-
cześć, czy znacie wypozyczalnię, gdzie nie ma dodatkowej opłaty za to, że wypożyczę samochód w denver a oddam w los angeles?
Po ostatniej wizycie w usa jesteśmy zadowolenie z hertz, ale taki manewr kosztuje 500 usd więcej .. to samo w dollar (ale tam nie chcę i tak). Może coś się Wam obiło o uszy....
:) dzięki
A.
-
Witam,
chcę złożyć podanie o wizę w wersji elektronicznej. ( ceac.state.gov/genniv/default.aspx)
Należy podać tam miejsce pobytu. Ja wyjeżdżam w celu zwiedzania kraju i nie wiem jeszcze, gdzie się zatrzymam na początku.
Co mam zatem wpisać w opcje "adres pobytu"? Czy można zostawić to miejsce puste? Czy mam szanse dostać wizę, jeśli nic tam nie wpiszę?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Monument Valley
www.youtube.com/watch?v=yMaS_6Jctac
Lake Powell and Rainbow Bridge
www.youtube.com/watch?v=3Wekdcb_O7E
Antelope Canyon
www.youtube.com/watch?v=itttq5IArCA
Bryce Canyon
www.youtube.com/watch?v=XfvfW3tlvX4
Red Canyon
www.youtube.com/watch?v=fDBBBqEIT_8
Zion National Park
www.youtube.com/watch?v=PJ6SDo120zg
-
Co lepiej wybrać? Niestety ze wzgledow finansowych i czasowych musze zdecydować sie na jeden z nich. Poradzcie który ciekawszy.
-
O najbardziej znanych punktach wiem - Kanion Antylopy, tama Glena, Horseshoe Bend. Chodzi mi o inne, ciekawe miejsca. Przez "okolice" rozumiem tak do 100 mil wokół Page.
Pozdrawiam.
-
Na przełomie czerwca i lipca (w sumie 30 dni) chcemy spędzić wakacje delektując się fantastycznymi widokami. Od kilku lat takie wyjazdy organizujemy sami, jednak w Ameryce jeszcze nie byliśmy. Stąd prośba do osób, które już tam były o pomoc w kilku kwestiach, których pomimo lektury wypowiedzi tego szanownego forum nadal pozostają dla mnie niedoprecyzowane.
Miejsca, które chcemy zobaczyć są „standardowe” – Z miast LV, LA, SF może San Diego jeszcze się uda. Z atrakcji natu...
-
Chciałbym zobaczyć typowe amerykańskie zadupia, jak z filmów drogi (jedna stacja benzynowa, bar, miejscowi niewiele orientujący się w tym co się dzieje poza granicami hrabstwa)? Czy takie miejsca jeszcze w USA istnieją? Domyślam się że najszybciej znajdę takie miejsca w środkowych lub południowych stanach.W ciągu kilku podróży po Stanach zwiedziłem częśc wschodniego wybrzeża, okolice wodospadu Niagara, Las Vegas i Los Angeles. W tym roku chciałbym dokładniej poznać Kalifornię i pojeździć troc...