opalanie

(7 wyników)
  • pytanie do dziewczyn, gdzie odwazyłybyście sie opalać nago, podajcie miejsca, okolice, i co sądzicie o opalaniu nago
  • Proszę o informacje od Pań czy na południu Włoch można opalać się topless lub w stringach? Czy jest to powszechne na plażach południowych Włoch? Proszę o podzielenie się doświadczeniami przez anie które tak się tam opalały. Za informacje dziękuję.
  • Czy wiecie coś na temat miejsc na Malcie gdzie można opalać się nago? dzięki.
  • Witam, wybieram się do Tunezji w połowie lipca i nie wiem z jakim faktorem zabrać krem do opalania? W zeszłym roku w Grecji - także lipiec - miałam faktor 5 i po tygodniu zaczęła zchodzić mi skóra, a praktycznie większość czasu spędzałam w cieniu. Jaki zatem macie przepis na piękną i trwałą opaleniznę? Pozdrawiam słonecznie
  • Wybieram sie we wrzesniu do Egiptu lub Tunezji. Czy w tych krajach mozna bez skrepowania opalac sie topless - na plazy i przy basenach ? W Europie nie ma z tym problemu, ale nie mam doswiadczenia w innych krajach. Z jednej strony nie chce rezygnowac z przyzwyczajen, z drugiej - boje sie troche Arabow wpatrujacych sie w moj goly biust. To samo dotyczy stringow. Czy sa akceptowane ? Bede wdzieczna za opinie Forumowiczek. z gory dziekuje.
  • jadę w lipcu do Tunezji i mam pytanie, czy można się opalać na plaży hotelowej topless??
  • Czy ktoś był w Tunezji na wiosną? Jak jest, jak może być? Czy nie uważacie,że warto jechać właśnie wtedy? (głównie ze wzgl na ceny lotów)ale czy ciepło? No i z jakim przewoźnikiem tourism20002poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się