miejsce

(8 wyników)
  • Trolle Golaaa !!! Ogorek.
  • Chce we wrzesniu wstąpić na Łotwe na 2-3 dni. Co poza Rygą jest szczególnie warte obejrzenia? Interesują mnie zwłaszcza obiekty architektoniczne. I w którym miejscu wybrzeże jest najładniejsze. Licze na tych co tam byli.
  • planujemy z przyjacielem taką właśnie wycieczkę w dniach 6-10 czerwca czyli tzw 'pobożeciele' ;) może znajdują się tu osoby, które mogłyby doradzić nam coś w kwestiach noclegu a także zaproponowania miejsc, których na pewno nie można przeoczyć będąc w tamtych stronach ?? będę bardzo wdzięczna M.
  • Witam. Chcialbym sie wybrac do Pałangi na początku lipca, chcialbym wiedziec czy morze jest tam tak samo zimne jak w Polsce czy jaką mam nadzieję cieplejsze ? Są różne dyskusje na temat Pałangi ale takiej informacji nie znalazłem. Oczywiście dołączam sie do pytań jakie były w innych postach o ewentualne adresy z ceną. Pozdrawiam
  • Witam, w październiku wybieram się z żoną do Tallina, nie jestem osobą zmotoryzowaną, więc będę poruszać się komunikacją publiczną. Mam takie pytanie czy Tallin jest miastem bezpiecznym czy są takie dzielnice, miejsca których raczej należy unikać?, jak np. w Warszawie Praga nie należy do dzielnic bezpiecznych. Czy dużo jest żebraków, pijaków w komunikacji publicznej? Czy jest lepiej pod tym względem niż w Wa-wie? A także czy można swobodnie wybrać się do Paldiski, zobaczyć klif...
  • Początkiem października jadę na dwudniową wycieczkę do Wilna. Co powinienem zobaczyć? Przypuszczam, że przewodnik coś pokaże ale może jest coś co nie będzie w planach a jest ciekawe. Czy wieczorami jest tam bezpiecznie, tzn. czy można i jest sens w parę osób iść w miasto? I jescze jedno: co należy obowiązkowo przywieźć(alkochol, pamiątki, itp.) Za wszystkie informację wielkie dzięki.
  • Proszę o informacje czy w marcu nie będę miał problemu ze znalezieniem miejsca w sanatorium w cenie 1000 zł za 10-13 dni(liczę na zabiegi,wyzywienie inoclegi).Byłbym wdzieczny za informacje nt.cen w sanatorium w Druskiennikach.
  • Pytanie jak w temacie. Jako że są to trzy kraje, czy nie ma możliwości uniknięcia wożenia w kieszeni trzech (a w zasadzie czterech - lacznie z PLN) walut? Czy ktos wie czy mozna na miejscu placic w EUR lub USD? A moze najlepiej po prostu zabrac ze soba EUR lub USD i wymieniac w tamtejszych kantorach na walutę lokalną? Pozdrawiam, artur

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się