maju

(4 wyniki)
  • WITAM,czy mogłby ktos podzielic sie informacjami na temat hurtowni w karkowie impulss??chcialabym wziasc u nich towar dzieciny , maja dosc drogo 38 zl za kg i zastanawiam sie czy warto.. bede wdzieczna za informacje ...pozdrawiam
  • widze ze wielu z was szuka hurtowni gdzie maja naprawde dobry.crem.ja zamawiala z hurtowni w Bialymstoku crem angielski jest naprawde super.ciuszkipierwsz klasai duzo z metkami.podaje nr jak ktos chcialby od nich brac 502621872
  • jestem ze slaska i mam prosbe o namiary na hurtownie ktora sprzedaje anglie i irlandie z wojewodztwa lodzkiego dlaczego? jest u nas taki jeden grosik maja wlasnie anglie i irlandie sprzedaja takie ciuchy ze wlos sie jezy na glowie maja towar super jakosci juz od jakis 5 lat wiem ze sprzedaja z niesortu,wiem ze towar przywozi tir na lodzkiej rejestracji,wlasciciel chyba wygral szczeliwy los na loterii,maja klientow oczywiscie detalicznych z calego powiatu jego dzienny utarg ...
  • W necie oferty super ale to podobnie jak w SORENS ktory okazal sie slaby .....macie jakies spostrzezenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się