opalanie

(6 wyników)
  • co polecacie ??? mimo, że staram sie nie wychodzić w południe słoneczko świeci jak wychodzimy na spacer. Czym posmarować nóżki i rączki żeby jak ma sie opalić to nie na czerwono. Do buzi mam krem ochronny Dax i jestem zadowolona. Ładnie sie rozsmarowuje, ładnie pachnie i działa faktycznie ochronnie na buzię.
  • ile UPV i jaka firma. Wybieramy sie nad morze w piatek...
  • Dziewczyny, czy wiecie może jak to jest z tym opalaniem? czy będąc w ciąży można opalać np twarz, nogi ręce? nie zamierzam wystawiać brzuszka, choć pewnie czasem przez przypadek się odsłoni podczas spaceru. Czy kwestia może zależeć od tego, że w ciąży czasem pojawiają sie plamy na skórze, czy może to realnie zaszkodzić maleństwu? Jak wy robicie? chowacie się przed słońcem, czy cieszycie się wiosną? Pozdrawiam Olcia
  • Zuzia ma jasną cere (niestety po mnie). Wczoraj byłyśmy na dworze prawie cały dzień, i złapało ją słońce. Czym smarujecie dzieci przed wyjściem na dwór?
  • czy sa dziewczyny karmiace piersia, ktore chodza do solarium?? z poradni laktacyjnej wiem, ze niby mozna... co Wy o tym myslicie?
  • noo niestety w ciazy na czole i na policzkach wylazly mi plamiska kiedy sie nie opalam i wytynkuje jest ok. smaruje kwasem linolowym ale nic dupa zadnych efektow, kremy wybielajace tez nic nie pomagaja a wy>> jakos je zaatakowalyscie?? a najbardziej przeraza mnie fakt ,ze o ulubionym opalaniu powinnam zapomniec eeeh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się