Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      poezje

poezje

(6 wyników)
    • poezja (51)

jak jest wasza ulubiona ? ( wątek o Kaczmarskim mnie zainspirował)
    • W tym watku będe mędzić (pisze sie mędzić czy mendzic??!) jestem mężatka, niedługo będę miała dziecko, ładny dom, w miarę dochody, doceniona pracę naukową. I jest mi źle!! A wszystko dlatego, że czuję, że juz w tak mlodym wieku dopadla nas proza życia. Że juz nie bedzie poezji.. Nie o mnie chodzi tylko o mojego ślubnego. Głupio zrobiłam i przejrzalam jego zdjecia z była dziewczyna. bite 5 albumow na 5 lat bycia razem. Wakacje, imprezy, zimowiska, mlodość, szaleństwo, ona zgrabna ...
    • Słucham sobie właśnie Mechaników Shanty [między innymi,bo przeplata sie to z wieloma innymi szantowymi kapelami] i zastanawiam sie czy wiele osób słucha szant i poezji śpiewanej [Czerwony Tulipan, SDM, etc?] tak jak ja? Pzdrf Mia
    • *** ukąszony doznaniem niewiernej spakował walizki w przedśpiewie swoich myśli stłumiona opętana uczuciem serca w butonierce w przedszkolu lojalności szybkiego dostępu hiper-zawodności
    • Jaki wpływ na kształtowanie sie gustów literacko-muzyczno-filmowo-ogólnokulturowych Waszych dzieci mieliście Wy - rodzice, a jaki rówieśnicy? Ewentualnie jeszcze ktoś inny?
    • Ona i ja Kiedy moja matka mnie rodziła, spomiędzy nóg jej płynęła krew. Cierpiałysmy obie, ona więcej niż ja. Kiedy moja matka umierała, spomiędzy nóg jej popłynęła krew smierci. I znów cierpiałysmy obie, znów ona więcej niż ja. Narodziny człowieka P r z e d p i e k l e Spomiędzy moich nóg kapie na posadzkę krew, kiedy stąpam powoli dźwigając przed sobą swój ogromny brzuch. Krew kapie na posadzkę szpitalną przed drzwiami sali porodowej, do której wejdę za chwilę dygocąc jak w godzinie sm...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się