opalanie

(6 wyników)
  • Witam! Jaki faktor wziąsć do opalania, zeby sie ladnie opalić? Na kwiecien.
  • Witam, wybieram się na Wyspy Kanaryjskie na początku styczniu i chciałam się dowiedzieć, która z tych wysp w tym czasie jest najcieplejsza, bez opadów i można się opalić :-) ???
  • Czy warto jechać na Fuertaventurę gdy chce się spędzić czas nie tylko na pięknych plażach? Co można tam zobaczyć, zwiedzić?
  • Z pozoru to może głupie pytanie bo każdy ma inna skórę i inaczej reaguje na słońce ALE.... jaki filtr polecacie wziąć na Teneryfę? Będę tam w 1 połowie sierpnia:) Raz czytam, że 20 wystarczy, raz, że co najmniej 40:) bo słońce "jara" jak nigdzie:) Poradźcie!
  • Witam, lecimy z dziecmi pod koniec sierpnia na Fuertę, prosze o opinie bywalcow innych miejsc wakacyjnych (Grecja , Turcja) o poronanie temperatury wody w morzu i basenie oraz wiatrow, ktore ponoc sa silne, chodzi mi o odczucia, nie o tabelki. Bede wdzieczna, pozdrawiam
  • Witam, wybieram sie w drugiej polowie marca na Gran Canarie, konkretnie na południe wyspy. Przegladam rozne fora internetowe oraz prognozy pogody i wszedzie jest tak samo - temperatura nie przekracza 25 stopni a i tak ludzi tam jedzie ogrom. Co poniektorzy wracajac stwierdzaja ze maja sliczna opalenizne ( pomimo temp. 20-25 ) gdzyz nie czuc jak slonce opala i w dodatku inaczej opala gdyz blizej rownika... Prosze o opinie, czy to bujda czy tak naprawde jest. Troche martwi mnie fakt ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się