Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      opalanie

opalanie

(5 wyników)
    • Czy i czym można przemalować okna drewniane pomalowane na kolor brązowy? Czy trzeba najpierw opalić farbę która jest czy czy obędzie sie bez opalania jesli to są całkiem nowe okna?
    • Witam, czy stosował ktoś z Was "kąpiele drzwi" pomalowanych farbą olejną? Słyszałem o tej metodzie tylko nie wiem na ile jest skuteczna i ile kosztuje. Ja mam zamiar opalać drzwi tradycyjnie, jednak jak pomyślę ile to roboty to chętnie wyręczyłbym się jakąś firmą co stosuje te kąpiele. Piszcie jeśli macie z tym jakieś doświadczenia. Dzieki
    • Jak najlepiej / najszybciej / najlatwiej odrzec z farby stare drzwi? Opalis / ztrawic / zcyklinowac ? Czy ktos z forum poleci mi jakiegod fachowca co by sie tego podjal? Szukam kogos, kto mi odremontuje 5 paneli drzwiowych: - zlugowanie / opalenie starej farby - wyrownanie / oszlifowanie - zagruntowanie aswojtas1@wp.pl
    • Czy ktoś może podać nazwę sprawdzonego środka umożliwiającego pozbycie się starej powierzchni farby okiennej. Oczywiście bez udziału szlifierki... Dziękuję
    • Sama mam w domu piece, ale te stare, zwykłe i całkiem proste.Wiem ile one przysparzaja kłopotu, ale i tak są ogniskiem domowego ciepła,niestety nie pasuja zbytnio do wnetrza. Bardzo lubię trzeskające ogniki. Piece przedstawione przez was są naprawdę super i znakomicie pasują do wystroju wnętrz, ciekawa tylko jestem jaka jest ich cena wraz z moztażem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się