miejsce

(511 wyników)
  • Czy zdarzylo sie Wam jechac w to samo miejsce? Jaki byl powod? Ja mam taki niedosyt podrozy, ze zalozylam sobie nie jezdzic w te same miejsca. Jak narazie dosc mi sie to udaje :) Ale ostatnio bylam w raju na ziemi, i nie moge przestac o nim myslec, i to od kilku miesiecy :))
  • Witam, w przyszłym roku będziemy obchodzić 10tą rocznicę ślubu. Z tego też powodu poszukuję jakiegoś atrakcyjnego, niebanalnego miejsca na wyjazd (2 osoby dorosłe + dzieci będą miały 9 i 5 lat). Moje założenia: - nie interesują mnie miejsca typowo turystyczne: Egipt, Tunezja, Turcja itd., a także chłodne - jak Skandynawia - wyjazd na 2 tygodnie (na rodzinę 2+2) powinien zamknąć się w jakichś 20-25 tys. max. - myślałam o Tajlandii, ale tam na 2 tygodnie to za krótko, a na 3 za drogo ;(. ...
  • Jak w temacie zapraszam do poczytanie w temacie poniżej
  • W dupę wepchnijcie sobie swoją nachalną propozycje.
  • Myślę, że pomysł ze stojącymi, czy tak jak tutaj - dynamicznymi miejscami w samolotach dojdzie do skutku. Mam wrażenie, że pierwszymi liniami,które to wprowadzą będzie właśnie Ryanair. jeśli faktycznie będzie to bezpieczne, wygodne i tańsze, to znajdą się chętni. Myślę, że wielu młodych podróżników zrobi wiele, żeby jeszcze obniżyć koszty podróży... ---
  • witam wszystkich w trakcie moich podrozy, zorganizowanych lub nie, bardzo czesto spotkam sie z wielkim zdziwieniem ze strony mieszkancow tych krajow. najczesciej zadawanym pytaniem po 'skad jestes' jest 'dlaczego wlasnie do nas??'. oczywiscie w szarm w egipcie nikt nie pyta, ale w zapomnianych zakatkach - juz tak ;) co was inspiruje do wyjazdu wlasnie w to, a nie inne miejsce? znajomi? zdjecia z katalogu? ciekawe historie?
  • pejzaze.onet.pl/64459,gr,4,27,0,10_miejsc_gdzie_najlepiej_uciec_przed_zima,galeria.html Witam wszystkich szukam takiego miejsca jak to w linku powyżej, to akurat jest na Bali ale może być gdzie indziej;) planujemy podróż poślubną i poszukujemy właśnie apartamentu który byłby położony nad wodą z bezpośrednim zejsciem do morza z ładnym tarasem może ktoś już z Was był w takim miejscu:) planujemy wyjazd w listopadzie grudniu. jesli znacie takie miejsca bardzo proszę o pomoc:)
  • Witam forumowiczów. Jestem na etapie planowania wakacji 2011. Jestem zmęczona "sławnymi" kurortami i miejscami obleganymi przez turystów. Potrzebuje pomocy, porady gdzie mogła bym wybrać się w tym roku. Chciała bym pojechać w miejsce gdzie mandarynki żyją na wolności, w takie miejsce na mapie gdzie wręcz kończy się papier. Gdzieś gdzie panuje harmonia, spokój i będę mogła wypocząć po trudach i znoju dnia codziennego. Typ zakwaterowania nie gra dla mnie znaczącej roli. Byliście w takim miej...
  • Uwielbiam oglądać rafy koralowe, byłem już w Egipcie w Sharm kilka razy i jest to na pewno bardzo dobre miejsce do snorklingu, ale kolejnym razem chciałbym znaleźć inne miejsce na świecie, gdzie warunki do snorklingu są podobne do egipskich. Chodzi głównie o bardzo dobrą dostępność i bliskość rafy, no i żeby była przynajmniej w tak dobrym stanie jak na Synaju. Proszę o rady, jeśli ktoś ma ,to może też jakieś podwodne fotki..?
  • coś mało tych zdjęć, jak na takie niesamowite miejsce :) Byliśmy w październiku, było ciepło.
  • Witam Wszystkich podróżników, A ja spytam przewrotnie. W jakim nadroższym hotelu spaliście, w jakim najdroższym miejscu byliście, jaka najdroższa podróż jest na Waszym koncie. Może podróż poślubna - jeśli tak to gdzie ? Może jakaś służbowa delegacja ? A może wyprawa życia do luksusowego hotelu ? Jest wiele osób zainteresowanych takimi miejscami.( chocby na podróż poślubną lub rocznicę) Bardziej chodzi mi o konkretny hotel i konkretny pobyt niż o wymarzony kraj. Praktyczna porada ...
  • Hej Wybieramy się indywidualnie na początku marca do Tajlandii. Planujemy zatrzymać się 2 dni w Bangkoku a potem mamy lot na Koh Samui. Wybór hoteli na booking.com jest ogromny, jedyny problem to wybrać ciekawe miejsce. Muszę dodać że jedziemy 3-osobową ekipa a więc tutaj jest pewne ograniczenie nie wszystkie hotele dyponują apartamentami czy poprostu trójką. Ale to jakoś da się rozwiązać. Mam prośbę jaką część wyspy wybrać?
  • Poszukuje szczególnego miejsca, bo chwila będzie szczególna. A mianowicie, chce się oświadczyć więc szukam wyjątkowego miejsca, które dobrze będzie się kojarzyć i miło wspominać. Proszę o pomoc gdybyście takowe znali. Może zamek Neuschwanstein? Nigdy tam nie byłem, ale na zdjęciach wygląda bajkowo. Pozdrawiam.
  • mam pytanie do doswiadczonych podroznikow mianowicie szukam spokojnego miejsca gdzie jest wieczna wiosna , niskie ceny wynajmu domu , apartamentu , niezly standart opieki zdrowotnej moj plan to 6 mcy pobytu w takiej lokacji i 6 mcy pobytu w polsce moje srodki to ok 3000 zl mce czyli 18000 zl na te 6 mcy za ta kase musze tam dojechac , zamieszkac i zyc bez wiekszych wymagan co proponujecie ?
  • Obecnie jestem na Korfu ludzie opamiétajcie sié okropieñstwo Majorka to cudo luksus na szczé ßcie w piátek zieniam hotel na lepszy bo to tej nedzy hotel tez tragiczny tu nie ma co robic.Grecy to wszystko sprzedadza gdyby nie ich klimat/dzis leje/ przy ich zaangazowaniu nikt by tu nie przyjechal.POZDRAWIAM
  • Prosze o porade z jakim biurem najpewniej i w jakie miejsce na Krecie.Planuje wyjazd we wrzesniu. Z gory dzieki !
  • czy znacie może biura podróży, indywidualnych przewodników, którzy organizują takie wyprawy na miejscu w RPA? Chcę pojechać z moim mężem na 2-3 tygodnie (hotele, albo kempingi). Sami boimy się. Interesują nas przede wszystkim: Kapsztad, wodospady Wiktorii.
  • Na wysepkę Sv.Stefan wejście mają teraz tylko goście hotelowi. Dla innych nie ma, nawet za opłatą. Stoją panowie i zawracają. Stan z września 2010.
  • Indie sa naprawde piekne. I...ogromne airpaharganj.com/NewDelhiPaharganj.aspx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się