-
czesc - jestem tutaj pierwszy raz, powiem tak - mamy 2-letnia
corcie, planowalismy jechac nad morze i moze sie zdecydujemy, ale
Jula boi sie z leksza szumu morza wiec zastanawiam sie nad innym
miejscem - a przewaznie nad morzem jest tylko morze i jakby nam
przyszlo siedziec z dala wody to by bylo kicha :( szukam fajnego
miejsca niedrogiego ciekawego zarowno dla dzieci jak i doroslych,
moze znacie jakies pensjonaty gdzie maja rowniez plac zabaw?? dzieki
bardzo za pomoc
-
Szukam miejsca z klimatem na plener malarski dla 8 kobiet, najlepiej samodzielny dom w ladnej okolicy. Odległośc od Warszawy do 150 km, na ostatni tydzien maja.
Interesuje nas miejsce na uboczu spokojne, najlepiej z zadaszonym tarasem w razie niepogody. Jesli ktoś zna takie miejsce bardzo proszę o link
-
Zbliża się wiosna więc niedługo można będzie wybrać się na niedzielny piknik. Szukam sprawdzonych miejsc, w których można się legalnie rozłożyć, rozpalić ognisko lub grilla (ewentualnie gazowego). Interesują mnie miejsca w woj. śląskim i ościennych ale mile widziane również miejsca z całej Polski bo przecież takie namiary każdemu mogą się przydać. Dobrze gdyby były to miejsca położone nad rzeką lub jeziorem. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Polecam wszystkim super miejsce nad polskim morzem z którego własnie wróciłam i jestem zauroczona, dom prawie na plaży brak sasiadów zreszta zobaczcie sami
-
Hej. Na początku października wybieram się z moją drugą połową na kilkudniowy wypoczynek. Nie mamy jednak pomysłu, gdzie wyjechać. Jakieś pomysły? Nadmienię tylko, że nie planujemy siedzieć w pokoju i gapić się w tv. W grę wchodzi zwiedzanie, spacery i takie tam , ale bez perzesady. a i morze odpada. Nie chce wrócić z grypą.
-
Szukam miejsca na organizację szkolenia firmowego. Będzie to szkolenie na jakieś 50 osób. Nocleg nie będzie potrzebny, ale w takim razie miejsce nie powinno być położone dalej niż 100 km od Warszawy. Znajomi polecili mi to miejsce: . Był ktoś z Was tam?
-
Witam szanownych forumowiczów
mam pytanie czy ktos mógłby polecic cos fajnego nad Bałtykiem, niezbyt drogo, miejscowość nie za duża typu Świnoujscie, czy Kołobrzeg ale tez nie taka decha zabita dechami zeby przez 2 tygodnie się nie zanudzić z dzieckiem 3 letnim :) czy macie jakies fajne kwatery najlepiej blisko morza, zeby nie biegac przez całą miejscowość, najlepiej jakis domek drewniany dla 2+1 na 2 tyg w lipcu lub w czerwcu, mógłby być ośrodek z wyżywieniem lub chociaż jakies obiady blisk...
-
Dzień dobry!
Szukam spokojnego miejsca nad morzem rzadko odwiedzanego przez turystów.
Nie znam Pomorza, zaś to co słyszałem raczej zniechęca mnie do wyjazdów. Z
drugiej zaś strony dzieci bardzo chcą pojechać właśnie nad morze. Ja zaś nie
lubię hałasu nocnych dyskotek i tym podobnych "atrakcji".
Będę wdzięczny za każdą wypowiedź.
Pozdrawiam - Grzegorz
-
Witam. Szukam fajnego, urokliwego miejsca, chętnie wynajmę np. dom (najchętniej nad morzem, w górach już byliśmy) do spędzenia weekendu rodzinnego (3 rodziny: 2 + 4 + 4) w terminie np. 12.-14.10. Możecie coś polecić? Oczywiście za rozsądne pieniądze. Coś urokliwego, gdzie można nacieszyć oko widokami, przyrodą, z miłą atmosferą, z dala od zgiełku, z dobrym dojazdem samochodowym z Łodzi (dzieci są małe, poza tym szkoda czasu na dojazdy i powroty). Dzięki. Pozdrawiam.
-
Poszukuję hotelu 3 lub 4* nakonferencję dla okolo 150 uczestnikow w środkowej lub poludniowej Pollsce
-
Mam przyjemność zaprosić Państwa do udziału w nowym projekcie, jakim jest portal informacyjno-społecznościowy www.ciekawemiejsca.pl.
Dzięki udziałowi w naszym portalu możecie Państwo pokazać szerokiemu gronu Waszych potencjalnych gości i klientów wyjątkowe miejsca i wydarzenia dotąd mało lub w ogóle nieznane, nieodkryte zakątki Waszego miasta, regionu. Mogą to być oczywiście miejsca związane z historią, szeroko rozumianą kulturą i aktywnością, przyrodą czy też z bazą turystyczną.
Wystarczy...
-
Wakacje zakończone a w Twoim aparacie mnóstwo zdjęć? Zrób z tym pożytek!
Dodawaj foto lub video z ciekawych miejsc Polski, oceniaj i komentuj!
Polecaj lub odradzaj kwatery, w których nocowałeś!
Zarejestruj się na
Każde zdjęcie, film lub opinia to PUNKT DLA CIEBIE!
Do wygrania: aparat, lornetka, mp3 i wiele innych!
-
Robimy zestawienie i potrzebujemy Waszej pomocy. Z których miejsc w Polsce możemy być dumni? Chodzi o miasta, zabytki, miejsca, które warto odwiedzić i pokazać obcokrajowcom. Poza tym, jakie wycieczki po kraju koniecznie powinien odbyć obcokrajowiec - jakie macie propozycje?
-
[b] jest obiektem nowoczesnym, położonym w szczególnym miejscu. Płock to piastowska stolica w sercu Polski nad najszerszą Wisłą w swoim biegu, usytuowany na najwyższym wzgórzu (Wzgórze Tumskie) nad tą rzeką. To miasto i miejsce trzeba obowiązkowo odwiedzić (!)[/b]
-
Szukam niedrogiego miejsca na wakacje dla rodziny 2+3 (dzieci w wieku 3, 9 i 13 lat), najlepiej domki lub agroturystyka (ze względu na nizszą cenę) ale niekoniecznie, wyżywienie bardzo mile widziane, wszystko jedno jaki region - ważne aby było niedaleko do kąpieliska lub basenu. W necie są fajne i niedrogie miejsca ale przede wszystkim dla rodziny max. 2+2 a dla trójki dzieciaków to juz niekoniecznie. Pomózcie, proszę...
-
Drodzy, poszukuje miejsca na organizację imprezy dla 140 osob- z noclegiem, wyzywieniem i atrakcjami typu paintball,quady,itp itd, im bardziej extreme tym lepiej
Interesuje mmnie lokalizacja nad jeziorem i nallepiej na trasie lub w jej pobliżu: Poznań-Warszawa
Czekam na jakieś informacje, co mozecie polecić
Milan37@gazeta.pl
-
Czy ktoś może polecić ładne miejsce noclegowe w tej miejscowości?
-
Witam,
Mamy zamiar brać wesele w Dworze Wapowce, ale nie o to tutaj pytam. Pytam o jakieś ciekawe miejsca do zwiedzania w pobliżu? Na sesje zdjęciową, spacer i ogólnie.
Sama rzeka San jest atutem, lasy są piękne, widok na góry, ale może jest też jakaś fajna droga spacerowa?
Słyszałam, że są też ładne kościoły - cerkiew greckokatolicka? Macie może jakieś foty albo coś?
-
Zapraszam na wycieczkę do Lichenia Starego na zwiedzanie Sanktuarium Maryjnego. Licheń to nie tylko miejsce do zwiedzania ale i przemyśleń , zadumy nad przemijającym czasem.
zajrzyjcie na mojego bloga tam znajdziecie pełny opis wraz ze zdjęciami mojej wycieczki do tego miasta i wiele innych.