Forum Towarzyskie Na plażę
ZMIEŃ
      poezje

poezje

(5 wyników)
    • dla leniwych lub mniej utalentowanych ;) www.tgr.com.pl/poezja.html
    • Zwróćcie uwagę na naszych największych poetów: - Maria KONOPNICKA - Leopold STAFF - Krzysztof Kamil BACZYŃSKI Czy to o czymś nie świadczy ? A są jeszcze: lody bakaliowe, serek Bakuś.... Coś mi tu śmierdzi (gandzią of course)
    • Szanownym dzieciom nalezy sie na Dzien Dziecka 2003 kilka wierszykow. Moze kiedys trafia do Elementarza. Moze nie. Przystapmy do tfurczosci: Julcia bardzo rezolutna Uczy sie dzis nie na zarty Nie pojedzie wiec do Kutna Aby uchlac sie na party Kazio uczy sie wytrwale I jest bardzo grzecznym chlopcem Nie przewroci mu sie w pale I nie pojdzie w czarne owce Malgorzatka mala slodka Grzecznie sie na stacji bawi Nie udusi dzisiaj kotka I zwrotnicy nie przestawi ???
    • Pokochałam oczy Twe I chcę patrzeć tylko w nie. Zobaczyłam usta Twe Pokochałam także je. Choć spojrzenia chwilę trwały Podobałeś mi się cały. Wszystko Twoje miłe jest, Każde słowo, każdy gest. Za ten wiersz nie gniewaj się, Bo na prawdę kocham Cię. ładne, co nie? mnie sie podoba bardzo :)
    • Taki młody człowiek bez włosów. Co nie włączę jakies wiadomości, to go widze, co nie włączę radio, to go słyszę. I tak od kilku dni. A to co mówi brzmi jak poezja. Co prawda sensu w tym co mówi zupełnie nie ma, ale czy w poezji musi byc sens. Wczoraj mówił, że nie jeździ taksówkami. Inna rzecz, że taksówkarze nie chcieliby go wozić. Czy tylko mnie ten łysoń przesladuje? Powiedzcie jak wypedzić tego demona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się