Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      miejsce

miejsce

(6 wyników)
    • Witam W tym roku wraz z dzieckiem zaczęliśmy uczyć się jazdy na nartach i bardzo nam się ten sport podoba. Niestety, nie bardzo wiemy, gdzie tacy povczątkujący, którzy zjeżdżają V i wywracają się na co drugim zjeździe mogą sobie pojeździć. Byliśmy w Białce Tatrzańskiej i tam była masakra. Tłum nawet na oślej łączce, zjeżdżaliśmy, ale po kilku upadkach na innych narciarzy nie bardzo chcieliśmy ryzykować dalej. Szukamy miejsc spokojnych w Polsce, dla rodzin z małymi dziećmi, którzy uczą się je...
    • Witam Czy ktoś z forumowiczów pamięta, w którym miejscu dochodzi do Vienhofen nartostrada 68 z z Seidl-Alm ? Zostanawiam się nad kwaterą w albo w pobliżu kościoła, albo ok. 1 km dalej w stronę Saalbach - czy będzie tam będzie można zjechać na nartach
    • każdy muzułmanin raz w życiu do mekki, każdy narciarz raz w życiu do ... ??????? moim zdaniem do 3 dolin oczywiście :) ale jestem ciekawy Waszego. dawno nie było żadnego rankingu, kłótni o wyższości włoch nad austrią i białki nad szczyrkiem lub odwrotnie ;). jestem ciekawy Waszych rankingów, poza tym chciałbym ustalić listę miejsc które warto odwiedzić moje zdanie na tygodniowy wyjazd z miejsc które odwiedziłem podium wygląda tak: 1. trzy doliny we francji 2. okolice sella rond...
    • Witam wszystkich. Mam pytanie do forumowiczów ,którzy na niejednym stoku "zęby zjedli". W 2010 roku trochę przypadkowo wybrałem się do Soelden, bardzo spodobały mi się długie,szerokie trasy na lodowcach.Z braku czasu na poszukiwanie apartamentów, w tym roku ponownie tam pojechaliśmy całą grupą do sprawdzonego miejsca.Podobnie jak w roku ubiegłym piękna pogoda i nadal idealne pod moje potrzeby warunki narciarskie.W przyszłym roku chciałem zmienić miejsce i też kraj.Celuję z wyborem na Włoch...
    • W zeszłym tygodniu skusiłem się na wyjazd w nasze Tatry - miejsca same kultowe: Białka, Bukowina, Małe Ciche. We wszystkich tych miejscach zaobserwowałem tłumy ludzi kłębiące się na dole stoków, wyglądało to mniej więcej , , i czas oczekiwania to ok 30min, ciekawostką jest fakt, iż w kolejce trzeba zdjąć narty i trzymać je w ręku, w przeciwnym razie kolejka kończyła by się w połowie stoku... masakra
    • Z piśmiennictwa twego w moim kierunku skierowanego wnioskuję kumie, że zazdrość i złość cie rozpiera niezmierna. Wygryźć chciałbyś mnie ze stanowiska mego, gdybyś tylko miał taką możliwość. Powiem ci kumie, że złe to są emocję i niezdrowe, spróbuj je jakoś opanować bo spokoju ducha nie zaznasz! Jedyne co po przyjacielsku radzić ci mogę to ucz się i jeszcze raz ucz, a może za jakieś 10 lat będziesz mógł mnie zastąpić ;) Podanie zawsze złożyć możesz:) Pana Prezesa znając jednak twierdzę, że pos...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się