Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      maju

maju

(8 wyników)
    • witam wszystkich, bardzo proszę o info na temat Bułgarii w maju. planujemy wybrać się tam na dłuuuugi weekend. z dwojgiem dzieci. czy jest szansa na kąpiel w morzu. jedziemy tam pierwszy raz. okolice Burgas. proszę o rady.
    • Wykupiłem wczasy w hotelu Ralitsa z opcją ultra all. Z przeczytanych postów dowiedziałem się, że to ładny kurort i wczasy powinny być udane. Tylko mam takie pytanie dotyczące kieszonkowego. Jeżeli nie wezmę pod uwagę żadnych wycieczek fakultatywnych, to na co tam mogę wydać pieniądze? Właściwie wszystko w hotelu jest w cenie wczasów. Chodzi mi raczej o poruszanie się po okolicy. Ile na dzień na 2 osoby?
    • z góry dzieki za odp
    • Witam! prosze o informacje czy na lotnisku w burgas sa bankomaty bul banku? a w SB ? i moze wskazowka jak trafic? pozdrawiam-
    • Z uwagi na obecnie prowadzony remont trasy Varna-Burgas w okolicach Sonecznego brzegu i Rawdy CAŁY ruch tej chyba najbardziej ruchliwej szosy w Bułgarii został puszczony przez Rawdę. Podobno do wakacji ma to być zmienione ale bedzie oznaczało to raczej lipiec/sierpień a na pewno nie czerwiec. Co to oznacza dla osób wypoczywajacych to chyba jest jasne. Na razie z trasy głównej zerwano całą nawierzchnię i praktycznie droga powstaje od nowa. Osobiscie nie widzę skończenia tego szybc...
    • Jedziemy przez Rumunię na Słoneczny Brzeg. Mamy zamiar nocować po trasie, ale niekoniecznie. Pytanie: jaki odcinek jest najpiękniejszy jeżeli chodzi o trasę. Nie mamy zamiary się śpieszyć, chcemy nacieszyć oko i szkoda gdybyśmy minęli to wszystko o zmierzchu. Jedziemy w pełni sezonu więc warto zarezerwować jakiś nocleg?
    • Czy jak wyjade w drugiej polowie maja do pld Bulgarii to popelnie jakis wiekszy blad? Dodam, ze nie interesuje mnie cieple jak zupa morze, zar z nieba i podpiekanie skory ale wolalbym spedzic czas bardziej slonecznie.
    • Witam czy ktoś może był w hotelu Amfibia w Słoneczym Brzegu? Wybieramy się tam w połowie czerwca z dwuletnim dzieckiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się