Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      opalanie

opalanie

(6 wyników)
    • ja wiem, że opalone ciało wygląda bardziej atrakcyjnie, i sama leżę plackiem by cudny brąz załapać, ale w sumie to czemu ludzie to (w tym ja) to lubią, skoro takie smażenia na słońcu to pot, przegrzanie, pragnienie, długo trwa, powoduje raka skóry i w ogóle jest upierdliwe? dlaczego ludzie tak się katują, he? taki lajcikowy wacik na ciepły, wiosenny wieczór :D
    • :D:D jak by któraśchciała opalićswoje ciałko to serdecznie polecam www.allegro.pl/item907240679_kompresor_mini_aerograf_tg138_zestaw_do_opalania.html Joaśka ostatnio czegoś szukała do ciała to może to jej się nada:P
    • Odpowiadam oczywiście - jak przystało na dobrego autora wątku :-) Lubię i opalam się toples, nawet na naszych polskich plażach. Fakt - nie biegam po plaży z gołymi cyckami, ale też jak leżę lub siedzę nie krępuje mnie, jak ktoś mnie zobaczy. Mąż nie ma nic przeciwko. Mam nawet wrażenie, że kręci go jak inni na mnie patrzą - zwłaszcza świadomość, że mogą sobie TYLKO popatrzeć a on może ZNACZNIE więcej :-D
    • ktora już wykonała te czynność w tym sezonie??? nie mowie o solarce!!!!, ja dzis zasiadłam na lezaczku, chyba z 3 godziny, i kurwa co?? psińco!!!!!opalilo mi tylko twarz, a gdzie kurwa reszta ja sie pytam??? jutro mam zamiar na spacer sukienkie zalozyc a nogi nadal jakby mi kto maką posypał:(:( myslałam ze chociaz troche mnie szczaska, ale nie, przynajmniej mam twarz:):)jakby nie było.
    • tzn, kosić hektary, a opalanie to taki gratis. szkoda tylko, że potem mi nogi do dupy będą włazić, ale nie ma nic za darmo. Bawcie się dobrze :)
    • Cel - w czwartek wieczorem wyglądać "zdrowo". Mam blade, sine ciało i sukienkę przecudnej urody, z której to ciało wystaje. wiem, że juz późno Byłam dziś na 8 minut, babeczka mnie zaprasza jeszcze w środę na jakieś specjalne łożko sunangel (system opalania przez 20 min (!!) bez zagrożeń oparzeniem). Wystarczy? Czy pójść jeszcze jutro i przypec się na 6-8 minut?? Heeelllllppppppppp!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się