Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      maju

maju

(98 wyników)
    • Proszę o opinie, czy w drugiej połowie maja woda w morzu jest wystarczająco ciepła, aby się pluskać.
    • czy ktoś leci 31 maja do Tunezji, hotel Marabout, wylot z Warszawy
    • Witam. Wybieram sie do Tunezji 6 maja na dwa tygodnie. Mam pytannie o temperatury jakie tam panują właśnie w maju czy jest dużo chłodniej niż w tym samym okresie w Egipcie, w ubiegłym roku byłam w Egipcie własnie w maju i było bardzo gorąco!!!
    • czy wiecie jaka jest pogoda w tunezji w polowie maja????bo przeczytalam ze tylko 20 stopni... a wybieralam sie wlasnie 14 maja...
    • napiszcie proszę czy pod koniec maja dokładnie po 20-tym, jest szansa na kąpiel w morzu, jaka jest temperatura w ciągu dnia? Lecę z małym dzieckiem i trochę się boję, że może zbyt wcześnie wykupiłam wycieczkę...
    • Witam jestem w kropce. Nie mam pojecia jaka pogoda bedzie w maju w Tuneji, po niektorych Waszych wypowiedziach - wczesniej przeczytanych - aż strach się bać - jedni pisza że zimno tam 16 stopni, deszcz pada, wiatr wieje, a drudzy pisza - ładnie, ślicznie, ciepło, woda cudowna czy ktoś mi powie o co chodzi jade do Tunezji na sam koniec maja - i nie wiem - brac ciepłe ciuchy, kalosze ;-P czy stroje kąpielowe i sukieneczki ?
    • Witam! Mam pytanie czy był ktoś w maju w Tunezji? Jaka temperatura wody w morzu? Jadę z 3 letnim dzieckiem i to bardzo ważna informacja dla mnie proszę o informację.Bardzo dziękuję
    • jade po raz pierwszy i nie wiem jak z pogoda i tempratura wody Diekuje.
    • lecimy 14 maja i z niepokojem patrze na stronki z pogoda w tunezji.obecnie jakies 23stopnie,w nocy 15st.da sie w ogole kapac w basenie?nie mowiac juz o morzu?te 23 st inaczej sa odczuwalne niz nasze 23st?nie wiem co mnie podkusilo by rezerwowac wycieczke w maju zamiast w czerwcu:(
    • Witam, czy ktoś wybiera się w maju do tego hotelu? Ja z koleżanką mamy zamiar wyjechać do niego na przedłużoną majówkę. A może jakieś aktualne opinie o Hill Diar?
    • witaj, wybieram sie pod koniec maja do tunezji. mam pytanie dla tych co dopiero wrocili, czy woda w morzu jest juz ciepla? jaka jest temperatura w dzien? czy wystarczy wziasc letnie rzeczy czy cos cieplejszego tez trzeba zabrac?
    • Jedziemy z żonką (młodzi) do Tunezji, a dokładnie do Sousse od 20 maja z biurem Exim do hotelu Prima Life Karawan czy ktoś się wybiera w tym terminie także do Sousse, a może do tego samego hotelu? Napiszcie!
    • A wlasciwie w polowie maja. Chodzi mi o to, czy mozna sie spokojnie wylegiwac na plazy i kapac w morzu. No i oczywiscie czy nie trafie na pore deszczowa. Sorry jesli juz bylo takie pytanie, ja w wyszukiwarce nic nie znalazlam.
    • Wpisujcie się! Ile osób, wiek, data wylotu, jakie biuro, jaki hotel i jaka miejscowość :D
    • Kochani, Czy ktoś z Was wybiera się do tego hotelu w maju. Lecę z Warszawy. Byłoby superowo mieć towarzystwo rodaków.
    • kto jedzie?z jakim biurem?itp.pozdrawiam
    • jak w temacie.
    • Prosze o polecenie dobrego hotelu. Tyle tego jest...
    • Prosze wpisujcie sie i napiszcie koniecznie z jakiego miasta/wsi nie lecicie. To bedzie lista niewylotowa. Ja nie lece z Przasnysza. A Wy?
    • Ja, żona, syn (7lat) i..... teściowie :) Oasis Tours

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się