poezje

(6 wyników)
  • Matka Teresą uniwersalnym pozawerbalnym tchnieniem przytulaniem się do doskonałych dłoni suką i psem przekleństwem rozumienia www.culture.pl/pl/culture/artykuly/cz_tworczosc_0206_wiatr
  • w chwilach wzniosłych acz ulotnych
  • wierzę, że kobiety mają prawo chodzić noca po ulicy bez obaw. wierzę, że kobieta ma prawo decydować o swoim ciele bez osądów ze strony konserwatywnej prawicy. i wierzę, że kobieta ma prawo ubierać się jak lubi, nie narażając się na wulgarne uwagi. i wierzę, że mężczyźni są żałośni, kiedy wygląd uważają za wyznacznik wartości. i wstyd mi za moją płeć za to, że sprawiamy, że kobieta czuje się jak przedmiot. ale ja kocham, kurwa, cycki! po prostu je kocham! kocham, kurwa, cy...
  • Huzar rzecze: moje panie nikt za wami nie obstanie jeno ja Najdostojniejszy Księżne zrobię z was największe Czyńcie dalej swoją powinność wychwalajcie swoją inność ja rafae do******lę będę osobistym trolem i gdy on ęł ął napisze zaraz przerwę martwą ciszę aby o was nie napisał: że jesteście trochę inne że otworki są gościnne i że wszystkim się należy, a mu jakoś to nie leży. grudzień słowem mu umaję honorowo, słowo daję będzie wilczek miał przesrane i na wieki zbanowa...
  • Z 10 roków będzie jak słucham tego kawałka (z przerwami na sen) i dalej ni w ząb, co poeta. Jest dla mnie jeszcze jakaś nadzieja, czy lepiej nauczyć się z tym żyć i odbić szyjkę o kaloryfer* ? www.youtube.com/watch?v=L_XFMCgeI7c * info dla forumujących po łebkach : Robert dalej nie zwrócił korkociąga
  • Przes dwa lata.. ile tego było? Sporo. Część bzykałem, z częścią flirtowałem.. i co? 200PLN za h. do tego doszedłem. Cham? Poezji nie znalazłem. Co Robić? :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się