maju

(14 wyniki)
  • Witam, Czy ktos zna na Wyspach Kanarysjkich hotel z basenem podgrzewanym w maju? W maju, w maju:))) Znalazlam wiele hoteli ,ktore podgrzewaja baseny w zimie, no,ale w maju jak dla mnie za zimo na kapeil w morze, wiec tez szukam cieplego basenu Czy to mozliwe? dziekuje bardzo za odp.
  • końcem maja planuje wyjazd na fuerte.tylko mam obawy czy nie bedzie za zimno na kąpiel w oceanie ?? ja ktos był w maju prosze o opinie
  • Witam chciał bym się dowiedzieć jak wyglądają temperatury w maju na teneryfie. Nastawiam się na zwiedzanie przeplatane plażowaniem, czy da się wtedy opalać i jak woda w oceanie bo słyszałem że jest dość chłodna. Z góry dzięki za odpowiedź P.S. Jeśli temperatury na teneryfie będą nieciekawe to proszę o polecić jakąś inną wyspę bo słyszałem że każda jest inna też pod względem temperatur :)
  • jak w temacie czy na teneryfie są jakies lokalne alkohole ktore podaja w opcji all inclusive ??? na krecie np są raki i ouzo. Jest cos takiego czy są to standardowe wodka, piwo .
  • witam wybieramy się w maju na Fuerteventurę i mam pytanie o siłę wiatru- czy naprawdę mocno wieje, że ciężko na plaży poleżeć? jak to jest? Wybieramy się z małym dzieckiem, ale sami również nie lubimy silnego wiatru. Czy temperatura wody jest ok do kąpieli? Będę wdzięczna za informacje Pozdrawiam Girasole
  • Kiedy będzie cieplej (woda, powietrze) na Fuerteventurze, w maju czy wrześniu? W którym z tych dwóch miesięcy tam lecieć?
  • witajcie, wlasnie wrocilam z krety i planuje juz nowe wczasy :) czy mozecie napisac ile mniej wiecej moge zaplacic na wycieczke z biura podrozy na Teneryfe, 2 tyg ,do hotelu 3/4 gwiazdkowego, opcja allinclusive. Okres miedzy 10 a 30 maja. Moga byc ceny takie graniczne, mniej wiecej, ale prosze o pomoc bo bardzo mi zalezy.
  • Mam pytanie, jak wygląda Teneryfa w październiku, czy przyroda jest już raczej "uśpiona" czy jest co jeszcze oglądać? Nie mogę wybrać się tam w sezonie a chciałabym żeby było tak zielono jak na zdjęciach z Fotoforum. W zeszłym roku byłam na Rodos pod koniec września i było ok (chociaż kwiaty częściowo przekwitły i nie było już motyli w Dolinie Motyli czego mi szkoda)a jak jest na Teneryfie w połowie października?
  • Witam, planujemy w maju wybrać się na Teneryfe, upatrzymal hotel Barcelo Varadero, nie ma jeszcze ofert na lato 2011, ale ciekawi mnie ile się w tym roku placilo za wyjazd w maju na 2 tyg do tego hotelu z opcją all inclusive.
  • Mam pytanie do tych co byli już w tyn hotelu. Myślimy z mężem o wykupieniu na lato 2008 w maju 2 tyg. z Ecco właśnie w tym hotelu. Z nami pojedzie też siostra męża-powiedzcie czy jak dopłacimy do pokoju rodzinnego to czy są tam dwie syialnie i 2 łazienki?? Czy rzeczywiście nie ma w tym hotelu klimatyzacji? Czytałam trochę o tym hotelu na forum, ale może któś się ujawni kto tam był i będę mogła zadać bardziej szczegółowe pytania. Z góry dziękuję.
  • warto? i mogę liczyć na obniżki, czy nie? i jak wygląda podróż? ktoś zna kontakt do rezydenta?? aaaa!!
  • 2 maja lece z 1,5 rocznym dzieckiem na w/w wyspę. mam kilka pytań: 1. czy kontakty sa takie jak u nas, musze wziąc podgrzewacz do mleka 2. czy temepratury sa na którkie rękawki, czy raczej jak na wiosne przystało raz ciepło raz deszczowo? 3. czy słoiczki z daniami dzieciecymi to głownie cytrusy? (tak było w Grecji, a nie mam ochoty znowu tachać tylu słoików)
  • Witam wszystkich serdecznie! Chciałabym prosić o poradę. Wybieram się na Teneryfę w drugiej dekadzie marca i zamierzam zatrzymać się w Puerto de la Cruz. Słyszałam już sporo na temat niepewnej pogody na północy. Sprawdzałam już kilka serwisów (teneryfa24.pl, wunderground), ale podane w nich dane zupełnie do siebie nie przystają. Czy to prawda, że marzec nie jest najlepszą porą, aby odwiedzić tę część wyspy? Nie zamierzam co prawda wylegiwać się na plaży - nastawiona jestem na ni...
  • Czy warto tam jechać teraz z dziećmi? Czy są duże wiatry?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się