Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      opalanie

opalanie

(14 wyniki)
    • Przeczytalem w jakims archiwalnym watku na tym forum, ze we Wloszech wprowadzono w zeszlym roku zakaz opalania topless. To prawda? Bylismy na wakacjach w poblizu Portofino i nie wygladalo zeby byl taki zakaz. Podobno jest za to mandat 500 euro. Ktos mieszkajacy we Wloszech moze to potwierdzic?
    • W te wakacje byliśmy z żoną (miesiąc miodowy ;-D) we Włoszech. Byliśmy tam czwarty raz. Wybraliśmy Caorle, bo wydawało się stosunkowo blisko, chociaż brat ostrzegał, że dużo tam Niemców - nam to w niczym nie przeszkadzało. Byliśmy z bratem i jego żoną (są dwa lata po ślubie), wynajęliśmy 4-osobowe mieszkanie. Zauważyłem, że na plaży zawsze w pobliżu kilka pań opala się topless. Jedna dziewczyna ze swoim facetem, która rozkładała się zawsze kilkadziesiąt metrów od nas (miała może z 18 lat) ...
    • Czy w pasie wybrzeza od Wenecji po Triest mozna sie jeszcze opalac i jak ciepla jest woda.Jezeli juz nie to gdzie jeszcze mozna?Z góry dzieki za pomoc.
    • Czy we Włoszech można opalać się na plaży bez majtek? Pytam bo bardzo lubie taką formę opalania, a chciałbym uniknąć sytuacji, że nagle zza wydmy wyskoczą odpowiednie służby policyjne i będą mnie za to ścigać niczym w filmach o żandarmie z St.Tropez z L.de Funes.
    • Proszę o informacje Pań czy na południu Włoch opalały się topless lub w stringach? Czy było to powszechne, czy tylko odważne kobiety tak się opalały? Dziękuję za ewentualne wskazówki.
    • Wybieram się do Bibione na początku sierpnia. Jak się chronić przed poparzeniem słonecznym i wrócić z ładną opalenizną? Jak wysokie filtry powinny posiadać kosmetyki do opalania?
    • Witam serdecznie wszystkich :) Wpadła mi w oko oferta tego biura dolomityclub.com/?name=search&op=offer&id=973&time=538963 Czy ktos z Was był na tej wycieczce lub podobnej z tego biura i może mi powiedzieć jak było, czy warto itd? Proszę mnie upewnić czy pogoda we wrześniu pozwala na opalanie? Dzięki za wszystkie odpowiedzi :)
    • Lece na Sycylie 8 września na 2tyg, z powodu kiepskiego lata w Polsce potrzebuje dużo słońca :) czy na Sycylii we wrześniu będzie go pod dostatkiem i czy woda w morzu jest ciepła? I nie chce stron z prognozą pogody tylko proszę o opinię ludzi którzy tam byli we wrzesniu.
    • Wybieram się na majowy weekend nad Gardę i do Wenecji z Eurocampem i jestem bardzo ciekawa czy tam już będzie ciepło na tyle, aby można było wygrzać udręczone zimą cielsko.Więc zabierać krótkie portki i kąpielówki czy nie?
    • Wybieram się na wakacje na Riwierę Włoską do Loano. Mam pytanie czy powszechne tam jest opalanie topless, a także stringi. Chciałabym wrócić ładnie opalona bez białych plam dlatego o to pytam. Chodzi mi o odsetek kobiet tak się opalających. W Hiszpanii z 70% tak się opalało i nikt nie robił z tego sensacji. Dziękuję za informacje.
    • jade na caly wrzesien do toskanii, czy mam szanse na opalanie?:)
    • Witam! Chcialam zapytac czy ktos byl w caorle we wrzesniu, czy jest tam jeszcze cieplo?
    • Witam, Planuję wakacje na Sycylii, czy ktoś może mi powiedzieć jakiej pogody i jakiej temperatury mogę spodziewać się pod koniec września i na początku pażdziernika?
    • Witam. Chcialabym sie dowiedziec, czy warto pojechac na tydzien na Sardynie ok 4 pazdziernika, czy pogoda jeszcze pozwala na kapiele i opalanie? I czy pola kampingowe sa jeszcze czynne, planujemy leciec do Olbii i pojezdzic glownie na polnocy. Jesli ktos ma info o cenach pobytu pod namiotem i kwaterach prywatnych, to poprosze. Dziekuje,Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się