opalanie

(30 wyników)
  • Opalanie(18)

czesc, wbrew powszechnemu trendowi nie zamierzam sie opalac do swojej sukni (kolor snieznobialy). Czy sa jeszcze jakies blade panny mlode? Mysliscie ze zle bedzie to wygladac? Dziekuje za wasze opinie
  • Czy ktoś z Was korzystał już takiego opalania? czy wygląda to naturalnie? jak długo sie utrzymuje? chciałabym lekko opalic sie przed slubem, ale mam jasna karnację i raczej nie wskazane jest lezenie na słońcu czy soliarium. Jakie macie doświadczenia?
  • chcę ładnie wyrównać opaleniznę przed ślubem. nie opalałam się jeszcze w tym roku, tylko tyle ile mnie sloneczko "złapało" w te upalne dni-i tak mam cialko opalone. tylko wiadomo-"z rękawami" planuję iść na solarium parę razy, a będzie to mój pierwszy raz. no i może Wy mi poradzicie co mogę zrobić w nast. kwestii: będę się opalać w majteczkach, bez stanika.czy to jest bezpieczne dla piersi, a może te pare razy to nic się nie stanie? jak Wy sobie radzicie, bo ja wstydzę się o to sp...
  • Czy któraś z Was korzystała z opalania natryskowego?? Ja nie lubie opalać się na słońcu, solarium też nie lubię (poza tym mam na ramionach przebarwienia po nadmiernym opalaniu w poprzednim sezonie- także wolę tego unikać) jak jest z tym "Air Brush"- warto?? Dodam, że z natury jestem jasna i trochę się boję żeby ta opalenizna nie wyglądała nienaturalnie.
  • Jak się opalacie w kostiumie czy bez kostiumu, ze względu na to żeby nie mieć ozdnaczenia od ramiaczek itp. Bo to później będzie widać przy sukni z gorsetem?
  • Czy któraś z Was korzystała wcześniej z opalania natryskowego?I czy planujecie coś takiego może przed ślubem??Bo słyszałam że efekty są bardzo fajne,no i skóra się nie niszczy tak jak w solarium..czyli same plusy;)Co o tym myślicie?
  • Czy któraś z was korzystała z upiększaczy wymienionych w tytule? Byłyście zadowolone z efektu? Macie salony/ kosmetyczni które mogłybyście polecić w okolicach Wrocławia lub Częstochowy?
  • Dziewczyny, ostatnio duzo sie slyszy o opalaniu natryskowym, jest zdrowsze od solarium. Czy macie doswiadczenia w tym temacie? Chodzi mi, czy nie pozostawia ono smug jak po samoopalaczu?
  • czy polecacie i czy ktoras korzystala z niego przed na slub?
  • Proszę o adresy, ceny mogą być strony www Bardzo dziękuję pozdrawiam
  • jak idą przygotowania? ja musze jeszce załatwić: -poradnie rodzinną -kupic zawieszki na wódkę -zrobic winetki -rozplanowac pierwszy taniec -zaplanowac scenariusz TEGO dnia -wybrac ostateczne menu na sali -spotkać się z orkiestrą i omówić szcegóły wesela ...to by było narazie na tyle... a Wy jak tam?
  • Nie wybieram się przed slubem na solarium, ale chciałabym mieć cerę lekko opaloną. Rozważam kwestię opalania natryskowego- boję się jednak zabrudzen i kłopotów ze schodzącym preparatem podczas podrózy poślubnej. W sammoopalacze jakoś... nie wierzę... wolałabym uniknąć. Czy słyszałyście może o ziemi egipskiej?
  • Witam, Mam pytanie głównie do dziewczyn o jasnej karnacji. Czy przed ślubem planujecie serię wizyt w solarium? Bo ja mam jasną karnację i szczerze mówiąc to jeszcze nie byłam w solarium .W słońcu opalam się raczej na czerwono i bez stosowania kremów z wysokim filtrem moja skóra stosunkowo szybko ulega poparzeniom. Ślub mam za 4 miesiące i nie wiem czy powinnam zacząć chodzić do solarium czy raczej spróbować po trochu opalać się w słońcu w czerwcu i lipcu? Co mi radzicie? Pozdr...
  • Wkleiłam ten wątek do forum "na luzie" ale tam został on niepoważnie potraktowany, dlatego wklejam tu i mam nadzieję, że mi pomożecie: Czy łykając pigułki antykoncepcyjne i nosząc soczewki kontaktowe można się bez przeszkód opalać w solarium. pozdrawiam
  • Dziewczyny, macie może jakieś doświadczenia z opalaniem natryskowym? Mam ślub 13 maja, a jestem w ciąży i inaczej nie mogę się opalić, a dowiadywałam się, że to jest bezpieczne. Napiszcie proszę co wiecie. Pozdrawiam
  • hej, mam taki dylemat - wiadomo,ze solarium i tabletki antykoncepcyjne sie wzajemnie wykluczaja - przed slubem chce isc do solarium. czy Ktoras z Was praktywkala opalanko mimo tabletek? Obawiam sie plam-przebarwien, ktore i tak mi wylazly od slonca, mimo ze szczegolnie sie na jego dzialanie nie wystawialam
  • Dziewczyny nie moge chodzic na solarium wiec pomyslalam o opalaniu natryskowym - jednak efekt byl oplakany i nikomu nie polecam. Natomiast wczoraj zrobilam probe generalna samoopalczem Loreal Sublime Bronze i jestem zachwycona. Po pierwsze jest on w zelu wiec bardzo latwo go rozsmarowac a po drugie ma od razu brazowy kolor wiec widac dokladnie gdzie sa miejsca jeszcze nie posmarowane. Daleko mu tez do typowym samoopalaczy bo nie tworzy takiej brazowej warswy ale pekna opalenizne...jeszcze mus...
  • czy opalając się bez okularów na solarium i nie osłaniając oczu, czyli po prostu nie mając nic na oczach, a oczy są otwarte to moze sięcoś stać z oczami? Czy to nie jest groźne? Proszę o odpowiedź, bo to dla mnie ważne...Opalałam się przez 4 minuty właśnie tak i nie wiem czy to nic groźnego...Dziękuję z góry za wszytskie odpowiedzi!
  • W sierpniu ślub a ja biała jak mąka. Jasna karnacja , blond włosy i uczulenie na słońce. Poradźcie coś: czy mogę na solarium biorąc pigułki antykoncepcyjne od 6 lat? Nie chcę przebarwień, raka, a Air Brush podobno brudzi i spływa z ciała. Co robić?
  • Mam nadzieję, że tan wątek jeszcze się nie pojawił. Za 19 dni moje wesele i właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy nie skorzystać z wizyty w solarium. Mam na myśli 3 wizyty po 5-7 minut, a nie "pakiet egipcjanki". Jestem blondynką, opalenizny wakacyjnej na mojej skórze już nie widać. Pomyślałam, że dobrze byłoby po prostu troszeczkę "nabrać koloru". Nie lubię widoku dziewczyn których codziennym punktem dnia jest wizyta w takim miejscu, mają wysuszoną skórę i wyglądają po prostu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się