opalanie

(8 wyników)
  • Witajcie pierwszy raz wyjeżdzamy do Chorwacji mam dwa pytanka do was a mianowicie z jakim filtrem brać olejki i kremy do opalania? i jaki dla dziecka 5-lat? Drgie moje pytanie na czym leżakujecie na tych żwirkowych plażach bo chyba nie bierzecie leżaków, lapsza karmiata czy jakaś inna mata słoma albo coś innego? Czy karmiata się nie zwija ? Dzięki za każdą podpowiedz
  • gdzie w CHORWACJI MOżNA SIę OPALAC BEZ UBRANKA, czy są jakieś przepisy ,czy ogolnie wszedzie???
  • Witajcie :-) Wybieramy się po raz pierwszy do Chorwacji, w połowie lipca. Mam pytanie do stałych bywalców tamtych rejonów, co powinniśmy zabrać ze sobą, co szczególnie będzie przydatne ? Słyszałam np. o niezbędnej ochronie stóp wchodząc do wody, wystarczą zwykłe klapki ? Powiedzcie mi jeszcze, czy warto kupować taki zestaw do nurkowania "okulary + rurka", dostepny np. w Decathlonie, czy zdaje to egzamin ?
  • Od 10.07 zaczynam urlop w Zadarze. Liczę na ładną opaleniznę. Ostatnio byłam w Chorwacji 5 lat temu, i z tego powodu mam pytanie o stroje kompielowe. Chodzi mi o to czy w chwili obecnej jest tolerowane opalanie toples w stringach? Pytam , bo w Polsce by to nie przeszło. Dziekuję za informacje.
  • Od 11.07 do 18.07 z grupą przyjaciół będziemy wypoczywać i opalać się na plażach Slatiny.W ubiegłym roku byliśmy w Rabac gdzie następnie na tydzień się udamy /służę informacją na temat pobyru w Rabac/.Proszę o informacje na temat Slatiny a w szczególności plaż, które są w okolicy; dostępu do morza? dojazdu? żwirowa? kamienie? płyty betonowe? i szeroko pojętej okolicy /zamierzamy trochę zwiedzać/ Szczególnie zależy ni na informacjach dotyczących "plażowania" Pozdrawiam wszystk...
  • A moze zna ktos hotel Imperial???
  • Topless(7)

Bardziej w imieniu mojej żony. Czy powszechne na plażach Chorwacji jest opalanie się topless? Pozdrowienia
  • czy w poblizu Primostenu (polnocna Dalmacja) sa plaze dla golasow? czy trudno je znalesc? jakie polecacie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się