Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      miejsce

miejsce

(266 wyników)
    • Witam Wraz z kilkoma przyjaciółmi pragniemy w sierpniu wyruszyć w południowe tereny Polski w celu stworzenia albumu/sesji zdjęciowych w najciekawszych/najpiękniejszych miejscach tego rejonu. Raczej będziemy poszukiwać klimatów górskich, skalnych, nietypowych widoków itp. gdzie stworzymy niepowtarzalny album zdjęciowy. Czy zna ktoś tego typu miejsca, zapierające dech w piersiach, budzących podziw, niespotykanych aby uwiecznić się na ich tle? Jeśli widzieliście lub pamiętacie miejsca g...
    • moj 13 letni syn od wielu lat jezdzi na obozy zimowe z tym samym organizatorem, co roku w inne miejsce w tym roku wybor padl na Murzasichle, w internecie wyczytalam ze trasy sa tam raczej dla poczatkujacych, czy to prawda? Młody jezdzi na nartach od czwartego roku zycia, juz dosc dobrze i zastanawiam sie czy to miejsce bedzie dla niego wlasciwe. Bede wdzieczna za opinie osob znajacych stoki i wyciagi w Murzasichle.
    • Łomża - Mazury? WTF?
    • Byc moze bylo juz cos takiego na forum i ktos moglby mi pomoc, bo wyszukiwarka twierdzi uparcie: Wystąpił błąd wyszukiwania. Spróbuj ponownie za chwilę. Jakie wg was jest najpiekniejsze miejsce, gdzie mozna spedzic tydzien w Tatrach? Nie namiot, chodzi mi o schronisko, chatke gorska, miejsce, gdzie patrzac przez okno horyzontu nie przesloni tlum turystow?
    • Witam, szukam miejsca gdzie mógłbym sie oświadczyć. Miejsca niemoże być zbyt tłoczne i musi być troszke magiczne coś niezwykłego (wierzchołek góry, jaskinia, itp). Zaznacze że jestem całkowitym amatorem w podrózowaniu po jakiś szlakach i nie ma mowy o jakimś Giewoncie lub innych wysokich górach. Zaznacze także że to bedzie w połowie pazdziernika. Dzieki za odpowiedzi.
    • Chodzi mi konkretnie o termin 1.05-5.05? Czy można się wybrać "w ciemno"?
    • Szukam atrakcyjnego miejsca do spędzenia rocznicy ślubu, ok 3 dni, może jakiś pensjonat lub apartamenty z łazienką.
    • bylismy na rodzinnym wyjeżdzie w czorsztynie i bardzo polecamy. nawet w kiepską pogodę jest co robić; dwa zamki, jezioro, rejs łódką, plaża strzeżona w Niedzicy i Trzy Korony do zdobycia. z pensjonatu piekne widoki (30zł/os, dziecko 20) i bez tłumów na spacerach.
    • Witam!! Wybieramy sie z dziewczyna do Kudowy Zdroj i zastanawiamy sie co ciekawego mozna zobaczyc w okolicy. Nie chodzi mi tu jednak o takie szlagiery jak Jaskinia Niedzwiedzia, czy Kaplica Caszek. Macie moze jakies swoje wlasne propozycje, co warto zobaczyc w tych okolicach? Jakiej szczegolnie malownicze miesciny, piekne widoki, stare zamki, miejsca raczej malo popularne ale za to bardzo klimatyczne. Pozdrawiam
    • Witam! Szukam jakiejś ciekawej miejscowości,w której poza spacerowania po górach jest co robić (oprócz zwiedzania i łażenia po górach bo to mnie nie interesuje:)), z jakimś jeziorem i kąpieliskiem, nie dalej niż ok 300 km od Katowic. Jeżeli znacie jakiegoś godne polecenia zakwaterowania (pensjonat, domki itp) w tych miejscowościach, piszcie :) Z góry dziękuję.
    • Witam!bardzo chce jechac z chłopakiem na sylwestra w góry (bez balu, gdziekolwiek)Problem jest bo pozno sie zorientowalismy ze juz wszystko zajęte! Moze ktoś posiada MAILA i tel do pensjonatu w którym maja wolne miejsca! czekam
    • My tzn. 2 pary + 2 małych dzieci (10 m-cy i 2 latka)poszukujemy czegoś w rodzaju samodzielnego domku, gosp. agroturystycznego lub prywatnej kwatery w Pieninach lub na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Byłoby miło gdyby owo miejsce położone było gdzieś w odosobnieniu, było ogrodzone, posiadało jakiś grill i to właśnie nasze dzieci (a nie kto inny) zakłócałyby jego ciszę (niestety te roczniki tak mają).
    • w górch...po 15 latach znowu tam się wybieram ;-) ..jakieś rady ..cenne wskazówki ...:-) Pozdrawiam..
    • Proszę Was o namiary na sprawdzone miejsca noclegowe w Karpaczu. Cena najlepiej umiarkowana. Proszę też o wszelkie informacje nt. co można zwiedzić (oprócz gór;))), gdzie warto iść, co zobaczyć itp. Bardzo Wam dziekuję. aga
    • Szukamy miejsca na Sylwestra dla 3, 4 osob. Macie jakiespomysly, gdzie sie wybrac? Czy sa gdzies jeszcze wolne imprezy.
    • co koniecznie trzeba zobaczyć/zwiedzić będąc na urlopie w Zakopanem? jadę tam po raz pierwszy i nie chciałabym żałować, że coś mnie ominęło:) pzdr
    • Wybieram się z rodziną do Krynicy Górskiej i chciałabym tam zobaczyć wszystkie najciekawsze miejsca? Wiem już że muszę udać się na Górę Parkową, na Jaworzynę Krynicką, do Pijalni Wód, do muzeum Nikifora ... A gdzie jeszcze powinnam się udać żeby czegoś nie przegapić? Jakie są Wasze ulubione zakątki Krynicy?
    • Zawsze jak jestem w Tatrach to pierwsza wycieczka jest na Rusinową Polanę, potem wyskok na Gęsią Szyję, msza na Wiktorówkach i dopiero mogę robić następne wycieczki. Tak już jest od 25 lat. Ostatniego dnia przed wyjazdem też muszę tu być. Tu zawsze się witam i żegnam z Tatrami. To jest moje miejsce, dla mnie naipiękniejsze miejsce na Ziemi.
    • cześć, mam zamiar pojechać do Szczawnicy na 2 tygodniowy urlop. Proszę o podpowiedź, czy 2 tyg. to nie za dlugi czas na zwiedzanie okolicy.
    • Trwa rozbudowa wortalu internetowego dotyczacego nieruchomosci w krakowie. Oferty nieruchomosci, aktualnosci. Zapraszam. http://www.developer.krakow.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się