Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      poezje

poezje

(7 wyników)
    • Tyle mojej poezji ktoś usunął. Oddawajcie moje wiersze. Opublikujecie je i będziecie mieli dużo pieniędzy. Tylko ten wiersz przeznaczyłem na cele promocyjne swej sztuki: Ogołocony ze swych wierszy Siedzę cicho w kącie i płaczę
    • Co sądzicie o wypocinach Pana Orzełowskiego dla Ojca Świętego??
    • Pierwszego Platynowego Teda dostał sam Ted. Oto wiersz, którym wygrał: Wirowała flaga na lekkim wietrze, W Siedlcach oczywiście Celowo dodał nazwę miasta i wszystkie znane siedleckie uliczki, po to by domyślono się, że chodzi o Siedlce. Gratulowali mu wszyscy radni Zielonej Góry.
    • Chciałabym zadać pytanie? czy Klub Literacki "OGRÓD" jeszcze istnieje? Czy wszystko już się rozsypało? Od ponad roku cisza. Opiekun jest z-cą dyrektora MBP i ma widocznie dużo spraw na głowie. W takim razie powinno się go odciążyć - jak nie daje rady. Ponadto widzę, że zamiast po godzinach zajmować się klubem to ciągle chadza z takim "dużym" gościem w czarnej koszuli, lub roznosi ulotki wyborcze i czy w związku z tym nie ma czasu na zajmowanie się adeptami poezji?. W związku z tym ma...
    • Przeczytałem w TS o prezentacji teatralnej nowej grupy Aluzja w CKiS, o młodych aktorach i o pani reżyser Halinie Tuniewicz. Ktoś coś więcej wie na ten temat?
    • Zniknął a wraz z nim Jego Poezja co dodawała mi radości życia. Na tę okoliczność napisałam smutny wiersz: TedZie zabrali Cię a wraz z Toba mój uśmiech muszę przypinać go. Agrafkami.
    • Siedlce. Ulica Pusta. Jest w Siedlcach ulica Pusta, Pusta jak moje kieszenie. Pusta jak lóżko, w którym na raka umarł ktoś. Z nią związane jest moje marzenie: Jest przy ulicy Pustej Bank Spółdzielczy I Dom Handlowy Janusz, w którym sprzedaja meble "Forte" Mocno, głośno. A ulica jest Pusta i cicha. Moim marzeniem jest by ulica Pusta została przemianowana na Ulice Wielkiej Milosci. Chcę, żeby młodzi w Banku przy Ulicy Wielkiej Milości brali kredyty na zakup ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się