poezje

(8 wyników)
  • Wiersz M. Syniawa "Zima Mroz-malyrz pomalowoł w kwiotki wszyjske okna, Zasuł pola,zogrodki,domy place do kna Śniyg-kaj niy wejzdzeć,wszandy lezy deka bioło I na kożdyj hned gorce zaroz je wesoło. Zima niy je do srogich,zima je dlo dzieci- kożde chyto za sonki,za skije i leci Na gorka srogo,malo,bele sjyżdżać do sie, Coćby na nylonbojtlu,jak sonkow niy mo sie. Niyroz sie sam zabawa konczy i płaczkami, Jak włościciel sie kulo z zadku za sonkami, Dyć niych jyno sie nazod zaś na gor...
  • Mie jusz od bajtla niy dowalo pokoju jak to je mozliwe ze ludzie z bogatygo Slonska biyli sie za tym zeby pszisc do biydny Polski. Przeciysz normalnie to jest wryncz odwrotnie,to biydny ciongnie do bogatygo. Teraz jednak jak zech przeczytol zyciorys Teofila Kupki a tym bardzi jak sam wsadziol polok24- lapioncy za serce tekst -pusc mnie matko do powstania to tyn obraz zaczyno se pomalu "wylaniac".Te moode chopcy czytajonc taka "poezje" zaczli w to wierzyc. polok24 znasz moze jeszcze inne wier...
  • Na may stacji w wiosce Poroonin, Gdy pocioong stanoou wśrood zgrzitu szyn, Wysiod z wagoonu ojciec, a po nim Raźno wyskoczyu na peroon syn. [img]https://schlesien.nwgw.de/FGGG/lenin3.jpg[/img]
  • Idzie pampoon´ polnoom droogoom Wymachujoonc lewoom nogoom Narous dostou z buta w oko Dz´wignoou noga za wysoko.
  • Idzie pampoon´ polnoom droogoom Wymachujoonc lewoom nogoom Narous dostou z buta w oko Dz´wignoou noga za wysoko.
  • Rymopisow tukej wiela ww2.tvp.pl/5724,20060228309327.strona Niychej se raduje sztela!
  • Garbaty anioł zszedł na ziemię Powiedział nigdzie stąd nie pójdziecie to więzienie Choć wierzeń macie zatrzęsienie Jesteście sami jak swoi na antenie Od dwóch tysięcy lat porządkujecie świat Według zasad, w trybie których jest do góry tasak Przez kraj długi i szeroki Płyną marzeń potoki Jak przeżyć życie bez większych obrażeń Powiedzcie mi ile jeszcze dni minie Zanim zobaczycie, że świat i wy ginie Może zobaczycie, a może nie Przecież jesteści...
  • Wiem tylko, że w kamienicy z narożną wieżyczką. Jeżeli ktoś zna dokładny adres to będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się