maju

(6 wyników)
  • Hej, od razu uprzedzam odpowiedź. Wiem, że mokra:) Wybierałbym się na początku maja w okolice Sudaku i mam pytanko jaka może być temperatura wody w tym okresie? Da się kąpać? Z góry dzięki za odpowiedź. pzdr
  • Witam, właśnie wrociliśmy po trzytygodniowym pobycie w Gruzji i Armenii (Erywań, Garni, Gegard, Noratuz, Airavank, Sevanavank, Khor Virap, Noravank, góra Aragatz, Amberd, Eczmiadzin, Zvartnoc, Alaverdi, Sanahin, Hagpat, Tbilisi, Mccheta, David Garedża, Kazbegi, Gori, Vardzia, Batumi). Jak ktoś by miał jakieś pytania, chętnie odpowiem (stagi@wp.pl). Pozdrawiam
  • Na drodze nr.48 z Debreczyna do wymienionej miejscowości jest przejście graniczne wegiersko - rumuńskie.Czy warto przekraczać w tym miejscu granicę. Ew.inne informacje dla osoby pierwszy raz udającą się własnym pojazdem w te strony.
  • krym(6)

witam czy macie jakies informacje czy w maju plywaja statki z krymu do Odessy? dzieki za jakiekolwiek inforamcje i czy znacie jakas strone gdzie bedzie aktualny rozklad jazdy lwow-symferopol? po polosku lub angielsku?
  • i podobno od 1 maja muszę ją posiadać. Doradzcie proszę gdzie się załatwia, ile kosztuje?
  • Nie wiem jak Wy..czytajacy moja wypowiedz...ale ja uważam ,że Ukraińcy są narodem ktory jest tak samo wartosciowy jak Polacy.Maja swoje cele w życiu...ciezko pracuja na chleb...sa uczciwi i maja swoj honor...niestety tak jest,że Polacy uważaja ich za złodziei itp.. Zgadzam sie w pelni z wypowiedzią Studentki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się