Forum Towarzyskie Vistula
ZMIEŃ
      poezje

poezje

(7 wyników)
    • [URL=http://smayliki.ru/smilie-1017247239.html][IMG]http://s17.rimg.info/77e79e7d4ec34c3f08d980c717863921.gif[/IMG][/URL] do ktorej chetnie wracamy i czytamy. *** BEZ GRANIC*** Potoki maja swe loza - I maja granice morza Dla swojej fali- I gory, co tona w niebie Maja kres dany dla siebie Nie pojda dalej. Lecz serce, serce czlowieka Wciaz w nieskonczonosc ucieka Przez lzy, tesknoty, meczarnie, I wierzy, ze w swoim lonie Przestrzen i wiecznosc pochlonie I niebo cale ogarnie....
    • moze tu bedzie najepiej umieszczac nasze dziela, niepogubia sie w gaszczu wpisow. ewentulane uwagi prosze kierowac do prywatnych "przegrodeczek" imiennych
    • moja czarna sukienka pachnie dzisiaj mężczyzną delikatnie w nią są wplatane miękkie spojrzenia, sukienka jak niedopita filiżanka kawy Sukienka jak Twoje rzęsy jak popiół wprost z papierosa mężczyzna pachnie każdą z moich sukienek.... jak wam się podoba???:)))
    • Poezja II(155)

Może jeszcze dziś coś tu sie nowego od rb13 znajdzie , a najpóżniej jutro rano !
    • Poezja(196)

mowia ,ze jest piekna i poprawia nasze nastroje. "Zludzenia i Rzeczywistosc" Obiecywalo serce,ze peknie. Nie peklo. Grozilo zycie,ze zwiednie -nie zwiedlo. Gdziez to sie wszystko podzialo i czy bylo prawdziwe? W poezji skamienialo, jest zywe. ***********Kazimiera Illakowiczowna
    • Cieniem już tylko byłaś Cieniem już tylko byłaś Ulotnym wspomnieniem Nierzeczywistością Ukrytym pragnieniem Tak chciałem zapomnieć Już zapominałem Na dźwięk telefonu Na sms Na list krótki Już nie czekałem Kłamałem W ukrytej tęsknocie W sennym marzeniu We mgle zapomnienia W mroku nocy W słońca promieniu W szarości W kłębiących się chmurach W deszczowy dzień W ukochanych górach Wciąż twarz Twą widziałem Niczym błyskawica W jednej chwili Rozświetliłaś ciemność Zbud...
    • tez to zauważyliście? i nieraz sie zastanawiałam dlaczego ludzie maja w sobie tak mało tolerancji, oraz empatii do drugiego człowieka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się