Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      miejsce

miejsce

(195 wyników)
    • Witam Ogólnie szukalam czegoś nad morzem ale rozważam Mazury całkiem poważnie. Poszykuję pokoju dla dwóch dorosłych i rocznego szkraba w pieknej okolicy w rozsądnej cenie. Suwalszczyzna też wchodzi w grę. Termin 15.07 - 31.07. Bardzo ważna dla mnie sprawa to akceptacja przyjazdu z czworonogiem, bo nie mogę go zostawić. Podrawiam i czekam na pomoc. Kasia&Filip
    • Poszukuję pokoju lub domku w ramach czasowych 19lip-8sie (dwa tygodnie) dla 2 osób dorosłych i dziecka 1,5 roku. Są jeszcze jakieś szanse?
    • Witam wszystkich i proszę o pomoc. W maju urodzi się nam pierwsze dziecko, więc urlop postanowiliśmy z mężem spędzić w kraju, z dzieckiem i naszym yorkiem. Mąż uwielbia wędkować, ale rzadko ma czas, więc wymyśliłam, że wynajmiemy jakiś ładny domek, z bezpośrednim dostępem do jeziora, tak abym ja mogła wypocząć, ale również mąż mógł poświęcić się swojej pasji (i tak nie będzie mógł dłużej spać przy dzieciaku :) ). Proszę zatem o polecenie jakiegoś miejsca, najlepiej na Mazurach lub Kas...
    • Szukam gospodarstwa agroturystycznego, gdzie piecze sę wiejski chleb, gdzie prowadzi sie normalne gospodarstwo.
    • Witam. Szukam spokojnego miejsca w lesie, nad jeziorem (wędkarstwo). Może być domek, agro lub miejsce na namiot, byle by w ciszy z dala od "cywilizacji". Proszę o info. Pozdrawiam
    • Piszcie o ciekawych, wartych odwiedzenia waszym zdaniem miejscach. Szczególnie interesuja mnie miejsca , na rozbicie sie namiotem czy przyczepa, niekoniecznie kempingi, ale takze miejsca bardziej na dziko.
    • W tym roku planuję wraz z rodziną wyjechać na Mazury. Jeszcze nigdy tam nie byliśmy, więc czas najwyższy xD Zastanawiam się jedynie nad miejscem, w które powinniśmy się udać. Przede wszystkim warto zaznaczyć, że nie mamy nic wspólnego z łódkami i żadnej oazy żeglarstwa nie poszukujemy. Szukamy typowo turystycznej miejscowości z bogatą bazą noclegową itd. Chcemy dobrze zjeść, dobrze się bawić. Dobrze by było trochę miejsca na spacer. Zależy nam też na odpowiednim skrawku ziemi do opalani...
    • w sielskiej okolicy z piękną przyrodą, z dala od gwaru i hałasu, na Mazurach lub Kaszubach, z dostępem do jeziora. Za każdy adres będziemy wdzięczni. Pozdrawiamy :-)
    • Szukam bardzo cichego i spokojnego miejsca do 200 km od W-wy, najlepiej w lesie, jakaś rzeka, jeziorko. Dojazd samochodem. Czeka na ciekawe miejsca i dzieki z góry.
    • Witam, szukam wolnego miejsca nad samym jeziorem najchetniej domek lub agroturystyka ale dopuszcvzam wszystkie możliwości w terminie 25-29 lipca. Preferowana lokalizacja: kujawsko pomorskie lub mazury. Pozdrawiam Piotr
    • szukamy miłego pokoju na wakacje w terminie 24.06-07.07. z łazienką. im bliżej wody zewnętrznej tym lepiej ;) w jakimś cichym i spokojnym miejscu. może agroturystyka? Kaszuby? Mazury? Pozdrawiam
    • Może ktoś zna przyjemne miejsce na Mazurach, które mógłby polecić? Chodzi mi o jakiś spokojny pensjonat lub gospodarstwo agroturystyczne okolice: Mrągowo - Mikołajki - Szczytno - Ruciane Nida. Oczywiście w grę wchodzi rozsądna cena, termin: 27-30 grudzień.
    • Jakie jest najbardziej urokliwe miejsce na Mazurach na jesienny weekend?
    • Witam Czy ktoś może mi polecic fajne miejsce do wypoczynku na wakacje nad jeziorem,gdzie nie ma dyskotek i tego rodzaju podobnych hałasliwych''atrakcji'',gdzie jest czysta woda,lasy no i nie za duzo innych wczasowiczów.
    • pod namiot sie wybieram,czyli camping jakis powinien byc. szukam miejsca gdzie turystow jest niewielu, jest jakis sklep, knajpki z zarciem i piwkiem. Nie chodzi mi o totalna glusze , ale raczej o spokojna wies/miasteczko. Pozdrawiam
    • Witam tak jak w temacie potrzebuje pomocy w znalezieniu jakiegos ciekawego miejsca na weekendowy wypad z 2 połowka:) oczywiscie z jakims noclegiem :)
    • czy ktoś zna jakieś piękne i spokojne miejsce nad jeziorem na mazurach gdzie można pojechać z dziećmi pod namiot.dzięki
    • Szukam gospodarstwa agroturytycznego albo jakiejś innej miejscówki na weekned majowy, mamy zamiar wybrać się z naszym malutkim synkiem (4 miesiące) i szukamy sprawdzonych miejsc... może znacie miejsca gdzie bez obaw z takim maluszkiem możemy się wybrać??? dzięki za pomoc Tomi
    • Witam, szukam wolnych miejsc na weekend majowy dla 4 osób dorosłych i dwójki dzieci - najlepiej dom, dobry standard. Jeżeli coś się zwolni proszę o kontakt - dorota@syrena-pl.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się