-
Witam, mam pytanie: Czy możecie polecić jakieś miejsca nad polskim morzem, które nie byłyby przepełnione przez turystów? Pytam o to, gdyż z mojego doświadczenia wynika, że trudno jest takie znaleźć.
Chodzi mi o miejsca bez infrastruktury turystycznej takiej jak bary, dyskoteki, bez tłumów na plażach, takie, w których można wypocząć w ciszy, na łonie przyrody.
PS. Może ktoś zna jakiś godny polecenia ośrodek z domkami letniskowymi w tego typu miejscach?
pozdrawiam
-
Szukam fajnego, cichego i gościnnego miejsca nad morzem, nad które wybieram się z rodziną (5 letnia córka i mąż) w wakacje 2014. Chcielibyśmy uniknąć typowych kurortów, zatłoczonych plaż. Szukamy miejsca w miarę blisko plaży (choć mały spacer do niej nie jest wykluczony), byłoby dobrze, gdyby w ofercie było wyżywienie. Dobrym rozwiązaniem byłoby również, gdyby w pobliżu znajdowała się sprawdzona jadłodajnia. Możecie coś polecić?
-
szukam pomysłów na spędzenie aktywnie czasu na pomorzu... może ktoś może polecić jakieś ciekawe miejsca, rozrywki.
-
Poszukiwań miejsca na wakacje'13 cd.;) Znaleźliśmy domki w Sarbinowie, wydaje się fajnie. A może ktoś by sie podzielił opinią o samej miejscowości, czy to dobre miejsce dla rodziny z dziećmi, czy ładna plaża i czy jest gdzie pospacerować z wózkiem? Będę wdzięczna za odpowiedzi, bo nigdy tam nie byliśmy, ale właśnie chcemy jechać w jakieś nowe miejsce:)
-
Witam!
Znalazłam świetne miejsce na dwutygodniowy wyjazd z rodziną do Sobieszewa, ale mam obawy, czy nas nie przepędzą z plaży z psem. Czy ktoś jeździł z psem do Sobieszewa, czy są jakieś wydzielone miejsca, gdzie swobodnie można plażować z psem? Może ktoś polecić jakieś konkretne wejścia? Nie chciałabym mieć zepsutego urlopu, gdyby okazało się, że piesek nie ma wstępu na plażę. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
-
Podpowiedzcie która z tych miejscowości jest większa? w której się więcej dzieje. chce jechac z 3,5 letnią córeczką?? i chcę by było stosunkowo spokojnie ale i by coś się działo, by było co zjeść, gdzie na piwko pójść??
bo nie byłam ani tu ani tu i już sama nie wiem co wybrać ;/
-
Tyle dobrego słyszałam o tej miejscowości-cisza ,spokój , jezioro,morze a co najważniejsze totalne lenistwo.Proszę o podanie sensownego noclegu w którym można zrenegerować siły .Tylko proszę nie kempingi i domki kanadyjskie,drewniane.Nie lubię zabawy do rana i grillowania przez całą dobę.
-
Bardzo prawdopodobne jest że w Kopalinie-Lubiatowie powstanie duża elektrownia atomowa, niestety będzie to koniec turystyki w tej miejscowości. Szkoda, bo to były bardzo ładne rejony.
www.dziennikbaltycki.pl/wiadomosci/472546,pomorze-nie-bedzie-elektrowni-atomowej-w-zarnowcu,id,t.html
-
Jeszcze nas tam nie było - mamy w planach, jeśli znacie pochwalcie się, co, gdzie i jak ?
-
witajcie! szukamy miejsca, gdzie będzie duża piaszczysta i nieprzeludniona plaża, ale również trochę dyskotek w pobliżu, może ktoś poleci jakiś camping, kwaterę prywatną, domki etc
wiem, że to nieco wykluczające się wymagania (spokojna plaża-bez przeludnienia plus atrakcje w mieście), ale może znacie takie miejsce/miejscowość nadmorską?:)
dziękuję , pozdrawiam
-
Ktoś był w tym ośrodku?
Nigdzie nie znalazłam opinii więc albo jest to jeszcze niezbyt znane miejsce albo...trzeba je omijać z daleka? ;)
Podzielcie się wrażeniami, dziękuję.
-
Mam pytanie do osób, które spędzały juz urlop w Ustroniu Morskim.
Jaka tam jest plaża ? chodzi o szerokośc? Czy daleko jest z centrum do plaży niestrzeżonej lub tzw. dzikiej. gdzie można by spokojnie odpocząć? Zastanawiam się nad pobytem w tej miejscowości ale bardzo mało mam informacji o topografii z wyjątkiem mapy ale to niestety nie wszystko dlatego proszę o pomoc