Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      maju

maju

(48 wyników)
    • Planujemy urlop koniec maja,poczatek czerwca na majorce w przyszlym roku. Jedziemy z 2 dzieci (2 i 6lat).Prosze napiszcie jaka byla temp.w tym roku. Czy czesto pada deszcz?czytam,ze urlopy spedzali turysci pod parasolem. Jak bylo w tym roku?kurcze,nie usmiecha mi sie siedziec w hotelu,tylko polezec na plazy i oraz pozwiedzac.Niestety pozniejszy termin nie wchodzi w gre:'(
    • w przyszlym roku (maju) planujemy w okresie dlugiego weekendu majowego leciec na Majorke. Mam w zwiazku z tym kilka pytan do czestych bywalcow wyspy 1. Ktora czesc wyspy wybrac by bylo w miare cieplo ? 2. Gdzie sa najladniejsze piaszczyste plaze? 3. W jakim rejonie wyspy jest najwiecej atrakcji dla maluchow? dziekuje za odp,pozdr ;)
    • Chciałabym wybrać się na Majorkę w maju - ok. 22.05. Czy mogłabym liczyć na informację, jak tam jest o tej porze roku? Jaka jest pogoda, tem. powietrza i wody. Będę baaardzo wdzięczna za poradę - wybieram się tam z 2-letnim dzieckiem :)
    • Wybieram się tam z dzieckiem, czy da się już kąpać w morzu ? A jakie temperatury powietrza? Trzeba zabierać coś cieplejszego ? Wiem, ze te dane są dostępne ale to tylko statystyki więc chciałabym żeby ktoś podzielił się doświadczeniem. Dziękuję i pozdrawiam :-)
    • Witam, Chcę wybrać się z rodzinką na wybrzeże Costa Brawa w terminie jak wyżej na 2 tygodnie. Nigdy nie byłam w Hiszpanii i moje pytanie - jaką pogodę możemy zastać, czy można spokojnie opalać się i kąpać i co oprócz Barcelony warto zwiedzić?
    • Hej, Czy ktos z Was wie, jaka jest pogoda w maju w Maladze, Grandzie i okolicach w maju? Jaka jest temeratura? Czy da się już kąpać? Jakie ubrania trzeba wziąć ze sobą? Będę bardzo wdzięczna za informacje :-)
    • wybieram się na długi weekend do hiszpani-costa brava.bedzie na tyle cieplażeby sięopalać? pozdrawiam
    • Korzystając z tanich biletów chcałabym w maju zwiedzić Walencję. Proszę o propozycje co trzeba zobaczyć koniecznie, co należy, co powinnam a co mogę sobie odpuścić. Na zwiedzanie będę miała 2 pełne dni. W ubiegłym roku podczas wyjazdu do Alicante zrobiłam wypad do Walencji na 3 godziny i tak mi się spodabała, że teraz jadę specjalnie tam. Dziękuję za wszystkie rady i propozycje.
    • Kto leci 11 maja na Teneryfę z Warszawy i z jakiego biura?
    • Wybieram się do Hiszpani w drugiej połowie maja? Czy możęcie powiedzieć jaka jest tam zazwyczaj w tym czasie pogoda???
    • Czy ktoś sie wybiera w drugiej połowie maja do tego hotelu?
    • bardzo proszę o wszelkie informacje lub kontakt.Czy ktoś jedzie do Cordoby 20 maja do pracy w przetwórni, u Polaka? Trochę mi to nie pasuje, boję się że to ściema.Mam tylko komórkę w Polsce, zero kontaktu w Hiszpanii aż (podobno) do samego przybycia.Moje gg 6451406. Jeśli ktoś coś wie, proszę o kontakt
    • Jadę do Hiszpanii- Costa Brava, Lloret de Mar, od 26 kwietnia do 3 maja. Czy ktoś wię jaka jest prawdopodobna pogoda, czy jest szansa na słońce i plażowanie?
    • Witam. Chcę jechać po raz pierwszy do Hiszpanii na przełomie maja i czerwca i nie wiem gdzie. Czy Costa Brava nie będzie za zimna,żeby się smażyć na plaży(żona uwielbia słońce)? I gdzie można więcej i łatwiej pozwiedzać na własną rękę jeżdżąc samochodem lub skuterem, jeżeli to w ogóle możliwe? Będę wdzięczny za każde sugestie i uwagi...
    • ktos moze cos wie na ich temat, bo trudno sie do jednego dzialu reklamacji dodzwonic?
    • Witam, planujemy wypad do Barcelony i okolic na przełom kwietnia i maja na okres ok. 7 dni. Chcemy pojechać z synkiem, który w tym okresie będzie miał ok. 14 miesięcy. Na początku myśleliśmy o wypadzie autem ( diesel, klimatronik, z noclegami po drodze ) ale wyszło, że to jest dosyć droga sprawa i daleko. Więc ustaliliśmy, że lecimy "tanimi" liniami do Girony. Teraz pytanie, o ile z przelotami to damy radę, to chciałbym poradzić się jak z noclegami. Interesują nas hotele, w jaki...
    • czy ktoś z WAs był w maju na Gran Canarii? Czy już można kąpac się w oceanie???
    • Proszę o radę. Wybieram się na urlop na przełomie maja i czerwca, brałam pod uwagę Majorkę, czy możecie mi doradzić czy to dobry czas na odpoczynek tam??
    • Czy w maja takie samy gniazdka jak w polsce??
    • Lecimy w maju na Teneryfe z ecco. Ktos tez leci?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się