pomoc

(406 wyników)
  • Prosze o pomoc w interpretacji. Dopiero zaczynam :) i mam tylko AW Zalezy mi na relacji z pewnym panem. Różnie miedzy nami ostatnio było. Oboje jesteśmy w związkach, nie bardzo szczęśliwych. Mój praktycznie nie istnieje. Zadałam pytania: 1. Czego on oczekuje ode mnie? XVII Gwiazda IX Eremita XX Sad. Nadziei na wzajemne porozumienie i nowy, inny poziom relacji? 2. Czego moge od niego oczekiwać obecnie? VI Kochankowie III Cesarzowa XX Sad. Romansu, akceptacji, zadowolenia i spełnienia. 3....
  • 6 monet,krolowa mieczy,gwiazda? co o tym myslec? dzieki za wskazowki,ja mam mieszane uczucia,czekam na pomoc bieglejszego eksperta:)
  • Dziewczyny, proszę o pomoc, o zajrzenie w karty. Mocno zestresowana jestem. Chodzi o mojego męża, a konkretnie o jego pracę. Zajmuje się remontami. We wrześniu b.r. robił remont łazienki u pewnej pani. Po 2-3 tyg. po zakończeniu pracy pani zaczęła nękac męża telefonami i smsami. Oskarżyła go o to, że uciął jej o kilka cm brodzik i dlatego zaczęła zalewać sąsiada. Mąż żadnego brodzika nie ucinał, zarzut wydał mu się absurdalny, ale zaniepokojony tym, że ona rzekomo zalewa sąsiada – chci...
  • Witam Zaczynam dopiero przygodę z tarotem. Rozkład na 3 karty fajnie. Zadane pytanie kartom: czy bedzie romans z pewna osoba? 1. Tak 2. Nie 3.rada 1. Kochankowie 2. Gwiazda 3. Umiarkowanie czy dobrze rozumiem: bedzie romans tylko na te chwile odpocznijcie od siebie, nie ponaglajcie,sytuacja sama sie powoli rozwinie.
  • Witam, Kilka dni temu przyjaciel poprosił mnie o rozłożenie tarota, czy byłby ktoś chętny o dorzucenie czegoś jeszcze od siebie do tego rozkładu? Miałam problem z 4 pytaniem, też wielka prośba o pomoc. [u]1. Charakter osoby oraz wpływ niedawnej przeszłości: [b]9 buław, Q mieczy, 4 buław [/b][/u] To człowiek, który wiele przeszedł, stratę, był samotny dlatego odczuwa nieufność i zagrożenie, 4 buław może wskazywać na radość z ukończenia planów, budowaniu "domu" [u]2. Życie uczuciowe ...
  • dzien dobry, Potrafię odczytać znaczenie z książki dołączonej do kart, jednak nie mam pojęcia co oznaczają karty w połączeniu. Czy można np. na podstawie tego rozkładu odczytać czas (kiedy to się wydarzy)? Byłabym niezmiernie wdzięczna za pomoc przy interpretacji kart, które wyciągnęłam w pytaniu o finanse /pozycja nieodwrócona/. 1. Królowa Mieczy 2. Cesarzowa 3. 9 denarów 4. Koło Fortuny 5. Książę denarów 6. As Denarów 7. Księżniczka Pucharów 8. Cesarz Dziękuję i pozdrawiam.
  • Witam, jestem na samym początku swojej tarotowej drogi, dlatego proszę Was o pomoc w interpretacji kart. Każde słowo/ wskazówka odnośnie interpretacji kart i zastosowania rozkładów i formy pytania, będzie dla mnie bardzo cenna. Zrobiłam 2 rozkłady z 3 kart, na pytania dotyczące mojej relacji z pewnym panem. Nasza znajomość jest raczej luźna, spotykamy się co jakiś czas "na drinka", ostatnio zbliżyliśmy się do siebie, hmmm... fizycznie. Tym jedynym, to on raczej nie jest ;) ale bardzo lubi...
  • Mój mąż - Borsuk ma stałą prace od 30 lat w tym samym zakładzie- jest kierowcą zawodowym w pewnej firmie (jeszcze na zasadach państwowych) - niestety zabrali mu trasę więc jest na tzw skoczka czyli zapchaj dziura dziś jeździ tym jutro tamtym a 3 dnia łazi po bazie i papierki zbiera Chciałby się zapisać na A-Z ale nie wie czy takowe zapisy u nich będą. Może też by chciał dorobić po południami bo ma system 8 godzinny, ale nie wie co (w ogóle on nie jest chętny na zmiany tu jest mu dobrze ) Zap...
  • Witajcie! Poporszę o pomoc: Rozklad czy do siebie wrócimy: 1-obecna sytuacja miedzy nami-walet monet 2-jaką ja mam postawę wobec problemu-sila 3-co powinnam zrobić, żeby mieć szansę się pojednać- 8 mieczy 4-co myśli partner- 7 pucharow 5-co zamierza partner- diabel 6-źródło problemu- buław 7- czy powrót ma sens- 3 mieczy 8-czy ostatecznie wrócimy do siebie-umiarkowanie Moja interpretacja: 1-nie wiem jak zinterpretować w tej sytuacji walet monet;/ 2-mam siłe przetrwania w trudn...
  • Witajcie, proszę o pomoc w interpretacji, każda uwaga na wagę złota... Sytuacja jakich wiele: poznałam mężczyznę, zauroczyliśmy się sobą, oboje jednak jesteśmy w formalnych związkach. Z racji wyrzutów sumienia, postanowiliśmy przestać się spotykać, mimo, że uczucie między nami było naprawdę... Od razu chcę zaznaczyć, że nie było konsumpcji związku ;) Oboje nie mamy dzieci.. Nie mamy kontaktu od miesiąca, a ja nie potrafię przestać myśleć o nim... Proszę spójrzcie i powiedzcie co myślicie? ...
  • Kochani ja dzisiaj dalej rozłożyłam karty na tą sprawe w , której pewien facet mnie posądził o zrobienie jemu czegoś niemiłego .Dzisiaj uwzględniłam do rozkładu 2 osoby , które zainteresowały się tą sprawą. [b]1.Jak obecnie wygląda sytuacja Rycerz Kielichów[/b] Emocje mają nade mną górę teraz , szybko się denerwuję jak coś powiedzą , jak pisałam kłębek nerwów. [b]2.Jak mnie postrzega ta pani , której powiedziałam o tej sprawie Koło Fortuny [/b]Różnie i tak i tak raz wierzy mi raz im.Wacha...
  • witam, zrobiłam rozkład na siebie i kolegę, chciałabym wiedzieć jak sprawa się potoczy, co on wkrótce zamierza i jaki będzie wynik, tzn ja nie jestem przekonana do związku, natomiast chce wiedzieć jakie są jego intencje i jak sprawa się potoczy, być może pozostaniemy przy koleżeństwie i nie chciałabym też kogoś zranić, dlatego lepiej wiedzieć:) karty proste, talia waite, rozkład serce 1) karta mówi o obrazie związku pomiędzy pytającym a obiektem jego uczuć.[b]paź kijów-mówi właśnie o...
  • Zostałam poproszona o wyciągnięcie kart. Znajoma dostała namiar na dwóch lekarzy, długo szuka już prawdziwego specjalisty i wciąż niestety nie może trafić na odpowiednią osobę, która wreszcie poradziłaby sobie z jej problemem. Wyciągnęłam karty na dwóch z nich, ale też jakoś różowo tego nie widzę, jak sądzicie? Najpierw doktor nr. 1 Jeśli go wybierze to będzie tak : 7 kielichów Jeśli go wybierze to tak nie będzie : Głupiec Wynik czyli efekt zaordynowanego przez niego leczenia : 7 m...
  • Dziewczyny, położyłam karty na moją relację z koleżanką A. Połozyłam je, bo cos mi jakoś nie gra w naszej relacji, od jakiegoś czasu wyczuwam cos jakby fałsz, trochę zgrywanie się i udawanie lepszej-mądrzejszej, spychanie mnie do roli mniej doświadczonej, "uczennicy". Jadę do niej nasze cotygodniowe spotkanie. Moja droga życia 4, jej droga życia 9. RW, nie interpretuję odwróconych. (ja/ona) [b]Co nas łączy? 4 Monet + dociągnięta Siła Myśli *** ja - Głupiec *** ona - Wieża Słowa *** ...
  • Dziewczynki na nastepny tydzień mam iśc z kuzynką na umowioną wizyte do pewnego pana , i poprosić go w imieniu kuzynki o pomoc przy załatwieniu stażu . [b]Jak zareaguje na prośbę ? Q.Pucharow[/b] Emocjonalnie rozczuli sie nad kuzynką i jak krolowa kielichów postara się obiecac i pomóc jej dostać wymarzony staz . [b]Jak będzie wygląda crozmowa? Diabeł[/b]Chyba jakis temat się znajdzie ale trochę będzie dziwna atmosfera podczas tego tematu, a moze odraz będzie wiadomo ż ecoś za...
  • Czy ktos mi pomoże? Czy jest jakas maleńka szansa,ze w tym roku znajdę pracę? Czy ktoś może postawić mi tarota? Błagam o pomoc Kasia 22.10.1975
  • Przjaźniłam się z pewnym facetem którego małżeństwo chyli się ku rozpadowi.Nasza przyjaźń trwała jakieś kilka miesiecy niestety doszło niedawno do ostrej dość sprzeczki między nami. Nie mamy ze soba kontaktu. Postawiłam rozkład na ten nasz układzik i prosze o pomoc czy ten facet jeszcze zadzwoni badz napisze do mnie? rozkład partnerstwo 1.nasza sytuacja (obecnie)...VI kielichów.....tęsknota za minionym czyli tęskimy oboje? 2.jego uczucia do mnie... glupiec ...waha się sam jakby b...
  • witam serdecznie! Niestey nie udało mi się nawiązać rozmowy z partnerem z ,którym utrzymwałam znajomość. Postawiłam rozkład ZWIĄZEK - ROZSTANIE? 1. AKTUALNA SYTUACJA ZWIĄZKU W JEGO OCENIE - AS PUCHARÓW- mijające emocje, 2. JEGO UCZUCIA DO MNIE LUBI CZY COŚ WIĘCEJ)? - IV MONET - lubi nadal? 3.CO PRZEMAWIA ZA ROZSTANIEM ? - ŚWIAT - ma kogoś innego? 4. CO POWINNAM UCZYNIĆ - IX MIECZY - zupełnie nic 5. CO ZALECA WYROCZNIA? - SĄD - podjąc decyzje dla mnie korzystna? Prosze o pomoc ...
  • Dzień dobry wszystkim, mam ogromna prośbę, otóż uwielbiam zgłebiać tajniki tarota aczkolwiek nie zabardzo potrafię go interpretować, szczególnie problem mam z układami, nie wiem jak łączyc karty w całość, niby cos mi swita ale zawsze nie jestem pewna. Proszę więc o pomoc w interpretacji 3 kart SĄD OSTATECZNY- CESARZ- KAPŁAN , podpowiem, że pytaaniem było czy miedzy mna a panem x będzie coś więcej niż tylko otwarty luźny związek. Mam pewne przemyślenia na temat tego ukladu kart ale NIE JESTEM ...
  • tak zatytułowałam wątek, ale nie wiem, co źle zinterpretowałam. Miałam mieć spotkanie z pewnym osobnikiem. Zrobiłam rozkład, czy przyjedzie dzisiaj do mnie? Byłam pewna, ze tak, a tu nie wyszło. To nie bylo umowione spotkanie, tylko przy okazji pracy mialam ochotę zobaczyc kogoś miłego memu oku. I byłam zawiedziona. [b]Paź kielichów, 7 buław, 10 kielichów [/b] Jak inaczej zinterpretować te karty. ja byłam prawie pewna, ze spotkamy się tego dnia. [b]Paź kielichów[/b] to on (podoba ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się