Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      opalanie

opalanie

(7 wyników)
    • Witejcie takie ask sie pojawia mam dziewczynkę 1,7 mieś Ile czasu i w jakich godzinach powinna przebywać na słońcu w Buł? i jak ją ubrać strój kąpielowy czy na golasa niech biega po piaskach ? ps dzidzi jest bardzo żywotne
    • fototypy 2 i 3. niektore czesci biale ciala wiadomo'-)
    • Topless(39)

Witam wszystkich,może temat już się wałkował ale cóż tam, jak na plaży wygląda opalanie się bez górnego okrycia.
    • Pytanie może debilne ale ? Może ktoś wie ile kosztują w Bułgarii rzeczy typu: szampon,płyn pod prysznic, olejki do opalania. Limit bagazu jest ograniczony a to wszystko waży. Może lepiej kupic tam. Jedziemy w 5 osób więc chodzi o spore ilości.
    • Czy w Bułgarii topless jest na tyle powszechny aby móc opalać się w ten sposób bez żadnego skrępowania?? Pytam bo są na ten temat bardzo rozbieżne opinie jedni twierdzą że 30% pań preferuje topless inni mówią że dużo dużo mniej a jeszcze inni że to rzadkość na bułgarskich plażach.To jaka jest PRAWDA w tej kwestii? Czy ktoś może udzielić mi wiarygodnej odpowiedzi? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
    • napiszcie jak powszechny jest toples w miejscowościach w których byliście.........rok temu bylismy w Złotych Piaskach i tam bardzo mało kobiet tak sie opalało (może 1 na 30-40 ).........osobiscie preferuje ten styl opalania ale mój facet nie jest zachwycony jesli jestem jedną z nielicznych dziewczyn toples na plaży dlatego chciałabym w tym roku wybrac miejscowość gdzie będzie to bardziej powszechne i brak górnej czesci mojego stroju nie będzie krępował mojego faceta..........poz...
    • Czy w Bułgarii (Słoneczny Brzeg) opalanie się topless na plażach i przy basenach hotelowych jest dobrze przyjmowane i popularne, choćby tak, jak w Chorwacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się