Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      opalanie

opalanie

(27 wyników)
    • W przyszłym tygodniu wylatuję do Side i w związku z tym mam pytanko:) Jak w Turcji wygląda sytuacja opalania się topless na plaży hotelowej?
    • czy normalnie kobiety opalają sie topless pod hotelami?nikt na to nie zwraca uwagi?czy raczej sa w strojach?Chodzi mi dokladnie o miejscowosc side
    • Wybieram się do Turcji po raz pierwszy.Wcześniej jeździłam na Chorwacje ,gdzie prawie wszystkie dziewczyny opalały się w stroju topless.Jak jest w Turcji z takim opalaniem?Przeciez to jest kraj muzułmański.Czy mozna miec z tego powodu problemy?Pozdrawiam .
    • jest to pytanie głównie do tych, ktorzy byli juz w Turcji.... czy kobiety opalają się toples, a może nie pozwalają sie tak rozbierać??? w niektórych miejscach na świecie poprostu jest to zakazne, jak np. na Dominikanie....
    • Opalanie(10)

Jakie zabrac najlepiej kremy do opalania dla dziecka[3-lata] i dla doroslych
    • Słyszałam, że po pilngu nie można wychodzić na słońce bo skóra jest bardzo wrażliwa (podobno cała skóra schodzi i woda robi się czarna), czy to prawda ?
    • W czerwcu wyjeżdzam do Alanyi-wiem,że napewno będzie tam już gorąco.Nie wiem jaki faktor ochronny ze sobą zabrać?Nie chcę mieć poparzenia słonecznego i potem cierpieć a jednoczesnie chce wrócić ładnie opalona-jak te 2 kwestie pogodzić.Proszę o podpowiedzi...
    • Hej, a jaki kupić krem do opalania dla malca 4-letniego? faktor 20 czy 30?
    • witam wyjeżdżamy na wczasy w połowie czerwca mój syn ma 6 lat i dość jasną karnację. nie mam pojęcia jaki numer faktoru mam zastosować. proszę o rady pozdrawiam
    • Jakie proponujecie filtry,chodzi mi o numer,nie wiem czy 15 nie bedzie za mała,ja mam ciemną karnacje,ale wole się powoli opalic, niz zmarnowac sobie ze 2 dni,więc prosze o Wasze sugestie,dzieki i pozdrawiam
    • Może banalne pytanie, ale zastanawiam się ile wziąć butelek kremów do opalania na dwa tygonie dla dwójki dorosłych i dwójki dzieci. Turcja połowa maja. poradzicie?
    • Jadę do Turcji 8 - 22 września. Mam ciemna karnację i teraz jestem dość dobrze opalona, czy potrzebuję kremu z filtrem ok 20 i więcej, żeby nie być spalonym na raczka :)? Doradźcie proszę, bo nie wiem co sobie kupić. Czy słońce we wrzesniu w Turcji też jest takie ostre? Moze wystarczy mi np. 16. Prosze o rady.
    • Wiem, że to kraj muzułmański ale słyszałem, że hotele rządzą sie swoimi prawami.Czy tam w ogóle są jakieś plaże naturystyczne.Lecę 22go czerwca w okolice Alanya.
    • Turcja(10)

Wybieram się na początku września do Turcji. Czy można opalać się tam topless, czy jednak ich mentalność tego zabrania? Bardzo proszę o wpisy.
    • Witajcie wylatuje 28.08.06 do Dalyan i zastanawiam się nad wysokością filtra ochronnego jestem juz troche opalona. Prosze o porady pozdrawiam ev
    • Czy można tam bezkarnie opalać się bez cycników na plaży?
    • Witam. Mam takie pytanie-może i głupkowate ale...:) Wyjeżdżamy 21.05 do Side na 2 tygodnie. Jedziemy z dwójka dzieci, 1.5 i 10 lat. No i nie mam bladego pojęcia ile wziąść dla nas filtrów przeciwsłonecznych?? Ponoć w Turcji dośc drogie więc wole zakupić w Polsce. No i pytanie czy dla dzieci wystarczy spf 40 czy konieczna 50tka? Pomóżcie ile butelek tego smarowidła zakupic:)
    • toples(31)

Jadę do Turcji pierwszy raz i mam pytanko czy na plażach hotelowych są kobiety opalające się toples podobnie jak na południu Europy czy raczej nie. Jestem trzydziestolatką i lubię opalać się w samych majteczkach.
    • Dermokosmetyki apteczne, filtry - w jakich cenach są dostępne na Riwierze Tureckiej? Porównywalnie do P? Mam na myśli produkty Avene, LaRochePosay, Vichy czy inne.
    • Witam,mam pytanko.Pierwszy raz jade do Turcji (ciepłych krajów) czy faktor "30" nie bedzie za słaby dla mojej 3 letniej córeczki(ma jasną karnacje). Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się