miejsce

(4 wyniki)
  • jako poszukująca miejsca do spania na Slowacji -kwatery,pensjonaty,hotele - przejrzalam wcześniejsze wpisy w nadziei,że znajdę jakieś konkretne miejsce, ale niestety każde pytanie kończy się wklejeniem kilku linkow, ktore nie przeczę mogą być pomocne, ja wolałabym jednak znależć wpisy świadczące o tym,że ktoś tam był i na wlasnej skorze sprawdził slowacką gościnność. Tak jak na polskich forach z gór czy z nad morza można znależć kwatery,czy hotele godne polecenia lub pożalowania godne t...
  • Ahoj. Szukam fajnego miejsca na wakacje w Czechach. Byłem już w Czeskim Raju (Turnov) i w Czeskiej Szwajcarii (Decin). Chodzi o coś "podobnego", czyli duzo ścieżek rowerowych + górki/skałki + inne atrakcje (zamki, jaskinie, ładne miasteczka, itp). Możecie coś polecić, dzięki. Marek.
  • Jak w temacie. Będziemy jechać z Pragi do Budapesztu i chciałabym pojechać jeszcze nad Balaton ale nie mam zielonego pojęcia gdzie się zatrzymać. Poradzicie coś?
  • Poradźcie, ile wziąć forintów, aby smacznie zjeść ( mam zamiar wypróbować kuchnię węgierską ) i skosztować dobrego wina? Czy zabrać forinty z Polski, czy wymienic na miejscu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się