory odpadaja bo tato mial operacje kregoslupa niedawno...moze cos mi doradzicie. zeby bylo ladnie, ciekawie, cos do zobaczenia no i jada z psem (!)
  • Grupa ok. 30 luda - co im zaproponować?
  • Widac ze rzad Polski jest zawziety i bedzie kontynuowac swoja pulapke paszportowa. Oni to sami opisuja w stronie od Polskiej strazy granicznej: "Niezmienione pozostaną zasady dotyczące obywatelstwa polskiego. Zgodnie z obowiązującym prawem obywatel polski nie będzie nadal uznawany równocześnie za obywatela innego państwa. W przypadku posiadania również innego obywatelstwa obywatel RP będzie mógł przekroczyć granicę państwa na wyjazd z Polski wyłącznie na podstawie polskiego paszp...
  • Czy warty swojej ceny?Podobno jest po remoncie wiec chyba bedzie swiezo.Jesli ktos moze pare slow , jak tam jest... dzieki.
  • Krakusy, poradźcie, który hotel polecić Angolom na świeta Wielkiej Nocy? Żeby było blisko centrum ale cicho...(tak, wiem to sprzeczne dane wejsciowe). Ma ktoś jakieś doświadczenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się