maju

(23 wyniki)
  • Witam, czy ktoś z forumowiczów bywał na kempingach w maju. Jaka jest mniej więcej temperatura w nocy? Czy duża różnica może być (temp) między Istria a Dalmacją? Dziękuję za odpowiedzi pzdr
  • Witam! Planuję pojechać do Chorwacjii na 2 pierwsze tygodnie maja. Czy ktoś był o tej porze roku? Jaka jest pogoda? Pozdrawiam
  • w tym okresie po raz pierwszy, zawsze był wrzesień, teraz maj.Proszę o informacje wszelkie-oczywiscie pogoda,temp morza to najważniejsze.
  • Witam, Byłem w Chorwacji już chyba z 6 razy i bardzo mi się tam podoba. Zawsze jednak wyjeżdżałem w czasie letnich wakacji. Zwiedziłem całe wybrzeże, lecz teraz zastanawiam się nad wypadem do Rovinj w maju tego roku na kilka dni. Czy ktoś z Was był może w takim okresie w Chorwacji i może podzielić się wrażeniami ? Pogoda na Istrii, ilość ludzi, klimacik ? Dzięki za info z góry.
  • wybieram sie do chrwacji w terminie od 5 maja. czy ktoś może mi podpowiedzieć czego moge sie spodziewać? jaka pogoda? czy dużo ludzi? pozdrawiam
  • Chciałbym na weekend majowy polecieć samolotem do Dubrownika. Jak to zrobić? Czy jakieś tanie linie latają tak wcześnie? W Dubrownikuszukam dobrego pensjonatu z widokiem na morze. Pomóżcie:)
  • Chciałbym się wybrać w maju z rodzinką do Chorwacji - czy ktoś kąpał się w maju? Czy temp. wody bardzo różni się na północy i na południu?
  • Wybieramy się w maju z żoną do Chorwacji. Planujemy na kilka dni zahaczyć się w Dubrowniku, nocować w Omiszu i pobyć z tydzień w Trogirze. Czy orientujecie się ile może kosztować apartament dla dwóch osób w tym okresie (tj. ok 6-20 maja)? Jeśli ktoś z Was ma namiary na atrakcyjne apartamenty w przystępnych cenach w tych miejscach, dajcie znać.
  • Jadę z moją dziewczyną. Jedziemy z biura RAINBOW TOURS - wyjeżdżamy w sobotę 26.05. autokarem. Może zmontujemy jakąś ekipę? W kupie raźniej:-)
  • Mam urlop w pierwszych dniach maja i chciałbym pojechać do Chrowacji. Pytanie - czy warto?, czy pogoda jest już OK i czy łatwo znajdę nocleg w okolicach Splitu? Czy w maju kwatery są rzeczywiście tańsze? latoszka@poczta.onet.pl
  • Mam prośbę i bardzo proszę o pomoc.Praca moja pozwala mi skorzystać z urlopu w okresie kwiecień maj. Po przeczytaniu Państwa wrażeń z pobytu w Chorwacji zdecydowałem się na wyjazd w okresie 3-17 maja. Nie znalazłem info co do pogody jaka bywa w tym okresie.Chętnie wysłucham rad. Bedzie to mój pierwszy wyjazd do Chorwacji.
  • kiedy zamawiacie apartamenty w Chorwacji? Chodzi mi kiedy najpóźniej należy podjąc decyzję, żeby jeszcze coś fajnego znaleźć, np. dla trzyosobowej rodziny na 2011 r.? Czy pod koniec maja na przełom lipca/sierpnia uda się się coś zarezerwować? Napiszcze jakie macie doświadczenia w tej kwestii!!
  • Witam jakiej pogody mogę się spodziewać na poczatku maja w Chorwacji?? jak śledzę stacje meteo w Chorwacji to na dziś pochmurno i ciagle pada :-((, wiem że na kapiele nie ma co liczyć,i tak jesteśmy nastawieni głownie na zwiedzanie miast: Dubrownik,Split,Trogir,Krk, Zadar Plitvice i co nam jeszcze wpadnie w oko ;-). Z góry dziekuje za odpowiedzi.
  • Witam, czy ktoś był w Chorwacji w Maju?? Planuję taki 14 dniowy, samochodowy wyjazd w okolice Splitu/Trogiru. Dodam, że to mój pierwszy wyjazd do Chorwacji. Zastanawiam sie jaka jest w tym miesiącu pogoda, temperatura wody, powietrza, czy już są dostępne jakieś atrakcje typu: możliwość przepłynięcia łódkami turystycznymi, wynajęcia sprzętu wodnego, restauracje, etc... Z góry dzięki za odpowiedź Milena
  • Witam. Podjąłem decyzję, że pojeda ze znajomymi do Chorwacji na weekend majowy. Jeszcze nigdy tam nie byliśmy, dlatego zwracam się z pytaniem do doświadczonych forumowiczów-chorwatofilów: 1) czy polecacie wyspę Krk, czy raczej powinienem sie zdecydować na jakieś inne, lepsze i ciekawsze miejsce? 2) nie ukrywam że liczę się z finansami, więc budżet wycieczki wymusza dosyć rygorystyczne podejście do wydatków. Czy wyspa Krk jest "droga" a ceny (oczywiście chodzi mi głównie o ceny no...
  • Witam drogich forumowiczów. Mam pytanie dotyczące kwater i pogody na weekend majowy. Jak myślicie- ile wyniesie mnie nocleg w Chorwacji w okresie 1-5 maja? Czy uważacie że moge liczyć na jakieś super ceny zakładając, że kompletnie jest to okres poza sezonem? Może moglibyście mi coś zaproponować (wyjazd debiutancki)- jedzie nas 4 osoby. No i jak z pogodą? Był ktoś w tym okresie? Można liczyć na zanużenie nogi w morzu :) ??? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Łukasz
  • Wybieram się z żoną do Oberic w drugiej połowie maja. Czy warto zabrać ze sobą rowery?
  • Czy ktoś jeżdzi do Chorwacji przez Niemcy ? Mam mapki ze stacjami lpg (to adres na nie ( www.autogaz.webd.pl/nuke/modules.php? name=Content&pa=showpage&pid=15 ).Ode mnie do Chorwacji przez Niemcy jest ok. 200 km dalej ale omija się Czechy , czy to warto ?
  • Wybieramy sie tego lata na urlop do Montenegro. Oprocz informacji znalezionych w necie, chcialabym poznac wasze opinie o tym regionie. Pozdrawiam
  • wybieram sie z mezem w maju/czerwcu do chorwacji pierwszy raz i mam prosbe jesli ktos ma namiary na fajne i niedrogie lokum bede wdzieczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się