Dodaj do ulubionych

Jastrzębska

29.03.05, 18:24
Ja tez o niej słyszałam dobra jest???????
Do dziewczyny co pisała ze mozna mieć z 60 chorób auto no bez przesady raptem
ponad 10}}}}}
Aha gdybyśmy były w cywilizowanym kraju zrobiono by nam badanie genetyczne
[szereg]czy mamy predyspozycje do tych chorób które moga wystepować z hashi--
ale u nas kraj "czwartego świata"nie uważacie?/
Obserwuj wątek
    • zwierzchu Re: Jastrzębska 30.03.05, 11:24
      Badania genetyczne bardzo czesto sa zbyt drogie, by je wykonywac "przesiewowo"
      i to sie nie oplaca, nawet w "cywilizowanych" USA. A kraju czwartego swiata to
      Ty chyba nie widzialas smile)) Nie jest u nas dobrze z opieka lekarska, ale i nie
      jest najgorzej. Glowa do gory! Tej vit. A tez sie w koncu pozbedziesz i bedzie
      dobrze.
    • iwotlen Re: Jastrzębska 31.03.05, 12:17
      Mnie też została polecona jako dobry endo przez ginekologa-endykrynologa, który
      stwierdził u mnie Hashi, ale nie byłam u niej. Pozdr. IWO
    • morgana_le_fay Re: Jastrzębska 31.03.05, 14:38
      Dr. Jastrzębska jest świetna. Mówię to publicznie z mieszanymi uczuciami, bo i tak tłumy są do niej nieprawdopodobne ale mówię to po latach doświadczeń...

Wielbię ją zarówno jako lekarza, jak i człowieka, co jak wiecie nie zawsze idzie w parze. To ona mnie zdiagnozowała i doprowadziła do stanu "używalności". Ma tylko moim zdaniem jedną wadę. Jako silna "baba" i nieprzeciętna osobowość, nie chce przyjąć do wiadomości, że prawdopodobnie przez hashi właśnie cierpi moja psychika, a "wzięcie się w garść" jest w moim przypadku niewykonalne...
    • nefretete8 Re: Jastrzębska 31.03.05, 17:01
      No własnie nie poszłabym do Jastrzębskiej--już mnie taka jedna wszystkowiedząca
      dermatolog doprowadziła do stanu w jakim jestem ,nie lubie i nie ufam ludziom
      którzy myslą że wszystko wiedzą pozatym w USA w portalu medycznym z którego już
      podawałam link o hashi jak byk stoi że przy tej corobie ma się depresję ,może i
      ta Pani się zna na dawaniu pigułek ale to nie jest w sumie żadna sztuka.A
      niemożliwe........cóż dla 10 innych dermatologów ja też --mój przypadek
      jest "nieprawdopodobny"no to smutne bo ja jestem i mam te problemy [wiecie
      jakie].Moim zdaniem lekarz który nie słucha pacjenta a ma zdanie zanim pacjent
      otworzy usta to żaden lekarz obojetnie ilu ma pacjentów i tytułów naukowych.To
      że Kasi jest dobrze w zielonym i MARYNI to nie znaczy że Bognie też.
      A gadanie weż się w garść to już totalnie nieprofesjonalne zalecenie--moja
      kuzynka miała powazne problemy --leczyła się lekami itp na depresję i na nią
      takie gadanie źle działało!!
      Bawi mnie że takied ane są w portalach zagranicznych ,ludzie mają swoje
      stowarzyszenia ,problem jest dyskutowany i każdy pacjent jak chce to się z tym
      zapoznaje i zna ,wie co i jak a u nas????
      • nefretete8 Re: Jastrzębska 31.03.05, 17:08
        Lekarz podstawowych info nie ma!!!
        Pozatym nigdy nie przychodze do lekarza i nie robię z siebie omnibusa ale
        totalnie nie rozumiem --czy to cholera myslenie z PRL-u dlaczego nie miałabym
        go o to i owo wypyta,miny robią dziwne ,jak nie wiedzą to niech otwarcie
        walą ,raz mi derm.tak powiedział i miałam dużo szacunku ze nie udaje greka i
        nie eksperymentuje na mnie tylko odesłał do kolezanki.Pozatym chyba naturalne
        [no jak dla mnie]jest to ze pacjent chce dużo wiedzieć na temat swej choroby
        ale może to nienaturalne???
        • domini32 Re: Jastrzębska 04.04.05, 14:22
          Mam ogromną prośbę, chce się wybrać na konsultację, najpierw myślałam o
          Zgliczyńskim, ale po tylu negatywnych opiniach chyba pójde jeszcze raz do
          Jastrzebskiej (raz już byłam)czy może mi ktos dac do niej namiar , telefon, bo
          gdzieś zgubiłamsad
          pozdrawiam
          D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka