opalanie

(9 wyników)
  • Dziewczyny pare dni temu pomoglyscie z obawami przed lotem we wczesnej ciazy za co jestem bardzo wdzieczna. Poradzcie mi teraz jak to jest z opalaniem? Czy wogole nie moge posiedziec na plazy? Czy mozna ale np. oslaniac czyms brzuch? Jak to jest z tym opalaniem? Jest szkodliwe czy nie? Lecimy wieczorkiem, mam nadzieje, ze z ta moja zeschizowana glowa bede mogla jakos odpoczac ;)
  • Dziewczynki jak to jest z tym opalaniem w czasie ciąży? MOże macie juz jakieś doświadczenia albo info od lekarzy? Ja idę dopiero w przyszłym tygodniu, a na wakacje jadę za trzy, ale chciałabym juz wiedzieć jak to jest.
  • Co myslicie o opalaniu w wczasie ciąży rozne są opinie na ten temat.
  • Witam!!Wydaje mi się, że nie za bardzo można wygrzewać się na słońcu będąc w ciąży. Unikam go jak mogę chociaż zawsze lubiłam wylegiwać się w słoneczku. A jak Wy myslicie?
  • j.w.
  • Jestem w 5 mies.,lekarz zabronil opalania i solarium, na temat samooplaczcy tez nie ma dobrego zdania (nie do konca spreawdzony produkt w kwestii bezpieczenstwa), wynalazlam cos takiego: www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18676 uzywacie? sadzicie, ze to bezpieczne? A moze olewacie kwestie bezpieczenstwa i uzywacie zwyklych samoopalaczy? Moze Wasi lekarze maja inne zdanie na ich temat?? Pytam na powazanie, to moja pierwsza ciaza, nie schizuje, ale co do chemii w produktach wo...
  • cześć dziewczyny, własnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu, problem w tym, że mam już wykupione wakacje na połowę czerwaca w Tunezji. Jak myślicie, czy bedę mogła lecieć, czy lepiej zrezygnować z wakacji? Czy któraś z was leciała z brzuszkiem :)? troszkę się boję, czy nic nie będzie się działo. Czy w ciąży można opalać się na słońcu, kąpać w morzu i w basenach z chlorowana wodą?
  • Kochane. Fakt jeszcze w ciąży nie jestem no ale możejuż wkrótce. Mam pytanie: w sierpniu wybieramy sie nad nasze polskie morze stąd moje pytanie jak myślicie czy mogę wydepilować woskiem okolice bikini oraz uda? I jak myslicie musze koniecznie miec jednoczęsciowy strój. Jakby nam wyszło w tym cyklu w sierpniu bym była w 2 msc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się